Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe
Eyvah abi sen 11 de yatamassın ki şimdi.Gerçi sende çok sorun olmaz ben bile 1 buçuk saat uykuyla bıçkıdere yi çıkarttıysam sende öyle yada böyle çıkartırsın da bu ağır turlara fazla katılmamış arkadaşlar uykusuz kalmasın bende 11 gibi yatıcam hiç niyetim yok uykusuz kalmaya.
Bu arada 9 ekim'e de bir tur koyalım abi artık turlar haftada bir olsun valla o kadar uzun beklemek sıkıyor insanı

Scudo
@Ozan Güner

9 unda hafif bi olay çünki üst üste olmaz öyle ağır tur antremanı,,,,
özellikle cemo erken yatacak...bakıyorum buraya gece yarıları mesaj atıyor ,,,,,16 sında bıçkıdere farklı olacak ozan biliyorsun,,,,,,bostancıdan durmadan pedal çevirmece ve bıçkıdere de yarım saat ben dönüşü göçbeyliden yapacağım bu sefer arka lastiği koruma olayı,,,yarın offroad da beraber başlayacağız ve durmadan devam edeceğiz asfalt yola kadar orda bekleriz arkada kalarıları,,,
herkez geldiğinde aşağı ineceğiz taşdelene ve yemek yeriz çıkınlar yanımızda kuru üzüm alacam yanıma kuru kayısı badem fındık fıstık tuz için .....muz ise ayak üstü giderken almaca ve yemece....dönüşte de muz yiyecem, aydos taraflarında ,,,

saat 22:00 yatağa avrupa yakası erken kalkacaksınız,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe
Yaman abi sezon kapanmadan istiyordu zaten,gene gezi tarzı bir tur yapalım farklı bir yere havalar iyice bozmadan 23 üne bırakırsak çok geç olur hava uygun olmaz bence.

@Ozan Güner

valla bu konuda sağ kolum hasan artık topik açacak lay lom lom için belgrad onun artık son 9 unda olur da üst üste gelir 25 eylülde yaptık zati .....9 unda hasan bi poyraz çeker ya da en uygunu garipçe olabilir ..

son durum kurtdoğmuş ölüm yolu,,,

2 ekim pazar saat 08.30 bostancı adalar iskele önü..

kafadan çatlakların antremanı,,,

hasan silikleri değiştirememiş bu nedenle gelemiyor arkadaşlar ergün bey ile cem şentin offroadda birlikte olacaklar...

,,,,gençler .......
ozan,burak , emir,osman, adem dualı,adem sönmez, ekrem,yılmaz ve ben ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

birlikte dalacağız kurtdoğmuşa durmak yok gençler, duranın hanesine sıfır, kurtdoğmuş yolun bitimine kadar pedal basacağız .......ve taşdelen su dolum tesisine inerek orda çıkınları yiyeceğiz...........yemek mola bir saat..akabinde dönüşe geçeceğiz aynı yerden ve durmak yok arkadaşlar ,ta kurtdoğmuş offroad yolun bitimine kadar evet sonuçlar tahlil edilecek...........
....,,,,,,,,,

evet hepinize başarılar dilerim çanta yok ...belçanta ,,,,,,bostancıdan ta kurtdoğmuş yolun başlangıcına kadar lay lom lom tempo esas olay offroadda olacak ...........evet offroadu bitirdiğimiz an istanbul bulvar yoluna gireceğiz orada tempo olayı duruma göre olur sona doğru açılanlar olabilir ama yolu bilmeyenler kaybolur çünki istanbul bulvar yolundan dönüşü sadece ben biliyorum eşref bitlisden aydos rampalarına burada ciddi rampalar alınacak arkadaşlar ,ondan sonra kartal yakacıktan teme ineceğim ve ordan ideal tepe sapağından sahile pazar günü mangalcılar sahil yolunu işgal edeceğinden dönüş bu şekildir,,,,,,,..........hava durumu aynı şimdi baktım yağmur yok ısı 22 derece akşam 18 dir

burak,,,,,avrupa yaka gençler takımı koçudur ,,,,yılmaz ,emir ,adem dualı ,osman ,bi ekiptir bu ekip birbirinden kopmaz ise ve birlikte çalışmalar yaptıkları müddetçe en zor antremanlarda olacağız ve sonunda biliyorsunuz iznik i ele geçireceğiz çok kısa zaman dilim içersinde iznik i devirmek lazım ultra ıronman olmak için çok çalışmak lazım evet bi gün gelecek tozunuzu yiyecem o vakit artık ultra oldunuz demektir ikinci durum yani transfer olayı aytekin erzan dostum ile yolda olacak ve mtb den yola geçeceksiniz ora ayrı bi boyuttur işin ultra proluğu orda başlar yol bisikleti ile en uzun mesafeler en kısa zamanda alınır ama yolla her güzergaha gireceğim diye bi olay söz konusu değildir,,,,,evet malesef istanbulda yolla gidilecek güzergahlar azdır,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Eyvahlar olsun abi. Kesin şifayı kaptın.

@Kudret Kurtcebe
Garipçe güzel olur aslında çoğu kişi gidiyor merak ediyorum nasıl bi yer gitmek lazım. Hasan abiye bu turdan sonra yazayımda ayarlayabilirse gidelim.

@Cem Şentin

yok cem ,,,,,

sadece uyku geldi hava bi garip bi sıcak bi soğuk, bu tip havalarda adam darmadağın olur yarın soğuk yok ve hava sabahtan 16 derece , öğlen 23 derece son sıcak yarın olacak yağmur yok ..akşama 18 e düşecek ....yarın terleme olacak tabi bu durumda ....zırt pırt atmosfer değişiyor ...24 saatte,,,,son baktım havaya aynen güzel bi hava bizi bekliyor yarın hasan yok bunun yerine hoca var sen hoca ile berabersin temponuz aynı,,,,

geliyor abi ,,,, avrupa yakası gençler yataklara,,,,,,,,, iyi dinlenin,,,,,,,,,,, sabah bal tahin pekmez tarzı enerji verebilcek şeyler yiyin kahvaltıda tavsiyemm,,

@burak durel

eyvallah avrupa takım koçu...dört yumurta yağlı peynir ile bu da olur tahin pekmez çok ta iyi olur yeşil çay ....kuru üzüm kuru kayısı yollarda yanımızda kuru incir,,,,saat 23.00 de forumdan çekiliyorum dostlar,,,

yarınki offroad çalışmasında kask mecburidir kaskı olmayanları üzülerek belirtirimki bostancıdan almayacağım..evet avrupa genç takımın koçu ekibi ile gelmekte bu ekip ile daha çok çalışma yapacağız....cem şentin hoca ile beraber olacak....ozan anadolu yaka gençler koçudur fakat 16-20 yaş arasını örgütleme çalışmalarımız burda malesef gerçekleşmedi katılım yok anadolu yakadan bu antremana ,,,burak ın ekibi adem dualı,osman, yılmaz, emirden müteşekkildir,,.yarın neticelerimizi göreceğiz özellikle offroadda ilk 10 km durma yok taşdelende duracağız dönüş gene aynı yol bi 10 km daha durma yok rampalar durmadan alınacak bütün gücünüzü oraya ayarlayacaksınız önden tempo vereceğim asla hız yok kurtdoğmuş offroad alanın girişine kadar,,,,

haziriz kurtdogmus bitecek aglatacaz yollari , daglari , tepeleri :)

@yilmaz kaynak

yılmaz sen burak emir ,osman ,ve adem dualı bi ekipsiniz ekibin başı koçu burak her ekipte bi koç gerekir o koç insanları organize eder avrupa yaka için durum bu ,,,ne kadar bu ekip benle çalışırsa ağır etaplarda o kadar kıdemli olur avrupada .....çalışan emek sarfedenler olacağız ,,,durmayacağız işimiz gücümüz bu olacak bizim,,,, antreman antreman antreman ,,,,

Arkadaşlar yarın 8:30 da bostancıda görüşürüz. Herkese iyi geceler.

avrupa

1- burak
2- osman
3- yılmaz
4- adem dualı
5- emir
6- adem sönmez
7- ekrem
8-ve hocamız ergün bey,,

anadolu yaka

1-kudret
2- ozan
3- cem

listeye gelmek isteyen arkadaşlar olursa 23.00 den sonra göremem yalnız kaskı olmayanları almayacağım etap zordur taş ve toprak yoldur............evet bura için listedeki arkadaşlar ön çalışma yapmışlardır hiç bi çalışması olmayan aynen serilir ...

arkadaşlar herkeze iyi akşamlar iyi uykular yarın görüşmek üzere...

Kudu, beni de ekle listeye :) sirf bu tur icin bugun gittim kask aldim

Ancak sabah 8 de mi toplaniyorsunuz 8 30 da mi ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri