@yilmaz kaynak
yılmaz 28 jantla iş daha zor tabi hadi 26 daha iyi olayı gördün oraya yol bisikleti ile giren aynen dağılır hele hele dönüşteki o çatlak toprak aralarından çıkmak taşlar koca koca ,,,,evet bu silik teker son kez gördü orayı oranın rajonu amortisördür ve dişli continental ,her biri o tekerlerin 550 gram ben o tekerler ile ve amortisörle girdim oraya inerken amortisörü açıyordum çıkarken ise kapatıyordum, fox yüzlüğün ne olduğunu orda gördüm ama dişli tekerler asfaltta beş para etmez ve tabi amortisör şimdi kurtdoğmuş gibi güzergahları artık seçmiyorum benim bisiklet stabilizede gidiyor çok sert ama düz toprakta gidiyor ve asfaltta benim istediğim buydu ..evet iznik tavşanlı yolu daha kolay olacak sizin için çünki o yol stabilize kurtdoğmuşta çalışan tavşanlıda tavşanlıyı yer
evet tam 30 km tavşanlıdan kuzeye inmek iznik gölünün kuzeyi bizim derdimiz orayı almak ve sonuç çok başarılı olmuştur teknik problemler önemli değildir, son derece zor toprak kumlu yolda çalıştık kaslar kendine geldi...