Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe

Hemde nasıl varya bi an bi ses qeldi durmak yok die dedim aha hapı yuttuk
Bayılmış numarası yapsam yermi die dusundum :D
Adete basıldık.. :D:D
ama iyi gaz oldu 42 dk de bitirdim ben bile şaşırdım en arkadan ben gıderım diye düşünüyordum

Scudo
katılan herkeze teşekkür ederim,, antremandan bir kaç foto bu akşam saat 12.00 sularına yada sabah leğin erken saatlerde yükleyeceğim fotolar imageshackta yükleniyorlar,,, iyi aksamlar.

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

osman hedef iznik 30 ekim ,antreman 16 ekim bıçkıdere...

batuhan ben toplam 132 km yol gittim eğer yılmazın lastik sorunu olmasa minübüse binmeseydik 142 km olacaktı ama yinede ofrood yolu sayesinde bizim km ler 200 lere eş değer ,,,

Topic kabarmaya başladı bile
Bu arada mahalleden avrupa yakası pedal grubuna mensup 3-4 abi nerden geldiğimizi sordu:
kurtdoğmuş ölüm yolu dedim
Kurtcebe nin öğrencilerimisinz dedi
Dedim evet
xD :p

arkadaşlar ben uyku moduna geçiyorum herkeze iyi akşamlar,, fotoğraflar images de yüklemede en kısa sürede gece uyanabilirsem yüklerim buraya uyanamzsam sabah yükleyeceğim iyi aksamlar..

@Emir Tetiklitop

giderken evet iyi idi bi de emir şimdi süreklilik arz etme olayı tabi biz sadece burda yani offroad alanda çalışma yaptık ne dedik durmak yok dedik giderken ama sonra taşdelende ne dedim serbest sürüş dedim kendinizi zorlamayın dedim ama buna rağmen maşallah herkez uçtu ,,,toplam 20 km emir ora rampalarda harcanan kaloriyi hesaba katarsak hadi bilemedin 25 km felan olur .....şimdi tavşanlı yolu 30 km ve yer yer 10-19 eğim rampa ama zemin stabilize tavşanlı ahmetli ve örencik mahmudiye yolları daha kolay biz burda 25 km lik olayda en zorunu yaptık üstelik durmak yok duranı yakarım dedim ....

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ama başardık ......................şimdi iznik dönüşü kuzeyden alınır ve orhangaziden dönülür 10 km lik rampa var ama asfalt cillop gibi eğim orda 6 felan iş çok kolay oldu şimdi boyalıca bence zor olabilir 1500 rakım toplanıyor orda ...

@Kudret Kurtcebe

Valla plakanı almışlar kudret abi tanıyorlar seni :D bizden bi sorun çıkartan olursa ilk başta senden bilirler :D:D

:D:d

Tura katilan herkesi tebrik ederim. Turu hazirlik asamasindan bugune dek takip ettim. Kudret abi sen nasil bir insansin hem motivasyon hem organizyon harikulade ekran basinda her mesajinizzi dizi film bekler gibi bekledim. Su off-road antreman ne olacak diye dusunmekten kendimi alamadim. Herkesi bir kez daha tebrik ederim. Umarim gelecek turlarda ben de aranizda olurum..

@Alper Ugur

valla alper çok teşekkür ederim ...bostancıdan ta kurtdoğmuş offroad a kadar tempoyu düşük tuttumki dostlarım o ağır toprak yolda yorulmasınlar diye ama giderken bazı rampalarda atak yaptım ama gençler atağıma atakla cevap verdiler bu durumdan son derece zevk aldım ve onur duydum gençler ile çalışmak beni gençleştirdi bu gün onların ruh yapılarını açıkça hissettim ,bu gün hele hele hepsinin 100 metre ötemde o eğimin bazı yerde 11 olduğu rampadaki hırsla inatla çıkışlarını izlemek bana zevk verdi çalışıyorlardı ter döküyorlardı ölüm yoluna meydan okuyorlardı...daha önce yalnış yazdım ben eğimleri gerçekten bu gün bakınca ,bi kere ilk girişteki rampa kafadan 11 var idi ,,,
kesinlikle beklerim 16 ekimde bi adet bıçkıdere var...amaç şu izniğin tavşanlı örencik yolunu devirmek zati bu gün offroadda olanlar artık bunu başardılar ....

Bir ogretmen icin en gurur verici eylem ogrencilerinin ogretmenlerinin beklentisini asmalaridir. Sanirim sizin ogrencileriniz bunu basarmislar :)

Hepinizi bir kez daha tebrik ediyorum. Imkanlar el verirse gorusmek dilegiyle.

@Ekrem Erten

Ekrem'e bir ilave de benden: Dönüşte ya Emir'in yada adını hatırlayamadığım beyaz tişörtlü arkadaşın lastiği patladıydı. Gerek parkurun zorluğu, gerekse lastik patlamaları keyifli bir turun gerçekleşmesini önleyemedi. Başta Kudret Abi olmak üzere bu tura katılan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
@Cem Şentin

o benim lastik deil :D:D benim lastik sözümü dinler ben patlama dedigimde patlamaz :D

@Cem Şentin

O benim lastik deildi .yılmaz ın lastiği adam çok şansız 2 yama yaptık 3.yerden patladı :D

kurtdogmus benim lastikleri yedi resmen. toplam 3 ayri yerden patladi 5 yama yaptik 2 si tutdu 3 u tutmadi en sonunda deligi genislettik ama oda baya zaman aldi tek sansim araba bulmamizdi yoksa bitmistik. kurtdogmus cok cok zorlu bir parkur bitirenler gercekten buyuk bir is basardilar tebrikler :)

@yilmaz kaynak

yılmaz 28 jantla iş daha zor tabi hadi 26 daha iyi olayı gördün oraya yol bisikleti ile giren aynen dağılır hele hele dönüşteki o çatlak toprak aralarından çıkmak taşlar koca koca ,,,,evet bu silik teker son kez gördü orayı oranın rajonu amortisördür ve dişli continental ,her biri o tekerlerin 550 gram ben o tekerler ile ve amortisörle girdim oraya inerken amortisörü açıyordum çıkarken ise kapatıyordum, fox yüzlüğün ne olduğunu orda gördüm ama dişli tekerler asfaltta beş para etmez ve tabi amortisör şimdi kurtdoğmuş gibi güzergahları artık seçmiyorum benim bisiklet stabilizede gidiyor çok sert ama düz toprakta gidiyor ve asfaltta benim istediğim buydu ..evet iznik tavşanlı yolu daha kolay olacak sizin için çünki o yol stabilize kurtdoğmuşta çalışan tavşanlıda tavşanlıyı yer
evet tam 30 km tavşanlıdan kuzeye inmek iznik gölünün kuzeyi bizim derdimiz orayı almak ve sonuç çok başarılı olmuştur teknik problemler önemli değildir, son derece zor toprak kumlu yolda çalıştık kaslar kendine geldi...

evet arkadaşlar antremanda çektiğim fotoğraflar buyrun,,

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)