Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Özgür Demirci

eyvallah özgür saat 08.30 da bostancıya yetiş ve hemen yat derim ...

avrupa

1- burak
2- osman
3- yılmaz
4- adem dualı
5- emir
6- adem sönmez
7- ekrem
8-ve hocamız ergün bey,,

anadolu yaka

1-kudret
2- ozan
3- cem
4- özgür,,,

listeye gelmek isteyen arkadaşlar olursa 23.00 den sonra göremem yalnız kaskı olmayanları almayacağım etap zordur taş ve toprak yoldur............evet bura için listedeki arkadaşlar ön çalışma yapmışlardır hiç bi çalışması olmayan aynen serilir ...

saat 08.30 bostancı adalar iskele önü çıkış,,,

Scudo
saat 05.30 ,,,,,,günaydın ......saat 08.30 da bostancıda görüşmek üzere,,,,,,

evet,,,,,biliyorsunuz iki yıldız verdim bu antremana çünki berbat bi antreman olacaktır ... bura belgrad değildir bura ölüm yoludur.....araba yarışlarının yapıldığı 20 km lik eğimli toprak arazidir..herkeze tekrar başarılar dilerim sabah kahvaltılar güçlü olsun pekmez dört yumurta yağlı peynir ve yeşil çay .....yanınıza kuru üzüm kuru kayısı fındık fıstık alın matarayı monte edin iç lastik alın bel çanta alın sırt çantayı unutun ...artık sırt çanta yok ...yağmur yok ısı 23 derece akşam 18 rüzgar sadece akşam kuvvetleniyor antreman için tam biçilmiş kaftan ....................

:in: :in: :in: :in: :in:

Ya montu alsammı almasammı kararsız kaldım havada soğuk sabah soğuğumu geçermi acaba

Aslında dün ben kısa kollu atlet ve gömlek ile çıktım yola. Dün hala biraz yağmurluydu ki bugün hava çok daha güzel. Eminim mont gibi şeylere ihtiyaç duymayacaksınız.

Herkese başarılar dilerim, kazasız bir antrenman geçirirsiniz inşaallah...

Eveeeet turu tamamladık eve 18.40 da vardım. 108km tuttu benim toplam ve bu konuda yazan " ÖLÜM YOLU " tabirini gerçekten hakeden bir parkurdu , hatta daha ağır bir sıfat koyulabiliyorsa da abes kaçmazdı. Avrupa yakasından gelen arkadaşlar lastiği patlayan arkadaşlarla beraber minibüse çuvallanmış olsa da ( :D) gidiş yolunda ve sorununn çıktığı yere kadar gerçekten çok iyi geldiler sonuçta bu kadar ağır bir antrenman tecrübeleri yoktu.Benim offroad da titreme sonucu vidasının biri düşen ayaklığım yüzünden dönüşte offroadda 10-15 dakika kaybettim ve ayaklığı çanta olmadığı için formanın arka cebinde yani sırtımda taşımak zorunda kaldım, bide bel çanta onun üstüne bindi, e bide evden matarayı almadan çıkınca (unutunca) suda sırtıma bindi, belim yokuşlarda çok acı çekti. Yine de turun tamamını elimize almadan ,gidişte ve dönüşte teknik arızalar ve tedarik haricinde durmadan tamamladık.özellikle adem arkadaşımız bugün speed olmamasına rağmen iyiydi çoğu zaman öndeydi dönüşte yakalama şansım oldu giderken arkadaşın lastiği patlayınca geride kaldım. Katılan herkese teşekkürler,şimdi çoğu kişi bilmiyordu antrenman tarzı turun ne kadar ağır olduğunu bu turu gördükten sonra diğer antrenman turuna katılmaya devam edecek arkadaşlar kimler olacak göreceğiz :D Umarım herkes katılmaya devam eder bir sonraki turda görüşmek üzere

@Salih Dinçer

Gidişte hava çok sıcaktı mont olsaydı baygınlık falan geçirebilirdim fakat dönüşte zorunlu beklemeler yaptığımız noktalarda vücut soğuyunca çok üşüdüm altımda kapri üstümde kısa kollu rüzgar çok fena vurdu. Aşşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı oldu yani alsaydım bi dert almadım bi dert

Hadi geçmiş olsun, ufak tefek aksilikler haricinde bir sıkıntı yok sanırım ki her turda oluyor böyle şeyler.

antreman kritiği...

arkadaşlar herşeyden önce bu ölüm yoluna geldiğiniz için size teşekkür ederim arkadaşlar genele bakınca gençler iyi idi..özellikle ekrem süperdi ben ona ne kadar sigara içme desemde içtikten sonramı rampaları bu kadar iyi çıkarıyor valla şaştım doğrusu başlangıçta iki grup yaptım gençleri öne çaldım ikinci grup orta yaş olurken üçüncü grup olarak tek başıma fosil oldum ve grubu en arkadan takibe başladım ilk rampayı aldılar akabinde arkadaşları tek tek yakaladım yalnız saha komiseri olarak uyardım durmak yok dedim giderken su içilecekti ve bu tempo esnasında yılmazın tekeri patladı ve dedimki arkadaşlar bi kişi kalsın diğerleri devam etsin dedim ,nitekim devam ettik ve en önce ekrem yolun başlangıcına ulaştı ben 10 km offroad un hiç bi yerinde durmadım rampaları seri aldım arkadaşlar bu teker ile gerçekten işim zor oldu kontrol çok zor idi..dehşet sürat ile gidişte indim..evet arkadan 2 dakika sonra ekreme yetiştim ve grup geldi tek tek, yılmazın sadece teknik sorunları oldu o da iyi idi bu arada adem dualı çok güzel bi performas çıkardı keza osman keza burak ve emir adem sönmezi tebirik ederim o da iyi idi ozan bu arada teknik sorunlar yaşadı ama o da iyi idi....arkadaşlar aykut yiğitel dostumuzda fena değildi evet biraz orta yaşlı olan arkadaşlar geri kaldılar ama önemli değil önemli olan orda kilo vermek idi bu arada maskotumuz sevgili cem şentin beni gene şaşırttı arkadaşlar cem rampaları resmen yedi dönüşte ise gene yedi ve ballıcadan döndü köşede baktım bekliyor valla helal olsun arkadaşlar ismini saydığım arkadaşlar davetlidir iznik e ekrem,osman ,adem dualı ,ozan,adem sönmez, burak, yılmaz ve emir ve aykut evet cem şentinde davetlidir o kestirme yoldan bize ulaşacaktır tebrikler cem şentin hedef iznik 30 ekim ama önce bıçkıdere 16 ekim

Hafta içini soğuk algınlığıyla geçirmem nedeniyle bayağı güç kaybetmeme ve bazı noktalarda bisikleti elime almama karşın gerçekten çok güzel bir turu geride bıraktım. 8.20'de evden çıktım ve 9.10 civarında Kaynarca'da Kudret Abi'nin grubuyla buluştuk. Başlangıçta rüzgar yoktu ve hava sıcaktı ama dörde doğru esen poyraz hafif te olsa beni üşüttü. Offroad'ta gidişte Ballıca civarında inişte ve dönüşte bir inişte düşme tehlikesi yaşadım ama ilkinde sağ ayağımı yere koyarak ve ikincisinde frenleri kesikli kullanarak düşmekten kurtuldum. Ayrıca Taşdelen Su Tesislerine giderken bir inişte hız rekorumu 54.65 km/s olarak kırdım. Sonuç olarak iyi terledim ve rahatsızlığımdan eser kalmadı. 18.30'ta eve vardım ve 95 km yaptım. Son olarak Aydos rampasını almak gibisi yok :)

Abi yazabilirsin beni iznik'e, bu turu bekliyordum biliyorsun, bu kadar olumsuzluğa rağmen sonuna kadar gittiysem izniğide öyle yada böyle alacağım :)

@Ozan Güner

bu günkü 10 adamın 10 uda iyi idi bu adamlar kesin tavşanlıyı yer bitirir dönüşe bakacağız artık orhangazi üzerinden basarız yalova ve topçular ....ozan teknik sorunlar olur kafana takma benim gidom kaydı iznikte bi de vites teli koptu yalnız bu gün arka balatalar resmen bitti.....

evet aşağıda iznik lingi,,,

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=1228976&posted=1#post1228976

Arkadaslar yine keyifli bir turdu, katilan ve duzenleyen her kese tesekkurler

1- burak
2- osman
3- adem dualı
4- adem sönmez
5- ekrem
6- aykut
7- emir
8- yılmaz
9- ozan
10- ve cem şentin....

ogün kafadan bizle,,,,

antreman kritiği...

arkadaşlar herşeyden önce bu ölüm yoluna geldiğiniz için size teşekkür ederim arkadaşlar genele bakınca gençler iyi idi..özellikle ekrem süperdi ben ona ne kadar sigara içme desemde içtikten sonramı rampaları bu kadar iyi çıkarıyor valla şaştım doğrusu başlangıçta iki grup yaptım gençleri öne çaldım ikinci grup orta yaş olurken üçüncü grup olarak tek başıma fosil oldum ve grubu en arkadan takibe başladım ilk rampayı aldılar akabinde arkadaşları tek tek yakaladım yalnız saha komiseri olarak uyardım durmak yok dedim giderken su içilecekti ve bu tempo esnasında yılmazın tekeri patladı ve dedimki arkadaşlar bi kişi kalsın diğerleri devam etsin dedim ,nitekim devam ettik ve en önce ekrem yolun başlangıcına ulaştı ben 10 km offroad un hiç bi yerinde durmadım rampaları seri aldım arkadaşlar bu teker ile gerçekten işim zor oldu kontrol çok zor idi..dehşet sürat ile gidişte indim..evet arkadan 2 dakika sonra ekreme yetiştim ve grup geldi tek tek, yılmazın sadece teknik sorunları oldu o da iyi idi bu arada adem dualı çok güzel bi performas çıkardı keza osman keza burak ve emir adem sönmezi tebrik ederim o da iyi idi ozan bu arada teknik sorunlar yaşadı ama o da iyi idi....arkadaşlar aykut yiğitel dostumuzda fena değildi evet biraz orta yaşlı olan arkadaşlar geri kaldılar ama önemli değil önemli olan orda kilo vermek idi bu arada maskotumuz sevgili cem şentin beni gene şaşırttı arkadaşlar cem rampaları resmen yedi dönüşte ise gene yedi ve ballıcadan döndü köşede baktım bekliyor valla helal olsun arkadaşlar ismini saydığım arkadaşlar davetlidir iznik e ekrem,osman ,adem dualı ,ozan,adem sönmez, burak, yılmaz ve emir ve aykut evet cem şentinde davetlidir o kestirme yoldan bize ulaşacaktır tebrikler cem şentin hedef iznik 30 ekim ama önce bıçkıdere 16 ekim

Öncelikle bu güzel parkuru keşfettiği için Macellan Kudu'ya tebrikler. Katılan herkese de teşekkür, herkes elinden geldiğince performansını ortaya koydu. Dağ başında yiyecek bişey olmayınca, fazla erzağı olan diğerleriyle paylaştı. Dönüşü tek başıma yaptım bi iletişim bozukluğu yüzünden :) Açlık dönüşte zorladı bayağı. Toplam 160 km tuttu.
Performanslara gelince gençler istekli hevesli ama şu an başındalar daha bence. Spdler Slxler Xtler havada uçuşurken daha iyi performanslar beklerdim açıkçası. İlk aldığım parçalarla duran Sedona 711V + pörsümüş ciğerlerimle pek de iddialı gitmemiştim aslında. Adem Dualı'ya tebrikler. Dönüşte 10 kmlik arazi parkurundaki dereceler:
Ekrem 34 dk
Adem Dualı 39 dk
Kudu ve Aykut 41 dk
İsmini unuttuğum 2 kişi 42 dk :)
Gerisi aklımda kalmadı kusura bakmayın. Bu arada Yılmaz'a çok üzüldüm, lastiği çok sorun çıkardı.

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
@Ekrem Erten

evet ekrem şimdi iznik e bakarız 30 ekime çok var,,,,tavşanlı yolu bizi bekler ahmetli örencik ve mahmudiye dönüşü duruma göre ya boyalıca yada kuzeyden orhangazi ve yalova ve topçular..

herkesin ayağına sağlık açıkcası ölüm yolu offroad parkurunun giderken yarısında kesilmeye başladım ama Çavuşa yakalandık :D dönerken rahat oldu ama
Ayrıca bugün en fazla Km yi ben yaptım
Bahçelievlerden geldim bahçelievlere döndüm seleden hic ınmedım :D

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
Basta turu duzenleyen Kudret agabey olmak uzere bu guzel parkuru bizimle paylasan tum guzel insanlari kutlarim. Gercekten tali yol zorluydu, ama bitirince insana verdigi keyif de zorlugu kadar fazlaydi.

16 ekimde avrasya maratonuna katilacagim ama 30 ekim Iznik e muhakkak gelirim bir aksilik olmazsa. Tabii o zamana kadar bos durmak olmaz :)

Tekrar katilan herkese tesekkurler...

Minibüse bindik ama sadece 10 km gittik sonra indik jantın deliğini genişletmeyi başardık. :) Eve girdiğimde saat 21:05 di. Eminönünden Bahçelievlere 25 dk'da gittim ki bu bayağa iyi bir zaman normelde 40 küsür dklarda alırdım bu yolu. Sanırım toplamda 170 km pedal bastım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri