Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Eğer pazara kadar dişli lastik ayarlayabilirsem bende katılıyorum. Şuan 1.25 slick lerle ciddi sıkıntı olur orası..

http://i54.tinypic.com/1zzrxp5.jpg

Scudo
uzun uzun bir aradan sonra merhabalar :)
Kudret abi ve diğer tüm dostlarım merhaba
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/311779_135414009888653_100002601644360_180476_855343938_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/311665_135414313221956_100002601644360_180482_455898332_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/318687_133654220064632_100002601644360_174810_1126098_n.jpg

gerek ameliyat olacağımdan gerek psikolojik sorunlarım ve de yetersiz altyapım (bisikletimin elverişsiz oluşu )nedeni ile aranızdan uzak kalmanın hüznü içerisindeyim.Bu süre zarfında tek başıma sıkıcı fakat zaruri uzun turlara çıktım.Grup halinde olan turlara katılamıyorum maalesef var olan tempoya ayak uydurmakta gerek bisikletim gerek ben güçlük çekiyorum.Son katıldığım grup turunuz da büyük bir hüsrana uğradım.Tek sıkıcı olsa da bir çok yere seyahat ettim.Ekim ayı içerisinde ameliyat olabilirim .Tur ve organizasyonlara katılamasam da bir şekilde aranızda olmaya çalışacağım saygılarımla

Tura katilacak arkadaslarin Kudret Abi nin tavsiyelerini dikkate almasinda fayda var.

Arkadan uc cepli bir bisiklet formasi ile kucuk bir bel cantasi isinizi gorur. Matarayi ve pompayi bisiklete monte etmek en mantiklisi.Ancak off road da yol sarsintisindan dolayi pompanin dusmemesine dikkat etmenizi oneririm.

engin teşekkür ederim,,,,,arkadaşlar forum gene ağırlaştı evet hafta sonu göçerse pazar herkez yerinde olsun saat 08.30 bostancı adalar iskele önü..bu arada somer, tekeri takarsın yalnız bu antreman öncesi çalışma yapman gerekirdi ve daha önce bi 130 km çalışman bura 130 km ye denk olacak ve burda çok yorulma söz konusu olacak benim teker 1.50 olduğu için arkadaşların burda çalışmalarına eşlik edeceğim ve ben antreman yapamayacağım çünki cem şentini kollayacağım hasan gelirse ki onun sağlık sorunu çıktı ona cemi emanet edeceğim ve hocamızı ...burak ın hocası geliyor ve o da bisiklete binmemiş uzun zaman ama onu kollamak gerekecek burak hocası ile tekrar görüşürse iyi olur çünki önümüzdeki hafta ağrılar ile uğraşır burası çok zordur, zorluğu ise 20 km offroad alan ve paso rampa ve toprak asfalt değil.............burada amacımız iznik in tavşanlısına hazırlanmak ora stabilize ama eğim orda yer yer 10-19 dur evet ....burda eğim dönüşte bi yerde 9 dur genelinde 6-7 eğim söz konusudur ...burak ,ozanın dedikleri doğrudur gerek ozan ve gerekse ben spd konusunda uyarılarımızı yaptık offroadda işin rengi zor olur bizden söylemesi, evet rüzgar bile adamı düşürür...evet hava anadolu yakada kapattı burda yağmur olacak, bu pazar 2 saat yağmur olacak emir için pazara kaldı ,çünki çalışıyor bir kişi bile gelemez ise dedim pazar dedim ..evet sağlık olsun emir için katlanacaksınız yağmura ....,

evet antreman kritiklerini herkez ile burada konuşarak anlatacağız herkez teknik hatalarını burda konuşacak, zati ben sizleri göreceğim ve ona göre hatalarınızı burda yazacağım, bu antremanın gezi ile hiç bi ilişkisi yoktur ....bu bir çalışmadır .....

evet bi şey kalmadı,,,,,,

arkadaşlar puanlama yaptım oynamayın o puanlar ile -iki yıldıza düşürdüm ..iki yıldız verdim çünki kötü bu antreman ,acı var burda zor olan her şey kötüdür, bunu unutmayın ama o kötüyü devireceksiniz başka çareniz yoktur ....

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif
:46: :46: :46: :46: :46:

son durum kurtdoğmuş ölüm yolu,,,

2 ekim pazar saat 08.30 bostancı adalar iskele önü..

kafadan çatlakların antremanı,,,

:7: :7: :7: :7: :7:

avrupa yaka gençler takımı,,,,,,,,,,,,,

1- burak- koç
2- yılmaz
3- osman
4- emir
5- adem dualı
6- ekrem
7- adem sönmez,,

anadolu yaka,,

1- kudret
2- cem şentin
3- ozan

evet hasan gelebilir yalnız arkada olması gerekecek ve temposunu offroadda yavaş yapacak 20 km kurtdoğmuş tersten alınacak bi sürü rampa,,,

evet 2 saat yağmur var offroad yağmuru yiyecek ona göre hazır olun aşağı inişlerde kaydırma riski dişlide olabilir özellikle virajlarda işimiz zordu daha zor olacak....evet bunu göğüsleyeceğiz ...cem şentin ve ergün bey benim maiyetimde olacak arkadaşlar..

@Kudret Kurtcebe

bu sayede, sadece antrenmana katılanlar için değil, dışardan takip edenler için de oldukça faydalı bir antrenman olucak demek ki :)

@CandanC

teşekkür ederim valla bura bisiklet forum adı üstünde burda faydalı olan bilgiler paylaşılmalıki forum dahada güzelleşsin insanların şu face ortamından ne anladığını anlamış değilim ....herkezin buraya gelmesi lazım aslında spora merak sıfır, bi şey öğrenmeye gelince kaçacak delik arıyoruz,,,,öğrenmenin yaşı yok ki öyle gençler ile karşılaştımki kudret ağbi burda hatalısın dedikleri zaman hemen kabul ettim çünki gerçekten hata vardı ...ve kendi öz eleştirimi yaparım bazen tatsız olaylar olmuştur sahada hata yapan kişiyi aslında özel çekerek konuşma yapmak lazım ben herkezin içinde yapıyorum bu da ters tepiyor evet bu konuda artık tavrımı değiştireceğim ,çünki olmuyor yalnış anlaşılmalar oluyor evet antreman sırasında hata yapanları göreceğim ve özel olarak onunla konuşacağım herkezin içinde değil ..burda ise isim vermek gerçi doğru değil ama başarılı olanların isimlerini vereceğim ..,,gerçekten zor bi etaba gidiyoruz ve üstelik 2 saat yağmur var toprak iyice zorlaşacak....
evet teknik hatalar isim vermeden söylenecek ama başarılı olanların kesin isimlerini yazacağım çünki onlar bıçkıdere etabında hazır olacak ve 30 ekimi devireceğiz amaç bu antremanlarda en uzun mesafeleri kısa zaman dilimi içersinde almak ,forumda bu tarzdan hoşlananları az da olsa örgütleme çabası içindeyim...

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif
:46: :46: :46: :46: :46:

son durum kurtdoğmuş ölüm yolu,,,

2 ekim pazar saat 08.30 bostancı adalar iskele önü..

kafadan çatlakların antremanı,,,

:7: :7: :7: :7:

evet hasan geliyor arkadaşlar buna göre durum şudur ,,,,

artçı hasan nerde kurtdoğmuş offroadda sorumlu oldukları ergün bey ve cem şemtin............

gençler .......
ozan,burak , emir,osman, adem dualı,adem sönmez, ekrem,yılmaz ve ben ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

birlikte dalacağız kurtdoğmuşa durmak yok gençler, duranın hanesine sıfır, kurtdoğmuş yolun bitimine kadar pedal basacağız ve asfalt yolun başladığı yerde hasan ile itibat olacak.......ve taşdelen su dolum tesisine inerek orda çıkınları yiyeceğiz...........yemek mola bir saat..akabinde dönüşe geçeceğiz aynı yerden ve durmak yok arkadaşlar ,ta kurtdoğmuş offroad yolun bitimine kadar evet sonuçlar tahlil edilecek...........
2 saat yağmur var ,,,,,,,,,,yağmurluk olması gerekir ............viraja sert girişler tehlikeli olabilir ,,,,,,,,,

evet hepinize başarılar dilerim çanta yok ...belçanta ,,,,,,bostancıdan ta kurtdoğmuş yolun başlangıcına kadar lay lom lom tempo esas olay offroadda olacak ...........evet offroadu bitirdiğimiz an istanbul bulvar yoluna gireceğiz orada tempo olayı duruma göre olur sona doğru açılanlar olabilir ama yolu bilmeyenler kaybolur çünki istanbul bulvar yolundan dönüşü sadece ben biliyorum eşref bitlisden aydos rampalarına burada ciddi rampalar alınacak arkadaşlar ,ondan sonra kartal yakacıktan teme ineceğim ve ordan ideal tepe sapağından sahile pazar günü mangalcılar sahil yolunu işgal edeceğinden dönüş bu şekildir,,,,,,,,,dönüşü göze alamayanlar hasan ile tuzla istikametinden sahile iner ..dönüşte yorulan hasan ile dönebilir ..........

hava durumu önemli. saat saat ,,,,
saat 07.00 den 13.00 e kadar güneş var,,,,,rüzgar önemsiz..........yağmur saat 14.00 de başlayacak tam offroadda bizi yakalayacak onun için yağmurluk alın ..........
hava soğuma gösteriyor 20 dereceye iniyor,,,,,,,,,,,rüzgar 8 km de...15.00 e kadar yağmur devam ediyor ......rüzgar 10 km ye çıkıyor............16.00 da hava açıyor ve yağmur yok bu yağmur saati değişebilir arkadaşlar............ısı saat 18.00 de 18 dereceye düşüyor soğuklaşacak..............rüzgar ise 11 km

Bugün yağmurda bisiklet tepesindeydim sizin lastikleriniz nedir bilemem ama benim lastikler ıslak asfaltta hemen kayıyodu. Tavsiyem spd kullanmamanız Burak ve Emir. Asfaltla toprak yol arasında ne tür bi fark yaratır lastiklerimiz bilemiyorum ama spd ile gelmemeniz daha iyi gözüküyo.

evet hava biraz daha kararsın antremana çıkıyorum ıslak yollar yağmurlu hava spd pedal,,,,,,,,

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

osmana katılıyorum özellikle kurtdoğmuş baştan yeni başlayan spd ye arkadaşlar için tehlike arz edebilir ,sadece uyarı yapıyoruz, tabi kendileri gene bilir biz bi şey diyemeyiz, şimdi anadolu yakada hava soğuma yaptı bu pazar durum ne olur bilemeyiz 2 saat yağmur olur 4 saat .....
arkadaşlar şu bi gerçekki soğuğu harbiden özledim ben yazın o sıcaklarda uzun yollara gitmek acaip su kaybı idi valla bu pazar aslında çokta fazla su kaybı olmayacak ve çok az terleme olabilir .....evet bende çöp torba var bu torba bayağı sağlam kolay kolay yırtılmıyor ,arkadan forma çamuru yemiyeccek.....
benim teker silik ve 1.50 ben çok dikkatli olmalıyım inişlerde ayakta ineceğiz oturarak inmece kayma riskini getirebilir virajlarda ise frenleme sistemi kesik kesik ...

http://lh6.ggpht.com/_8tshGFvit0M/S50L4yuVveI/AAAAAAAAACU/Qx9vZQzDpEA/s640/8.jpg

2010 çekmeköyde düştüm ama bu düşüş kayarak sola doğru oldu ve spd yi çıkaramadım bile soldan spd yi çıkarmak zordur sola doğru resmen bisiklet kaydı tekerin izine bakın suya girmemek için normal toprak yoldan gidelim dedik ama nafile ora çok yumuşak, bu pazar yukardaki gibi birikim olurmu bilemem ama durum benim için daha kötü çünki bende silik var 1.50 yukarda tekerler gördüğünüz gibi continental dişli teker olduğu halde kaydık arkadaşlar ..

Vay vay vay Kudret Abi senin böyle fotoğrafların varmıydı ya :D Seni bisikletten anca böyle su çukurları indirebilir zaten başka türlü inmessin sen o seleden :D

geçmiş olsun kudret abi,,

birazdan çıkarım :D bisiklet hazır sele çantasına ufak bir poşet sarıcam ve gidondaki bel çantamada su almasınlar diye ve yola koyulacam

Kudret Abi senin altına giydiğin şu bacaklarının uç kısmından lastikli, siyah naylon eşofmandan nerde bulabilirim ya banada lazım. Kış geldi artık kapri giyilmez, formanın üstünede bisiklet mont alıcam uzun kol da şu senin altına giydiğinden nerden-ne kadara bulabilirim onu bilmiyorum

dekatlonda pantalon koruyucu yağmurluk var 50 lira civari ona benzer birşey.

@Ozan Güner

velespitten aldım 60 lira idi ama çok zaman önce idi polar -team model çok zor o modeli bulman yeşilde yeni bisiklet pantolonlar var yalnız marka olduğu için çok pahalı 150 lira,,,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri