arazi sürüşü yapılan yerler özel mülk yani telle cevrili ama sen merak etme senin için ayarlarız bişeyler taşlı filan yokuş aşağı bi yol var aynı of road gidi oluyor denedim hoşuma gitti
erdal abi geliyormu??
birde yanlış anlaşılmasın bu soru kendime çok güvendiğimden değil ama kondisyonu nasıl acaba katılan arkadasların düşük kondisyona sahip arkadaslar varmı aramızda??
evt arkadaslar yokmu baska gelen katılım bekliyoruz...
zevkli bir tur olacak söyliyeyim performansa dayalı değilde daha cok arkadaslık yardımlasma bunların herşeyden 1 adımda değil 10 adım önde olan bir gezi olacak eyleneceğinizi tahmin ediyorum...
emirgan korusuna sahilden gidilecek zaten mehmet akif herşeyi açıklamıs... sabahın o saatinde o serinliğinde bence herşeye değer
belgrada ormanına 20 kişi geldi o kadar güzel bir mekan olmamasına rağmen nedense emirğan oradan 10 kat daha güzel 10 kişi geliyor enteresan siz gelin eğerki beyenmezseniz parasını ben vericem hadi bekliyoruzzzzzzz
biz bize yeteriz oğuz boşver gerisini ben gereken kişilere özel mesaj gönderdim kimisi kaale aldı kimisi oralı bile olmadı değer verilenler değerini bilselerdi değer verdiği kişilere değer verirdi..! ne laf ettim beee
Arkadaşlar yarın için son hazırlıklarınızı yapın.Erken kalkamam diyen arkadaşlar erken yatsın.Yoldan toplamayalım sonra milleti kahvaltıyı yapmadan çıkarsanız sizin için daha iyi olacaktır.Öteki türlü kondüsyonunuzu düşürürsünüz..İlk konuda yanınızda getirmeniz gereken malzemeleri unutmayın.Ve yanınızda mutlaka maden suyu bulundurun..Yarın görüşmek üzere..Allaha emanet...
mehmet akif abi ( bu arada hangisini kullanıyosun? her mesajda farklı kullanıyorum))
siz feshane nin oradaki durakta kaçta olursunuz ben ona göre geliyim...??
bir arkadas daha vardı ona göre bizde geliriz oraya bu arada kaskımı aldım bu gün artık bende o uzaymı acaba diye düşünen bakışlara mağruz kalıyorum
evt arkadaslar 9 kişi kaldık varsa gelemiyecek olan şimdiden söylesin sonra tur sabahı satış koymasın arkadaslar sonra biz bekliyoruz milleti yarım saat gelemiycek yada gelmek istemeyen ancak bahane bulamayan ve sabah satış yapıcak olan varsa söylesin çekinmesin... bizide oralarda bekletmesin...
bu arada mehmet abi yarın feshanenin orada kkaç gibi olursunuz???
birde 11-12 den sonra varmı bir planın? gidenlere sordum öğlene doğru çok kalabalık oluyormus..
yok hayır aklıma geldi hatırladım...
geçen sefer çok uzun süre rötar yaptık baya bekledik ancak gelen olmadı...
oyüzden yani yine beklemek istemiyoruz o yüzden böyle dedim...