Scudo Sports

2 Ağustos Pazar Emirgan Korusu

peki oradan ne yapacğız ölene doğru cok kalabalık olur diye düşünüyorum:D:D

sahilden yukarı tırmanmak yerse oraya sarıyer yakın oradan yukarı cıkıp ormanda araziyemi girsek acaba??:D:D:D

yada hazır ortaköydeyiz beşiktaşan veya kabataştan nereden hatırlamıyorum adaya mı geçsek acaba??? bi anda aklıma gelen seyler..:D:D

herkes bi toplansında :D

Scudo
@gvenc_mtb

Arkadaşlar gvenc_mtb kardeşimin ada fikrini bende destekliyorum koru kalabalıklaşınca adaya geçebiliriz.

Arkadaşlar iyi güzel diyorsunuz da tur yapalım dediğimde kimseden çıt çıkmıyor :) hele bir gidelim..O anki duruma göre yolumuzu çizeriz..

Şuanlık gelenler
1. YARGISIZ_INFAZ
2. Hasan Topcan
3. gvenc_mtb
4. sezgin uluer
5. t-wolves (ahmet)
6. serdar pehlivan
7. mersinaki
8. ilhami yücel

Çevrenizdeki arkadaşlarıda çağırın onlarda faydalansınlar..(tabi kask ve eldiven şart )

bende daha kask eldiven kriterine uymuyorum çevremdeki insanlar hiç uymaz ya arrtık marka olmasına faln bakmıycam alıcam en yakın bi yerden...
alsam şimdikilk idareten sonra değiştiricem...

ben özellikle görevliye sordum giriş ücretlimi diye degil dedi kalabalık gelsek sorun olurmu dedim valla dedi 1 e dogru kalabalık oluyor o zamana kadar sorun olmaz dedi zaten içeride gezsek ne olacakki çok büyük bir yer birşeyde olmaz korkmayın

googlearth ten baktımda cokta büyük gelmedi ama tabi bilemem gitmedim hiç.:)
neyse pazar sabahı bi buluşalım grupca karar verilmiş olur...;)

Arkadaşlar hani katılım :boese157:

1. YARGISIZ_INFAZ
2. Hasan Topcan
3. gvenc_mtb
4. sezgin uluer
5. t-wolves (ahmet)
6. serdar pehlivan
7. mersinaki
8. ilhami yücel

akif abi biraz opsiyon eklersek daha cazip olabilir.:D:D satış taktiği:p:p:p

:D:D:

8 az ya 10 taksite vade farı ne kadar oluyor:?:D:D:D

ciddiym valla sadece orayla olmaz biraz aksiyon girsin araya:DD
gerçi sekiz kişiyiz acaba aramızda yol bisikleti kullanan varmı??varsa olmaz cünkü.

yaaf bune be sabahın köründe resmen keşke kalkabilsemde gelsem arkadaşlar inş. gelirim çok isterim birlikte pedallamayıda bakalım kısmet pazar günü o saatte kalkabiliceğimi pek sanmıyorum çünkü

@oğuz tüm

Daha ileri saat olursa hava çok ısınmış oluyor ve gittiğimiz yer daha kalabalıklaşıyor..Gelme durumun kesinleşirse haber verirsin..

arkadaşlar, kaskı aldım, kask lı ilk akşam sürüşünde zincir i kırdım, zaten belgrad ormanında da sorun çıkarmıştı.

Cumartesi günü değiştirmem lazım geziye katılmak için.

İnşallah değiştirip katılırım, tura. daha sonra tekrar yazıcam.

Görüşmek üzere

@YARGISIZ_INFAZ

tamam ,inşallah olur katılmayı çok isterim akşam eve gidince 10 gibi buralarda olursan konuşuruz kararlaştırırız

evt mehmet akif abi organizatör olarakfikrini bekliyoruz...

olayın içine birazda action katalım he ne dersin??:):D:D:D

@gvenc_mtb

Ortaköy sahilinde bisikletlerle sırayla denize atlayabiliriz.Manyak action olur.Ölürüz :)

@t-wolves

Geçmiş olsun kardeşim...Umarım en yakın zamanda zincirini tamir ettirirsin..Seni aramızda görmek istiyoruz..

Geri