@Gökhan Toros
mükemmel doğru teşhis, tempoya ayar, baştan beni 31 adam aynen geçecek ama ben onları sonra yakalayacağım tabi sayı inşallah artar kesin kayıtta 32 kişi bu arada sağlam pedalşörler var tufan sağnak ,volkan kurtoğlu,tarık gül bahtiyar acaip geliyor çok çalıştı bu aralar erkanda fena sayılmaz beraber idik bu yaz,,
@Gökhan Toros
hah işte o zaman kaza olasılığı ,yukardaki resimde anlattım, ora çok riskli,bir arkadaş oraya hızla geldi toplayamadı aynen bisikleti yatırdı, tabi fazla yatırdı ,sol tarafı kan içinde oldu, tayt paramparça tabi, bir aslan, bacağını pençelemiş gibi kan izleri oluştu
@mehmetsunu
çanakkale boğazı orayı çözemedim ,,,

arkadaşın inişte kaza yaptığı yer yukardan hızla geldi toplayamadı asfaltı aynen kazıdı arkasında idim
bu arada kerem güvel numan kurtuldu tufan sağnak volkan kurtoğlu ve awab suriyeli değilmiş, yemenli imiş ama çıta eğimde şansı var o çocuğun, tahminimce peloton istanbul birlikte çıkacak
en soldaki awab favorim odur genç yemenli
bahtiyar közen ikinci stravada,
çalışıyor bahtiyarın sağlam rakipleri tufan sağnak ve tarık gül kerem güvelede dikkat edecek hepsini orta kanaldan tek tek izah ettim ,,kartepe bisiklet takımı forması ile gelecek helal olsun bahtiyara savaşçı azimci
vayyyy bizim murat körüde geçmiş yahu bahtiyar uçtu demekki,,,

vay vay kimleri görüyorum sinan çakır bıçkıderenin eğimleri hala bizi konuşuyor
hey gidi heyyyyy sinan ,,,,
idmanlarda beraber idik önümde awab vardı ben ikinci sırada sağda idim ,ikili sistem bostancıya 45 km hızla döndük müthiş basıyor bu takım bizzat şahit oldum ,düzde acaiplerde yarışta asla arkalarına takılmam beni patlatırlar, ben kendi tempomda çıkışta olacağım ,,
31 adamın tahlilini yaptım bazılarının duvarı yok face 'de
ama sağlam adamlar belli
liste
1 _tufan sağnak kaptan peloton istanbul
2 _volkan kurtoğlu pelotonistanbul
3_ awab pelotonistanbul
4 - numan kurtuldu pelotonistanbul
5_ kerem güvel pelotonistanbul
6 _tarık gül cyclist türkiye
7 - bahtiyar közen kartepe bisiklet takımı
8_ erkan közen ferdi
9 _ cem fidan 9 eylül cycling team
bu 9 adamdan bakalım sonuçlar nasıl olacak ,,,,,
milhan dalgıç süpriz yapacakmı göreceğiz 45 /49 katagori
burdan eski takım arkadaşım vefakar dostuma başarılar dilerim ,başarılar erkan közen
ve furkan tuluna
minibüste beraberiz ama kaçak güreşecek ,,,,:islik::islik::islik::islik::islik:
hemen sağımda memduh ,antrenör ,bu pazar arnavutlukta yüzme yarışında olacak ,,yoksa geliyordu yaş 64 benim katagori,
mete taşkına haber saldım (solumda )cevap bekliyorum tuna taşkınada