Scudo Sports

1.Kartepe Zafer Bisiklet Tırmanma Yarışı

@iskender şerit

ertelenmesinin nedeni 2 eylül kapadokya yarışına denk geldi,birbirlerinden haberleri yok bu lions ilk kez bu işe soyunmakta tabi nihal hanıma ulaştım bazı tiyolarıda verdim ,öyle pelotonu 10 dakikadan fazla tutmayacaklar maşukiye eğiminin başında ,zati 20 km düz yol geleceğiz ortalama en az 25 olmalı,baktım peloton fazla duruyor aynen daireler çizerim pedala kuvvet ısınma şart,,

(link)

perşembe ,cuma ,ct yağış sağanak ,pazar yerler ıslak olurmu göreceğiz ,,ısı 23 derece makul,,

(link)

rüzgar 30 km ,,,,,tek sorun,,ama eğimde açık yerden vurur,,rüzgar patlaması olacak

Scudo
Böyle organizeler has güzelde yüksek ücret işi düşündürüyor geri adım attırıyor insanı.

@iskender şerit

orda haklısın ,,zati 80 lira verdim ama şimdi 120 lira , 1 eylül 7 eylül arası 120 tl,,

KATILIM ÜCRETİ :
a) 11.Ağustos 2018 (Dahil) – 31.Ağustos 2018 (Dahil) : 80.TL. Olup ( 1. Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahildir.)
b) 01.Eylül 2018 (Dahil) - 07.Eylül 2018 (Dahil) : 120.TL. Olup ( 1. Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahildir.)

7) 50-54

burda kim olabilir milli zafer yalın orta kanaldan link atayım ona bakalım ne diyecek ,,

cihat yursevene mesaj attım nashira takımdan ,55 /59 katagori ali rıza dostuma ve de ismail iltıra üçüde 55 /59 katagori nashiradan üçüde

Ücret çok yüksek abi. Bana deseler ki Bolu dağına ordanda gölcüğe veya abanta tırmanış yarışı var ücret 100 TL deseler katılırmıyım sence ?

@iskender şerit

valla ben 100 liraya kadar fitim veririm ,,yarışlarda varım ,,edirnede varım orda ücret yok,kartepede varım yoksa yarış yapamam,mecburen parayı verdim ,geçen sene 75 lira verdim marmarada ,bahtiyarda verdi trabzon adına yarışacak biliyorsun plakası trabzon plaka,,:)

08 Eylül 2018 tarihinde Katılım Listesi Anasayfamızda yayına alınacak olup isimlerinizi oradan kontrol edebilirsiniz.

8 eylüle itirazlar olmuş,,hala ses yok, ana sayfada listeler gözükmüyor,,

(link)

cihat beyden cevap geldi,,nashira takımı,

İnşallah işlerden bir engel çıkmaz ise geliriz Ali Rìza hocanın okul hazırlıkları var İtalya’dan dönsün konuşuruz selamlar

Uludağ'da ki gibi esintiden terlemeden sebep yarıyolda kalman & kartepedede son çıkışlarında ki gibi oteli alamadan geri dönmen gibi durumlarla karşılaşmazsın inşallah abi. Biliyorsun Kartepe hiçbir yolada benzemiyor.

biliyorsun 23 ağustos 2018 de aynen 224 km devrildi,,tur dö la kartepe 19 yani 19 'uncu fetih :islik::islik::koptum::koptum::koptum:
ilk 22 km gittik, sonra yalovadan 74 km sürdüm ,06.55 çıkış yalova suadiye köy 10.25,
tırmanış 10.35 varış 12.30
iki saatte en sert suadiye eğimleri devrildi ama sıcaklık yoktu,biliyorsun sıcak bana yaramıyor benim vücut hararetli üstüne birde ısıya gelemiyor ,bu 9 eylülde 23 derece yukarda 13 olabilir,3 gün sağanak yağmur olacak ,,,bu da bence iyi ,sıcaklık kırılacak ,

@iskender şerit

esinti değil iskender sende gördün araçlar arkadan fırtına gibi geldiler ,ralli araçları ,bir de biliyorsun sıcaklık bastırınca bende sıkıntı başladı, bu hesapta yoktu uludağ hiç bir zaman araçsız yakalanamadı, neden çünki hafta sonu herkes otellere gidiyor,uludağ hafta içi alınır ,kartepede öyle hafta sonu olmaz ,benim şansıma kurban bayramında yukarda yaylalara giden araç yoktu ,kesin olarak kartepe hafta içi alınır hafta sonu alınmaz uludağda ,bir daha uludağ yapar isem aynen hafta içi gideceğim ,ha kartepemi 20 'inci tur yarış ile kapanır madalyayı alır gelirim tabi bir süpriz olurmu bilemem,bu kartepe herkesin harcı değil bura amatörlere acaip zor gelecek hele hele idmansızlar dağılacak tabi,,

bu gülümseme 19 uncu turun galibiyeti için ayrıca 14 üncü turda beni dinlemeyen pedalşörler için laf dinlemez isen kaybolursun kaptanını dinlemeyen yok olur kaybolur :komik:,,bay x çok iyi idi ama bay x 'i bir türlü kandıramadım,kartepe yarışına, ama sıkı adamlar var onun katagoride,ayrıca seninde, benim yaşıma kadar yarışlara devam eder isen seninde rakibin asla kalmayacak iskender

Teşekkür ederim yorgun olmazsak geliriz söz vermiyorum.

bu arada zafer beyden mesaj geldi yarın sıkı bir yarışları olacak gran fondo 2018 dünya kupası italya,
başarılar diledim kendisine 50 /54 katagoride

(link)

listelerin akıbeti ne oldu yahu anlaşıldı irtibata bu gün geçelim bakalım,,

8 Eylül 2018 tarihinde Katılım Listesi Anasayfamızda yayına alınacak olup isimlerinizi oradan kontrol edebilirsiniz.

son konuşmamızda şikayetler olduğunu 1 eylülde açıklayacaklarını söylemişlerdi,,şimdiden aksaklıklar başladı bile

bu gün nihal hanıma ulaşarak durumu anlattım,bu bilgisayar işinde görevli olan arkadaş ilgileniyormuşta ,baktım linge listeler gene yok saat 16.01 ,,,,,
akşam kontrol edeceğim, önümüzdeki hafta full burdayız,,,,
kim gelecek bir bilelim ,rakipler kim 60 mastırda sadece benmi yarışacağım kartepede
açıkça bana zevk vermez tek başıma kalır isem ,,,rakip olacakki işin tadı çıksın biraz,,,,
bu gün mustafa sevinçel kısada yarıştı kapadokyada ,
büyük olasılık birinci ,,,fatih altanda yarıştı ,özelden mesaj gönderdim sezonu kapadokyada bitireceğini fatih bey söyledi,ayrıca mustafa dostum ekonomik şartlardan ötürü gelemeyeceğini söyledi, rınat ahmetbekov 'un face 'den duvarına ulaşamadım yoksa onada mesaj atacaktım ,ersan keza aynı,sadık yalamana attım cevap gelmedi,enis korkmazdan cevap yok,burhan özdemire attım ondanda cevap yok,,kaldık galba tek başımıza,,,:islik::islik::islik::islik:

1) 18-242) 25-29 3) 30-344) 35-39 5) 40-44 6) 45-49 7) 50-54 8) 55-59 9) +60
katagoriler tam istediğim gibi olmuş ,,,,,

bu kartepenin sıkı çıkanları ali demir ,yasin idi,birde gökan uzuntaş ,,ali demir foruma üye gerçi ama uğramıyor buraya

Ali Demir

Forum Bağımlısı

1533758311989.jpg

burda zorluk 18 km eğim,,ne kapadokya yarışında vardı böyle bir eğim ne de marmariste ,ve marmara gran fondoda ,ne de çeşmede ,ne antalya gran fondolarda,gran fondonun babası bura olacak,ama gran fondo yarışı değil adı ,ne peki 1.kartepe zafer bisiklet tırmanma yarışı,,,,
uludağında aynı prosedürlere uymasını temenni ederim ,

eğimde stratejik tiyolar,,

bu yarışa girecekler önce 20 km 'de ortalama 25 ile maşukiye eğimine gelecekler,bisiklet forma arkasına iki adet iso ayarlanacak biri pet şişede diğeri matarada, bisiklete matara koymayacağım eğimde ağırlık asla aşağıdan gelmemeli,maşukiye 14 km yarışında durma yapmadan mtb scott ile üstelik 26 jant ile kilitli pedal olmadan 1 saat 58 dakikada kuzu yaylası girişine varmış idim ,şimdi bisiklet 28 jant ,8 kilo 600 gram ağırlık,bu avantajı iyi kullanacağız ,scott scale 30 ,10 kilo 700 gram idi,,

kuru bar olarak aynen cici bebe neden çünki erimez sıcakta ,bisiklet formanın arkasında en az 15 tane olur,,karnımızın açlığını alacak,iso ,enerji içeceği 23 ağustos 2018 'de suadiye sert eğimlerinde aynen işe yaramıştır,,bir tanesi bile yetmiştir 16 km eğimde ,çıkış 10.35 varış 12.30 ,iki saatten az bir zaman yani 1 saat 55 dakikada 16 km alındı,15 eğimler söz konusu idi,burada 15 eğim yok maşukiye insaflı en fazla 10 eğim ,

durma yapmadan kuzu yaylasına kadar hedefledim ,burası zati 14 km ,ondan sonra kalan 4 km hikayedir ,ora kolaydır işin zoru ilk 14 km eğimi kısa zamanda devirmek,,durma yapmadan bisiklet forma arkasından matarayı çıkartıp içeceğim tekrar yerine koyacağım ,güneş alan yerlerden değil soldan gölge alandan tırmanış yapacağım ,güneş alan yerlerde aynen çaprazlama ,,,,

@hamlet2006

olmak ya da olmamak ,to be or not to be ,olduk bakalım,dostum hamlet,ama şu listeler bir türlü açıklanmadı komplo teorileri ,kafamda uçuşuyor :islik::islik::islik::islik:yav yoksa katılım yokmu ,azmı katılım var diyor ,komplo teorileri onun içinmi açıklamıyorlar,kapadokyada listeler önceden açıldı ,millet gördü kim var katagorisinde ,,,

@Kudret Kurtcebe
Bizim hepimizin bildiği Kudret Kurtcebe kategoriler üstüdür.(maşallah)
İstanbulun arka bahçesi olduğundan Kartepe'de katılım yüksek olur tahminimce.Yeter ki Allah kaza bela vermesin.

@hamlet2006

bu gün kapadokya olayı benim aklıma maşukiye inişini getirdi,şimdi servisler varmış ,yorulanlar olacak, bu yorulanlar inişe geçer ise çok keskin bir yer var orayı alamayan bayırdan aşağı uçar ,tehlikeyi burdan yazayımda herkes okusun ,bu günki olayda inişte oluyor ,,,
bir de bu yarışa hiç maşukiyeden çıkmayanlar gelebilir valla en başta onlar dikkat edecek,,organizasyonu yapan lions klübü her şeyi düşünmüş servis var önemli olan yazılanlara aynen uyulması ,,,,,

YARIŞ BİTİMİNDEN SONRA BELİRLENEN SAATTE SERVİS ARACI SPORCULARI GERİ İNDİRECEKTİR.

zamanlama önemli burada ,en son yarışçı eğimi aldıktan sonra seronomi kaçta başlayacak ?
ödül töreni için saat yazılmamış ,katılım fazla olur ise en son yarışmacı beklenecek demek,
saat 10.00 çıkış ,20 km ortalama 25 ile yarım saatte alınsa , en çok 35 dakikada alınsa saat 10.35 maşukiye merkez camide toplanırız,peki kaç dakika beklenecek ?
10 dakikadan fazla olmaz,10.45 tırmanışın başlaması lazım,
18 km rampayı yarışçılar kaç saatte alacak en kötü performansı olan hadi diyelim 4 saat 40 dakikada aldı ,o zaman yarış bitiş saati 15 .30 'u bulacak seronomide saat 16.00 'da başlayacak ,9 katagoride 27 madalya dağıtımı en az 2 saat sürer,saat olacak 18.00 ,en geç 18.30,bu saatten sonra zati inilmez araçlar yolda olacak ,birde araçlar ilemi yarışacağız o gün anlayacağız ,maşukiye eğimini yola kapatmalarının mümkünatının olup olmadığını göreceğiz ,bu konuda aynen şüpheliyim ,araçların olduğu yerde çaprazlama zati olmaz olamaz,

(link)

60 mastırda tek kişi olarak listedeyiz erkan közen listede bahtiyar listede çok az başvuru var

kesin kayıtta tam 30 kişi ,,,,,,

koskoca türkiyeden amatör tarzda eğimci 30 kişimi yahu ,,,bu yarış avrupada olsa 2000 kişi orda olurdu,,,

@Serkan Mıstınoğlu

serkan nerde anadolu yaka hale bak kesin kayıtta 30 adam ,,,
listenin en başındayım en önce ben gönderdim mangırı,,:islik::islik::islik::koptum:

bizim furkan tulun kaçak güreşecekmiş ,,numarasız olanların derecelerine bakmazlar ,,,

iskender ile furkan aynen kaçak güreşirler,,,:koptum::koptum::koptum::koptum::komik::komik::komik:

sağlam adam var murat kuntay açan yanlız kesinleşmedi kayıdı,,

peloton istanbuldan awab geliyor kaydı kesin değil yanlız,,gene pelotondan tufan sağnak numan,volkan kurtoğlu neyse yanlız değilim yahu tabi helal olsun bizim bahtiyara ve de erkana hemen listenin altında benden sonra erkan közen helal sana erkan

forumdan soner kanar kaydı kesinleşmemiş ,neyse yahu forumdan biri çıktı sonunda

sadık yalamanın oğlu geliyor yeşil pedaldan bursayı temsil edecek,,m.can yalaman
yanlız onunda kaydı kesin değil

erkan közen ,şimdilik kendi katagorisinde 3 eleman var bunlardan biri serhat yılmaz istanbuldan ve gökan sezginer, diğeri numan kurtuldu peloton istanbul katagori 30 /34
kesinleşen ,katılım sağlayacak sadece 4 kişi var şu anda ,,

25 /29 katagori kesinleşen 7 yarışmacı var,,

18 /24 kesinleşen 3 yarışmacı

35 /39 kesinleşen 4 yarışmacı var biride bizim bahtiyar közen

bahtiyar közen

40 /44 de kesinleşen 3 yarışmacı var,,

volkan kurtoğluda burada yanlız onla beraber 4 kişi

45 /49 ,
3 kişi kesin

50 /54 tek kişi kesin

55 /59 sürünüyor bu katagori ,kimse yok ,,

60 mastır tek kaldık burada

50 /54 katagori kasklı olan bursadan sönmez issever helal olsun bursa sana ,,,,,

erkanın katagorisinden serhat yılmaz müzisyen,
bir adet meslektaş geldi,,,30 /34

Yarışa Cem Fidan katılacak İzmirden
Kapadokya da tanıştık pırlanta gibi çocuk ve çok iyi
Kapadokya da genel de 10 oldu
Kartepe de kürsü adayı genelde göreceğiz

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mertgulkokan

18 / 24 katagori katagorisinde tam 3 kişinin kaydı kesinleşmiş daha varda onların kaydı kesin değil
toplam 7 kişinin kaydı kesinleşmedi

mert bey siz katılmayacakmısınız ?

(link)

kayıtlar aynen açık ama fiat 120 tl
31 ağustos -7 eylül arası ,
saat 18.00 'de kapanacak kayıtlar

SON KAYIT KAYITLAR 07.Eylül.2018 Saat : 18.00’DE KAPATILIR

fırtına ismail çavuşoğluna mesaj attım orta kanaldan bakalım ne diyecek ,kartepe yarışı için 19 /34 katagorisinin favorisi ,yanlız kürsülerde idi ,bura değişik olacak ,ne kadar eğimci ve kaç saatte alacak 18 km eğimi tek düz yol yok,,
buraya gelir ise aynen 18 /24 olur

cevap anında geldi,,

selam ağbi,muhtemelen gelemiyoruz biz bu yarisa

gökan uzuntaşa tekrar bir mesaj atayım bakalım ne diyecek serçe parmağı iyileştimi

@Gökhan Toros

selam gökhan
sen gelecekmisin son 5 gün ?

@Özcan.

özcan son durum nedir geliyormusun ?

@Kudret Kurtcebe

Bana uzak kalıyor Kudret Abi :)

Kudret Abi başka organizasyonlar var, gelemeyeceğiz.
Gökhan'ın parmağında halen atel var. Gayet aktif bisiklet sürüyor ama Kartepe'ye gelecek mi bilmiyorum.
Sana başarılar diliyorum abi. Kürsüde birincilik basamağında fotoğrafını bekliyoruz :harika:

Yok abi para falan kalmadı kapadokya maliyeti yaklaşık 1000 tl :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Özcan.

benim cep yok zati birde tablette bozuldu valla dışardan dostlar çeker ise resim,
tabi sevinecem ,gökan dostuma orta kanaldan mesaj attım valla sıkı eğimci kendisini tebrik ederim ,tek kalınca valla tadı yok özcan ,en az 5 adam olsa idi biraz adrenalin olurdu benim için ,
mustafa sevinçel çok sıkı eğimci 60 yaşında,ama oda çok masraf yaptı kapadokyada ayrıca çeşmeyede yapacak oda haklı ,yahu bu işler gerçekten para yemekte ,,

@mertgulkokan

aynen doğru mustafa dostumda şikayet ediyor bu katılım ücretlerinin kabarıklığından kapadokya son anda 130 tl dedi kısaya uzunada 180 tl valla bu işin limiti bence kısa 100 uzun en çok 150 ,ne fazla ne eksik ,,maksat çok katılımcıyı seçmek ,tabi çok katılımcı riskte demek ama ne yapacaksın gülü seven dikenine katlanır,bir kere bu ülkede bisiklet yarışları özellikle gran fondolar kitleselleşmeli,fiatlar artınca az insanlar katılır sonunda sayı düşer gran fondolar kapanır

Geri