@iskender şerit
şimdi imdi iskender allah aşkına benim hatırıma sağlık raporu çıkar ondan sonra spor il müdürlüğüne uğra sana bir adet lisans versinler 10 lira yahu,,lisansını kap ondan sonra ayın 31 'ini geçirme sakın çünki 120 tl olacak hemen parayı yatır 80 tl ,garanti bankasına linkte var ıban numarası ,,bunlar kolay işler yahu,,bu işleri tamamlaki sende kendi katagorinde yarışına gir ilk ona girmeye çalış ,çok sıkı bisikletçiler gelecek tahminim senin katagoride ,
bakma 50 'den sonrakiler makarna ,ama bir gerçek var 50 _54 arası zafer yalın gelebilir o sıkı ve eski milli,55 _59 arası valla sıkılar var iki adet ismail iltır ve de ali rıza fırıncı dostum onunla tanıştık .çok mütevazi bir insan ayrıca öğretmen kendisi,,sen artık yarışlara girmelisin ,durumunu tahlil etmen için çok sıkı gençler var ,,,örnek gökan uzuntaş ,ama serçe parmağını kırdı iyileşir ise gelecek ,ismail çavuşoğlu ,mert barkın mesala,,ama onlar senin katagoride değil,
ayağına gelen fırsatı tepme aytekin erzana orta kanaldan link attım haber ettim kartepe yarışı için,bu arada dün dinlendim bu günde dinleneceğim 224 km dile kolay kısa zamanda bittide tabi eve geldiğimde çakır keyf idim
bu arada gene 55 _59 'da cihat yurtseven düzde ve eğimde iyi sayılır,,
ali kemal güner 'de iyidir,
60 _64 'de valla mustafa sevinçel ,rınat ahmetbekov 'dan ses yok o da sıkı idi,
fatih altan dostumu haber ettim duvarından bakalım gelecekmi
60 _64 'katagoride türkiye genelinde çok sıkı eğimci kumda iğne iskender,,
@iskender şerit
o dediğin yerin çok sert olduğundan ve hatta suadiye eğimlerindende sert olduğundan eminim ,ora için plan yaparımda valla iş zor olur,nedenmi bu yaştan sonra yaşam ünitemizden vermeyelim 74 km gidip ,üstüne 16 km sert eğimlere dalmak her 60 mastıra göre değil,bu işi yapacak 60 mastır bu ülkede çok azdır,üstelik 16 km in ve 74 km yalovaya dön ordan 22 km pedalla eve gel,bostancı lunaparktan yukarı son eğimide aldım düşün kaç adet eğim devirdik bu perşembe ,224 km toplamı eğimleri hesaba katar isen sayı yükselir km olarak tabi
@iskender şerit
senin katagori 30 _34 idi galba
| 1) 18-24 | 2) 25-29 | 3) 30-34 | 4) 35-39 | 5) 40-44 | 6) 45-49 | 7) 50-54 | 8) 55-59 | 9) +60 |
YARIŞ TOPLANMA SAATİ 09 Eylül 2018 saat 07:30
NUMARA DAĞITIMI 09.EYLÜL.2018 / SAAT 07:30-09:30
YARIŞ BAŞLAMA SAATİ (CUT OFF) SAAT : 10.00
hah bu iyi oldu yarış çıkış saati 10.00 da ama tabi 20 km düz yol sonunda sıcağa ras geleceğiz 18 km eğimde takdik var iskender gölgeden çıkmak gölge olmayan yerde çaprazlama yapmak bu perşembe bunu uyguladık suadiye sert eğimlerde
YARIŞ TOPLANMA YERİ OUTLET CENTER YANI / İZMİT
GÜZERGAH
START : OUTLET CENTER YANI ATLETİZM PİST ALANI/ İZMİT + DEMİRYOLU CADDESİ + ÇUHANE CADDESİ + İZMİT CADDESİ + ASLANBEY + BİRLİK SOKAK + MESUDİYE CADDESİ + KESTANELİK + NUSRETİYE + ŞİRİN SULHİYE + MİLLİ EGEMENLİK CADDESİ + MAŞUKİYE MERKEZ CAMİ (TOPLANMA)
GERÇEK START : KARTEPE YOLU
SU İSTASYONLARI : (Kartepe Otel Yolu Bitişe 10 ve 5. km mesafede Su İstasyonları Bulunacaktır.)
ÖDÜLLER : HER KATEGORİ İLK ÜÇE MADALYA / GENEL KLASMAN İLK ÜÇE KUPA + MADALYA
Duyurular
19.08.2018
KAYIT İŞLEMİNİN TAMAMLANMIŞ SAYILMASI İÇİN LÜTFEN KATILI M ÜCRETİ HAVALE DEKONTUNU E-MAİL ORTAMINDA İLETİNİZ.
AKSİ TAKDİRDE KAYIT TAMAMLANMAYACAĞINDAN YARIŞMAYA KATILAMAYABİLİRSİNİZ.
Lisans gerekmektedir. 2016 Yılında alınan bir karar ile Tüm Bisiklet Organizasyonlarında Lisans Şartnamesi getirilmiştir.
Bu nedenle lisanssız katılımcı kabul edilmeyecektir. Lisans çıkarmak için bağlı bulunduğunuz şehrin Gençlik Spor İl Müdürlüğüne müracaat ediniz.
YARIŞMACILAR YARIŞ SAATİ ÖNCESİ ALDIKLARI NUMARA İLE BAGAJLARINI SERVİS ARACINDAKİ GÖREVLİLERE TESLİM EDECEKLERDİR.
Teknik arıza yaşamanız durumunda sizi takipte olan yetkili kişilerden veya yancı motosikletli ekiplerden yardım isteyiniz. Giderilebilecek arızanız olduğunda çözüm sağlanacaktır.
Aksi takdirde takipte olan Toplama Aracı ile bitiş noktasına ulaşabilirsiniz.
YARIŞ BİTİMİNDEN SONRA BELİRLENEN SAATTE SERVİS ARACI SPORCULARI GERİ İNDİRECEKTİR.
KATILIM ÜCRETİ :
a) 13.Ağustos 2018 (Dahil) – 31.Ağustos 2018 (Dahil) : 80 TL Olup ( 1. Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahildir.)
b) 31.Ağustos 2018 (Dahil) - 07 Eylül 2018 (Dahil) : 120 TL. Olup ( 1. Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahildir.)
ÜCRET ÖDEMELERİ 13 AĞUSTOS - 07 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA GARANTİ BANKASI
IBAN TR 89 0006 2000 2870 0006 6356 85 - Nihal İZLAL TEZGİDEN HESABINA YAPILACAKTIR.
Kocaeli Üniversitesi Derbent Uygulama Oteli
Tel: 0 (262) 353 4371 - 72 - 73
Emex Otel
Tel: (0262) 335 48 40
Kıyafet serbest olup Kask mecburiyeti vardır.
İletişim Bilgilerimiz
Yarışma Bilgi. Danışman : Alpay AKHUN Gsm : 0538 593 34 45
Organizatör Danışman : Nihal İzlal TEZGİDEN Gsm : 0530 114 41 88
Danışman Bisiklet İl Temsilcisi : Mehmet BOZDEMİR Gsm: 0532 735 71 66
Yazışma :
nicomedialions@gmail.com
sporcuların aşağıya 18 km inmesine gerek kalmadı bu iyi oldu herkes açısından ,
çok tehlikeli viraj var maşukiyede,
,kıyafet serbest derken kot pantolon olmaz tabi pamuklu giysi olmaz ,fanila olmaz
tayt kısa ,uzun olur ise yazlık ,,,nitekim benim uzun tayt hiç terletmedi ,,,,,suadiye eğimde,,
eldiven yazlık,,bisiklet forma kesinlikle şart arkadan cepli olacak ,bu çıkışta tabiki kilitli pedal,bisikletin hafifliği önemli zamana ve kürsüye oynayanlar için ,,
ümit ederimki edirne gibi geleneksel bir kartepe yarışları her sene organize edilir,burada ücret aynen makuldur 100 lira bile değil müddet veriyorlar millete 80 lira öde diye ayrıca haklı olarak lisans şartı var ,bir kere herkes muayene olacak kalp hastası olanın burada yarışması risklidir ,bu bakımdan lisans şartı olumludur hoyde bre saldım mevlaya olmaz tabi,,ölen ölsün kalan sağlar bizimdir denmez ,hiç bir organizatör bu sorumluluğu almaz,,,
geleneksel edirne yarışı ücretsiz olup her sene düzenlenmiştir hemde 9 adet 10 'uncusuda 21 ekimdedir
her iki organizasyonun devamını dilerim ve başarılar dilerim,,
Kayıtdışı bireysel olarak katılmalara hiç kimse birşey demeye yorum yapmaya akıl vermeye lagaluga yapmaya gücü yetmez
iskender,,,,,
senin mesajını aldım kalın olarak yazdım ,olur tabi ve hatta kafanda kask olmadanda çıkış yaparsın,ama çıkış noktasına almazlar kafanda kask yok ise ,bence sen aynen maşukiye merkez camide ol,,oraya gelmemiz 10.30 felan ,10.00' da çıkış olacak ,,kesin beni görecen erkanı bahtiyarı ve de furkanı , korcanı hatırlarsın o hazır değil malesef gelemiyor ,gelse iyi olurdu kısmet değilmiş,,,dediğimi yapar isen senle tırmanışa geçeriz yada önce erkanı görür isen onla çık finalde görüşürüz tam kapıda buluşuruz,,,
@iskender şerit
burda uludağda olmayan bir olay var oda katagoriler,,esasında katagori olması lazımdı ama sadece belirli kişiler aldı birinciliği vede ikinciliği üçüncülüğü
| 1) 18-24 | 2) 25-29 | 3) 30-34 | 4) 35-39 | 5) 40-44 | 6) 45-49 | 7) 50-54 | 8) 55-59 | 9) +60 |
ortadaki gökan uzuntaş 2017 uludağ birincisi ,ve de 2018 'de gene birinci orta kanaldan haber ettim serçe parmağının iyileşmesini beklemeden zati gene bisiklet sürmüş, büyük olasılık gelecek kendi katagorisinde bence birinci,,en solda saim tatlıcılar eski milli 2017 'de marmarada beraber idik ama onun katagorisi 65 artı idi ,60 mastırda yarıştı 53 km 'yi 2 saat 5 dakikada gitti 5 km eğim çıktı rakibi selahattin sertcan ikinci oldu oda 70 yaşında ne adamlar var bu ülkede ,,kendime aynen pay çıkardım,,,,
bayanlarda en solda peloton istanbuldan arzu sağnak valla helal olsun yanlız çanakkale troyada arkadan gelen sürücü onu düşürdü, tahminimce köprücük kırıldı,kaptan ile konuştum tufan geleceğiz dedi ,ama arzunun bence iyileşmesi lazım ,,
önemli bir ayrıntıya burda değinelim,,
GÜZERGAH
START : OUTLET CENTER YANI ATLETİZM PİST ALANI/ İZMİT + DEMİRYOLU CADDESİ + ÇUHANE CADDESİ + İZMİT CADDESİ + ASLANBEY + BİRLİK SOKAK + MESUDİYE CADDESİ + KESTANELİK + NUSRETİYE + ŞİRİN SULHİYE + MİLLİ EGEMENLİK CADDESİ + MAŞUKİYE MERKEZ CAMİ (TOPLANMA)
GERÇEK START : KARTEPE CADDESİ + KARTEPE OTEL YOLU + EĞRELTİ DÜZÜ YAYLASI + GREEN PARK OTEL ÖNÜ BİTİŞ.
ne diyor maşukiye merkez camisinde toplanma,,peki önden hakem aracı ilk 20 km 'de yavaş tempo ile gider ise ne olacak en az 25 km hızla gitmemiz lazımki eğimde duvara toslamayalım,burada aynen risk var ,,
25 km hızla 20 km 'yi peloton aştığında ,efendim bekleme olur iseki olacak öyle yazıyor ,o zaman ne olur ,orda fazla durmanın sonucunda , 18 km 'de kramp riskine maruz kalınabilinir,toplanma yerinde pelotonun tamamı 10 dakika içinde toplanır ise sorun olmaz tabi 20 km 'yi en az 25 ortalama ile gelmemiz lazım ,,
bir çok idman yaptık kartepede
gerek maşukiyede gerekse suadiyede asla ekibi eğim başında fazla tutmadım eğimde çakılır kalırlardı sonra
baktımki peloton 10 dakikada maşukiyede toplanamıyor aynen pedala basarım olduğum yerde daire çizerim kramp yemeye niyetim yok
tüm işlemler tamamdır ,geriye organizasyonun nasıl işleyeceği kaldı ,bu organizasyonu ilk kez yapanlar var ,gördüğüm kadarı ile ,acemilikler olacak bunlara eyvallah deriz,burada aksaklıkları dile getireceğim ,çıkış yapıldığı vakit kaza olur ise yazacağım ,nitekim olabilir,özellikle 18 km eğim sonunda kaç adet servis aracı olacak bakacağız ,yorgun olanlar kesin olacak ,ve bu arkadaşların riskli inişte bence inmemeleri doğru olur,kaldı 2 hafta ,,,,