bencede iyi oldu buradan aynen
Valilik, Belediye Başkanlığı, Emniyet Amirliği ve Trafik şube müdürlüklerine
teşekkürü bir borç bilirim
bir kere üst makamlar bunlar en üstte valilik arkasından emniyet amirliği ve trafik şube ,sonda kartepe belediyesi halkaya lions klübü dahil olur,klüb valiliğe bağlıdır ,valilik doğru karar almıştır ,esas burada toplantıda bisiklet federasyonu başkanı erol küçükbakırcı varmıdır ya da temsilcisi,federasyon hakemleri gelmişmidir ve de maşukiye eğimini incelemişlermidir ,
yapılacaklar bunlardır ,federasyon hakemleri gelir maşukiye eğiminin riskli yerlerini tesbit eder gerçi çıkışta ne kadar risk var,son maşukiye asfaltı ne durumdadır asfalt üstünde çukur varmıdır bal dök yala asfalt varmıdır
nitekim 23 ağustos 2018 tarihinde suadiye köyden çıktığımızda tam 16 km bal dök yala ama burası acaip sert maşukiyeden beterdir,,
şimdi etap nereden verilir ise verilsin 1300 rakıma çıkılacak bu çıkışta bal dök yala suadiye var bura çok sert ,asfalt durumu çok iyi, buradan hiç kimse inmeyecek ve polis açıkça herkesi kartepe belediye araçlarına yönlendirmekle yükümlü olacaktır ,aksi takdirde ölüm riski fazladır 16 km indim çok keskin virajlar var burada ,,acemiler burada kaza yapar,,
@Özcan.
doğru, önce başımıza gelir sonra tedbir alırız ,,her işimiz böyle ,ondan sonra kaderim buymuş yok yaaaa,
allah ne diyor akıl senden takdir benden burdan 80 milyonun kulağına küpe olsun
Kesin kaydı yapılmış bulunan yarışmacı sporcularımızın Adı, Soyadı ve Tc.No’ları (link) web sitemizde yayınlanmaktadır.
Hiçbir mazeret bildirmeksizin yarışmadan çekilmek isteyen, Para yatıran sporcularımızdan her sporcunun yatırmış bulunduğu ‘’Katılım giriş ücreti hemen iade edilecektir’’ Yarışmacılarımız bu Talepleri için ; (link) adresine e-mail atabilirler.
aynen orada dursun kayıt bakalım,,,,,,
(link)
son durum 51 kayıt kesin olanlar 32 kişi
kastamonu toprak sudan, pierre bastın, ön kayıtta, başarılı bir sporcu kendisi,,
pierre bastın
kapadokya 2018
107 km
birinci
katagori 50/54
Place
21°
Time
03:32:30,58
Average speed
30,28 km/h
Split time
12:32:30
Category rank
1°
gebzeden harun canbazoğlu,listede,30 ağustosta sıkı bir 135 km yapmış,,millet kartepe için idmanda ,,,
katagorisi 25 /29
cevap geldi 29 ekime düşünüyorlar,,otel kartepe arkasından 2 etap var ,bunlardan biri zati benim çıktığım ,
2 etaptan birini düşünecekler ,doğan köyden olan iskenderin meşhuuuuur yeri felaket zor yer orası ,diğeri suadiye çıkışı 16 km benim çıktığım yer orada sert sayılır, ama doğanköyden olan milli felaket ora en zoru diğeri 16 km suadiye eğimi maşukiye küme düşer ,,,,doğanköyde asfalt kalitesini bilen iskender ben oradan çıkmadım ama suadiye köyden çıkış şahane ,inşallah suadiyeden yaparlar organizasyonu ,
,ama hiç kimse inişe geçmeyecek ordan ,,
bu maşukiyenin ertelenmesinin bir nedeni araç trafiğinin orada fazla olmasıdır, hiç kimse suadiyeden çıkmıyor kartepe otele ve hatta yol ayrımından 6 km sonra tek araç arkamdan gelmedi, burası kartepe otelin arka yolu suadiye çıkışı,,