Scudo Sports

1.Kartepe Zafer Bisiklet Tırmanma Yarışı

Abi şehir dışına çıkınca masraflar çok kabarıyor. Günübirlik bir etkinliğe 500, konaklamalıya en az bir binlik ayırmak gerekiyor.
Karşılığında mükemmel bir organizasyon beklerken aksaklıklar görünce de bir daha katılmam diyor insan. :( Bakınız Fondo Kapadokya. :agla:

Scudo
Konaklama 2 gece 300
Yarış 180
Yediğin içtiğin yakıt parası 900 1000 tl arası
Benzinde litresi 7 tl olunca km de 25 kuruş yakan araba yok artık

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Özcan.

haklısın aynen,,
burda söylemesi ayıp yaptığım masraf katılım için 80 tl ,süreyi geçirmedim ama şimdi 120 tl haberi olmayanlar tabi pişman oldular ,keşke önceden haberim olsa idi diye ,birde lions klübü pek fazla aktif değil face 'de,ben sağa sola haber saldım tanıdığım ne kadar adam var ise face 'den link attım ,tabi bu sıkı bir performans olayı,yanlız herkes performans olarak gelmeyebilir sadece yarış atmosferini görmekte isteyebilir,tabi masraf çok olur,ulaşım artı konaklama,bizim ekip aynen minibüs ayarladı ,4 kişi gidiyoruz mazotlu minibüs adam başına pek bir şey düşmeyecek, kapasite doldu minibüste ,4 bisiklet 4 adamı alıyor,gidiş ve dönüş ucuza gelecek,öteki türlü yok üsküdara git geceden hemde ,ama pansiyonda kalacaksın al sana masraf

@mertgulkokan

ovvvvv dünya para yani :eek::eek::eek::eek::eek::eek:

@mertgulkokan

şaka bir yana evli olanlar için gran fondo boşanma nedeni olabilir,,,mutfak masraflarını gran fondoda yedin diye ,,:)

@Kudret Kurtcebe

Katılıyorum ve @mariokaldato ustadan bu konuda bir köşe yazısı bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Özcan.

adamım raşit aynen ,,,,,ho ho ho öykü ustası,,,:harika::harika::harika:

bu arada lingi gene koyalım katılım olabilir,,

(link)

gökan dostumdan cevap geldi,

merhaba kudret abi parmak iyi olacak inşallah şu anda atel bağlı son iki hafta. bu hafta aslında gelmek istiyorum ama şu katılım bedeli düşündürüyor

atel ile bir şekilde çıkarım diye düşünüyorum. inişi araç ile yapmak kaydı ile

bir zamanlar maşukiye eğimi sene 2010 ocak ayı ,,,,,dehşet soğuktu sibirya soğuğu,eski düldül,

inişte sakat olan viraj, çıkışta hep soldan alıp tırmanış yapıyordum tabi arac geliyormu dikkat ediyordum ,bu pazar bu noktaya gelince gene soldan alıp sağa geçeceğimde tabi araçlar olmaz bu yarışta, bakalım burada bu pazar araç görecekmiyiz,,,,bir de arabalar ile yarışmayalım gene,,

bu pazar tam kuzu yaylası mesire yerinde esas su noktası oluşturulması yarışcıları otele yönlendirme açısından stratejik nokta olacak çünki klübenin yoluna girilmesi yanlış istikamettir ,yaz sezonunda mesire yerine girişte para alınıyor idi eylül ayı dolayısı ile belkide para alınmıyordur ,yarışçıları baştan uyarmak gerekebilir burası 14 'üncü km 'dir

milhan dalgıç ,
1987 nevşehir türkiye şampiyonası ,,,katagori 45 /49 kartepede olacak kaydı kesin ,,,

@Kudret Kurtcebe Organizasyon firmaları belli bir segmentin üstüne ücretsiz yapsa fondoyu. Hem ustalara saygı babında hem de yenileri gayretlendirmek için. Misal Kudret baba'ya, performanslı eski kulağı kesik millilere, Gökhan Uzuntaş gibi son yıllarda sürekli derece almış yükselen yıldızlara beleş. Veya atıyorum bu sene kendi yaş kategorisinde ilk 5'e girenler seneye ücret ödemeyecek gibi bir uygulama da olur :)

• Beğen
lütfen yarışı bir araya gelme, hoş sohbet etme, birlikte pedallama, tanışma, kaynaşma boyutlarının ötesine taşımayalım. Malum rampalar uzun nabız yüksek olacak. Sağlığa dikkat.

@mehmetsunu

,,bir kere benim rakibim aynen mustafa sevinçel idi ,rampada iyi,ve de rınat ahmetbekov iki rakip türkiyede sıkı sayılır,ve ahmetbekov yok uzun zamandır, bulgaristana döndü herhalde ,tahminimce bulgar millisi, 72 km 'de ortalaması 34 idi tabi burada çok fazla eğim yoktu,iş 18 km eğimi kısa zamanda almakta 60 mastıra göre değil bu iş,burada tek bir 60 mastır yok, bütün 60 mastırlara orta kanaldan mesaj attım ,tık yok cevap yok bu iş çetindir,ayrıca 23 ağustos 2018 'de 19 'ucu tur başarılı olmuştur 16 km suadiye eğimini 2 saatte bitirdim ,öyle zirvede nefes nefese değildim işi bilecen asla limitlerini zorlamayacaksın ,bak sana bir tiyo vereyim ,50 yaşında arkadaş uludağda kendini aynen sakatladı ,neden hırs yaptı kime ne için hırs yapıyorsun ,ha benim durumum ne olurdu bak sana söyleyeyim bir kere mustafa ile iyi dostuz ,sahada yarış öncesi ,ama yarışta aynen rakibim ,mustafa ile tatlı rekabet olacak idi ya bana 15 dakika takacak ya da ben ona takacak idim yarış bittiğinde elini sıkacak tebrik edecektim ,ama mustafa dostum uzun eğimlerde çalışmadı burası zorlu sayılır,ayrıca orta kanaldan en iyisini yaparsın dedi ,bu bana yeter, bu isme dikkat et ,60 yaşında polatlı bisiklet takımının madalya kahramanı mustafa sevinçel,,,

@mehmetsunu

maşukiyede eğime girince pek tanışma olmaz orada çok çetin bir savaşa geldiklerini herkes bu pazar görecek düz yol yok paso eğim

@Kudret Kurtcebe

Yetişin forumcular patron çıldırdı

@Kudret Kurtcebe

Benim tahminim, enerjisini koruyan kazanacaktır. İlk 3-5 derece dışında geri kalanların çoğunluğu anın heyecanı ile ilk yarım saat çok yüksek efor gösterip sonra patlayacak. Eğim çok sert ve bir kere sınırınızı aştığınızda geri dinlenmeniz çok zor.
Arkadan kendi temposu ile gelen ise son 45 dakika kaybettiği bütün dereceleri fazlasıyla geri toplayacaktır.

kudret abi ben diyorum çanakkale boğazı

• Beğen
@mehmetsunu

32 adet çılgın var ama bir tane 60 'lık çılgın yokmuş bu ülkede seni zati silah zoru ile erciyese sokup orada terleteceğim :komik::komik::komik::komik::komik:

@Kudret Kurtcebe
her zaman için varım

@Gökhan Toros

çok doğru gökan gençler bazen ayarı fazla veriyor sonra patlıyor ,bunları gran fondoda gördüm,tufan sağnak ile konuştum pelotonistanbul kaptanı ile fazla çaprazlama yapma dedi doğru vakit kaybı ,çok sert yerde yapacağımda tabi araçlara dikkat durumu bellimi olur gelir bir dört teker anlamaz ne yaptığımı

Yarışı bırakıp yokuş aşağı inişe geçenler de olabilir...

@Gökhan Toros

mükemmel doğru teşhis, tempoya ayar, baştan beni 31 adam aynen geçecek ama ben onları sonra yakalayacağım tabi sayı inşallah artar kesin kayıtta 32 kişi bu arada sağlam pedalşörler var tufan sağnak ,volkan kurtoğlu,tarık gül bahtiyar acaip geliyor çok çalıştı bu aralar erkanda fena sayılmaz beraber idik bu yaz,,

@Gökhan Toros

hah işte o zaman kaza olasılığı ,yukardaki resimde anlattım, ora çok riskli,bir arkadaş oraya hızla geldi toplayamadı aynen bisikleti yatırdı, tabi fazla yatırdı ,sol tarafı kan içinde oldu, tayt paramparça tabi, bir aslan, bacağını pençelemiş gibi kan izleri oluştu

@mehmetsunu

çanakkale boğazı orayı çözemedim ,,,:kötü::kötü::kötü::kötü::kötü:

arkadaşın inişte kaza yaptığı yer yukardan hızla geldi toplayamadı asfaltı aynen kazıdı arkasında idim

bu arada kerem güvel numan kurtuldu tufan sağnak volkan kurtoğlu ve awab suriyeli değilmiş, yemenli imiş ama çıta eğimde şansı var o çocuğun, tahminimce peloton istanbul birlikte çıkacak

en soldaki awab favorim odur genç yemenli

bahtiyar közen ikinci stravada,
çalışıyor bahtiyarın sağlam rakipleri tufan sağnak ve tarık gül kerem güvelede dikkat edecek hepsini orta kanaldan tek tek izah ettim ,,kartepe bisiklet takımı forması ile gelecek helal olsun bahtiyara savaşçı azimci

vayyyy bizim murat körüde geçmiş yahu bahtiyar uçtu demekki,,,:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

vay vay kimleri görüyorum sinan çakır bıçkıderenin eğimleri hala bizi konuşuyor
hey gidi heyyyyy sinan ,,,,

idmanlarda beraber idik önümde awab vardı ben ikinci sırada sağda idim ,ikili sistem bostancıya 45 km hızla döndük müthiş basıyor bu takım bizzat şahit oldum ,düzde acaiplerde yarışta asla arkalarına takılmam beni patlatırlar, ben kendi tempomda çıkışta olacağım ,,

31 adamın tahlilini yaptım bazılarının duvarı yok face 'de
ama sağlam adamlar belli
liste

1 _tufan sağnak kaptan peloton istanbul
2 _volkan kurtoğlu pelotonistanbul
3_ awab pelotonistanbul
4 - numan kurtuldu pelotonistanbul
5_ kerem güvel pelotonistanbul

6 _tarık gül cyclist türkiye
7 - bahtiyar közen kartepe bisiklet takımı
8_ erkan közen ferdi
9 _ cem fidan 9 eylül cycling team

bu 9 adamdan bakalım sonuçlar nasıl olacak ,,,,,

milhan dalgıç süpriz yapacakmı göreceğiz 45 /49 katagori

burdan eski takım arkadaşım vefakar dostuma başarılar dilerim ,başarılar erkan közen

ve furkan tuluna
minibüste beraberiz ama kaçak güreşecek ,,,,:islik::islik::islik::islik::islik:

hemen sağımda memduh ,antrenör ,bu pazar arnavutlukta yüzme yarışında olacak ,,yoksa geliyordu yaş 64 benim katagori,
mete taşkına haber saldım (solumda )cevap bekliyorum tuna taşkınada

Yarış ertelenmiş, siteye şu duyuruyu koymuşlar;

Değerli sporcularımız .!!!

Son hafta bisiklet camiamızdaki acı olayın ve can kaybının üzerine;

Valilik, Belediye Başkanlığı, Emniyet Amirliği ve Trafik şube müdürlükleri ile yapılan bugünkü teknik toplantıda parkurumuzda bulunan yoldaki teknik açıdan ve tehlikeli bulunan Maşukiye sonrası ve Kartepe çıkışındaki güzergahın tekrar incelenmesi ve gerekirse bu noktalardaki güzergahın değiştirilmesi için yeni çalışmalar yapılması yolunda karar alınmıştır.

Ayrıca elim bir kazada kaybetmiş olduğumuz ,

Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali kapsamında 2 Eylül 2018 Pazar günü düzenlenen Gran Fondo Kapadokya bisiklet yarışı kısa parkurda yarışın henüz 11. kilometresinde Ürgüp İlçesi giriş kısmındaki Kantar Mevkisinde virajı alamayarak ağaca çarpan, master erkeklerdeki 320 numaralı istanbul bölgesinden katılan sporcu Mustafa KARSLIOĞLU’nun anısına saygı nedeniyle,

İsteğimiz dışında oluşan bu sebepler doğrultusunda hiç arzu etmesek te yaklaşan etkinlik gününü önümüzdeki ‘’Ekim’’ Ayı’na ertelemek durumu hasıl olmuştur. Ekim ayı yarış günü siz değerli sporcularımıza ayrıca duyurulacaktır.

Kesin kaydı yapılmış bulunan yarışmacı sporcularımızın Adı, Soyadı ve Tc.No’ları (link) web sitemizde yayınlanmaktadır.

Hiçbir mazeret bildirmeksizin yarışmadan çekilmek isteyen, Para yatıran sporcularımızdan her sporcunun yatırmış bulunduğu ‘’Katılım giriş ücreti hemen iade edilecektir’’ Yarışmacılarımız bu Talepleri için ; (link) adresine e-mail atabilirler.

Saygılarımızla, Bilgilerinize sunarız.

‘’1.KARTEPE ZAFER BİSİKLET TIRMANMA YARIŞI ‘’ Komitesi Adına

Ümit TEZGİDEN
Kocaeli Nicomedia Lions Kulübü Kurucu Başkanı

men dakka süprizi ,,,,,,,,ekimi bekleriz ,,,:islik::harika::harika::harika::harika::harika:

Valilik, Belediye Başkanlığı, Emniyet Amirliği ve Trafik şube müdürlükleri ile yapılan bugünkü teknik toplantıda parkurumuzda bulunan yoldaki teknik açıdan ve tehlikeli bulunan Maşukiye sonrası ve Kartepe çıkışındaki güzergahın tekrar incelenmesi ve gerekirse bu noktalardaki güzergahın değiştirilmesi için yeni çalışmalar yapılması yolunda karar alınmıştır.

servis araçlarına binmeyip 18 km inen olacağından bu sorumluluğa girmediler ve etabı değiştirmeyi düşünüyorlarda nerden yapacaklar suadiyedenmi orası daha sert ,sonuçta kartepe otele çıkış bu ve uzun ,inişte herkesin servis araçları ile inmesini tam organize etmeleri lazım ,hiç kimse inmeyecek bunu engeller iseler bu iş olur,,

İsteğimiz dışında oluşan bu sebepler doğrultusunda hiç arzu etmesek te yaklaşan etkinlik gününü önümüzdeki ‘’Ekim’’ Ayı’na ertelemek durumu hasıl olmuştur. Ekim ayı yarış günü siz değerli sporcularımıza ayrıca duyurulacaktır.

bekleriz,,,21 ekimde edirne var yanlız o yarış ile çakışmaması lazım
durumu izah ettim orta kanaldan ümit tezgiden beye

@Monomorph

Evet sabah bu haberi gördüm bencede yerinde alınmış bir karar. Organizasyon komitesi yaşanan trajik olayları göz önünde bulundurarak bir an önce yarış programını gözden geçirmeli.

• Beğen
Geri