Scudo Sports

1.Kartepe Zafer Bisiklet Tırmanma Yarışı

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.911
Bisiklet
Cervélo
nicomedia_lions_kulubu_bisiklet_tirmana_yarisi_duzenliyor_h29546_2179b.jpg

ETKİNLİK ADI : 1.Kartepe Zafer Bisiklet Tırmanma Yarışı
ORGANİZATÖR : Kocaeli Nicomedia Lions Kulübü
TARİH : 02 Eylül 2018
BAŞLANGIÇ : Outlet Center İzmit
BİTİŞ : Kartepe Otel Bölgesi
KATEGORİLER:
  • 19-24
  • 25-29
  • 30-34
  • 35-39
  • 40-44
  • 45-49
  • 50-54
  • 55-59
  • +60

SON KAYIT KAYITLAR 01.Eylül.2018 Saat : 18.00’DE KAPATILIR
YARIŞ TOPLANMA YERİ OUTLET CENTER YANI ATLETİZM PİST ALANI /İZMİT
YARIŞ TOPLANMA SAATİ 02 Eylül 2018 saat 08:30

TOPLANMA BAŞLAMA YERİ OUTLET CENTER YANI ATLETİZM PİST ALANI / İZMİT

NUMARA DAĞITIM 01 Eylül Saat : 18.00 de Basın Toplantısı, Kesin Kayıt ve numara dağıtımı yapılacaktır.
BASIN TOPLANTISI VE KESİN KAYIT TOPLANTI YERİ KOCAELİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
BİTİŞ YERİ KARTEPE/ GREEN PARK OTEL ÖNÜ

CUT OFF SAAT : 10.00

TÜM YARIŞ PARKURU 40 KM (SAYFANIN ALTINDAKİ 2 VE 3 NOLU HARİTA)

TOPLAM İRTİFA 1478 M . (SAYFANIN ALTINDAKİ TOPLAM İRTİFA ÇİZELGESİ)

GÜZERGAH

START : OUTLET CENTER YANI ATLETİZM PİST ALANI/ İZMİT + DEMİRYOLU CADDESİ + ÇUHANE CADDESİ + İZMİT CADDESİ + ASLANBEY + BİRLİK SOKAK + MESUDİYE CADDESİ + KESTANELİK + NUSRETİYE + ŞİRİN SULHİYE + MİLLİ EGEMENLİK CADDESİ + MAŞUKİYE MERKEZ CAMİ (TOPLANMA)

GERÇEK START : KARTEPE CADDESİ + KARTEPE OTEL YOLU + EĞRELTİ DÜZÜ YAYLASI + GREEN PARK OTEL ÖNÜ BİTİŞ.

SU İSTASYONLARI : (Kartepe Otel Yolu Bitişe 20 -15 - 10 km mesafede Su İstasyonları Bulunacaktır.)

ÖDÜLLER : HER KATEGORİ İLK ÜÇE MADALYA / GENEL KLASMAN İLK ÜÇE KUPA + MADALYA

KATILIM ÜCRETİ :
a) 11.Ağustos 2018 (Dahil) – 21.Ağustos 2018 (Dahil) : 80.TL. Olup ( 1. Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahildir.)
b) 22.Ağustos 2018 (Dahil) - 31.Ağustos 2018 (Dahil) : 120.TL. Olup ( 1. Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahildir.)
ÜCRET ÖDEMELERİ 13 AĞUSTOS - 31 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA
VAKIFLAR BANKASI İZMİT ŞUBESI
IBAN TR 47 0001 5001 5800 7305 5860 09 - KEYAD Kocaeli Ekolojik Yaşam Derneği HESABINA YAPILACAKTIR.

2.png
3.png

1. Kartepe Zafer Bisiklet Tırmanma Yarışına kayıtlar başlamıştır. Online kayıt için burayı (link)

Kayıt için Lisans gerekiyor mu?
Lisans gerekmektedir. 2016 Yılında alınan bir karar ile Tüm Bisiklet Organizasyonlarında Lisans Şartnamesi getirilmiştir.
Bu nedenle lisanssız katılımcı kabul edilmeyecektir. Lisans çıkarmak için bağlı bulunduğunuz şehrin Gençlik Spor İl Müdürlüğüne müracaat ediniz.

Orijinal Link: (link)
:harika:

Scudo
Kartepe'ye Kudret Kurtcebe ismi yazılacak.:harika:

60+ var Kudret Ağabey'i kimse tutamaz

KATILIM ÜCRETİ :
a) 11.Ağustos 2018 (Dahil) – 21.Ağustos 2018 (Dahil) : 80.TL. Olup ( 1. Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahildir.)

tamamda ,nasıl gideceğiz ,otobüs kaldırmak lazım gidiş ve dönüş ,olmaz ise izmite gece gidecem o zaman ,şimdi 2 eylül sabahı orda olmam için geceden binecem ,bineriz yahu kilimde var sararım bisikleti ,tekeri sökerim ,bir kişi gelir ise şık olur üsküdardan, son otobüs kaçta kalkar ona göre izmit yaparım, ha dönüştede gene aynen izmitten otobüs, daha önce yapmış idim ,yalnız bu iş bana az bir maliyete patlayacak gibi,,

GERÇEK START : KARTEPE CADDESİ + KARTEPE OTEL YOLU + EĞRELTİ DÜZÜ YAYLASI + GREEN PARK OTEL ÖNÜ BİTİŞ.

2-png.169229

bura kaç km yahu 40 km burası herhalde

Kayıt için Lisans gerekiyor mu?
Lisans gerekmektedir. 2016 Yılında alınan bir karar ile Tüm Bisiklet Organizasyonlarında Lisans Şartnamesi getirilmişti

o iş kolay pt yaptırırım

IBAN TR 47 0001 5001 5800 7305 5860 09 - KEYAD Kocaeli Ekolojik Yaşam Derneği HESABINA YAPILACAKTIR.

kolay pt yatırırız,,vakıf bankasından

@Kudret Kurtcebe

İstanbul'dan giden biri için 300-400 lira masraf demek Kudret abi :(

GÜZERGAH

START : OUTLET CENTER YANI ATLETİZM PİST ALANI/ İZMİT + DEMİRYOLU CADDESİ + ÇUHANE CADDESİ + İZMİT CADDESİ + ASLANBEY + BİRLİK SOKAK + MESUDİYE CADDESİ + KESTANELİK + NUSRETİYE + ŞİRİN SULHİYE + MİLLİ EGEMENLİK CADDESİ + MAŞUKİYE MERKEZ CAMİ (TOPLANMA)

gerçek start maşukiye cami orayı biliyorum esas outlet center yani atletizm pist alanında olacağız

@Serkan Mıstınoğlu

dur yahu otobüs kaç paradırki ucuz tarife çanakkale 80 kağıt olur ise izmit ne kadar olurki gidiş ve dönüş otobüs olacak tabi yemek felan valla bu işi 300 liraya kapatmak lazım

data=uoYo9ELNu1zEz2m2zo4yzSMP42waXOVPIGwFNbfbHPJxjEnw0fvtOKC2I03kdloSz6htqcupbO_EP_6bIAn7sW4iiFmuvBFqGEr88851-8UMZZxmvKODa_0UNuU6fa57haAK_C9azsZpqz5BKkDZ4IWnCgPKbnH7ClFT7a67v8lef9HbqA,xZJc6FYx4LaZV1ABwa-0EClDxm4gTbrYhpU05e2A2D3oPECqI_cC9x0N8oDWkmzXyKTYr9f3xl7bnFVbXXo8rVR4tlPtle1q8fG0ZswAio9UJl_AgpqxQozLdRl8fm4CrMBSha33jroBsR06QbOWMNZc3tmRkRlwqxtxyKTlJGeu9bNBvZ7g9zfKeuIhELsSCucxtCqncwbgCib_fzAqKeXYhnM3VAlxaxCc9u9s5-rnIrYRc80v5yzcB1c04TcJZxvoCYXfkF8CnoaUcesUFiR-Mazh5_3BS3haOF4lxQSNik0yWurJ-XZMFu3PS9L4N1NdkEABV1AvTcNwIq5SCjIvie0jKJGNRUrz2wvgV-fj2NCG6tUqSW0bKIC5KHPgYbrl7ScPc2PKwNQsTLQtd0XeylNLVNYnAf9H9n2iHay1WyNyMphFuqQ3pXhUdRs9EvTyag

92 km ,,,92 dönüş bakacağız serkan

20 liradan başlıyor yahu otobüs fiatı allah derim yani

data=ffnzXHpTVhA9qn9dwb6yFBeDXoxyW9fskzXgPhu6cnhqMgR-1zVghs-WOQd4c0SKHivqTM165HfO8lCO9ar5XBXOSV_KPT0v218hRhPoFWvGLGA5x_v5Z93DV5UwlMq70HU0e0ep8hryy2nkOyZR8Sg97yqwkxlVa3huUo6sM8lDnQCugavvSEo1YWbPx1ufLZjZYKTO4j4XRP8_J154nsx3We2HXgir52lTg8WRyDigcvekfpMyH7RoAYBWetUJDhnSyqglO-H-Mu7j3t99U41jwTuoowd6G3FdSIpdyvXDlQkSupfgAxxBB0ZE8pw8e6efasHO8B0BajI8en0GuGaNsLDJD1nHDBERCUexGqJk6ViOgZM_n1OH1T0D-Fb0m-mMoV7U2UkjlIz4PWWi1I7cmzwQGBinracP3dJaLC-BA1s2rOiCksO0Uuj4qlUs9em7adFLGaF5cB3sak5Ne4XW0i5tan6M1t3rxS5dodUYhYwUmc4RnWOPyNH1iGurnfd61CiKMgMoFGgU9kjD3cLs4_EGPB4uJ2pJ3YhnuO9Ped38KQLA-ZgocQWCnB1opHol15_H6NW9q5qM3VY3bQiXZ9JxtBJGOSSgLJPuzXDM2avpCqrHFesE9sqHxZNmWXtlswWP1k83faPwZWfDP2Yat0GXuZdCNtNJ

burada olacağız 2 eylül saat 08.00 de

anladığım kadarı ile ısınma yapılacak atletizm pist alanından çıkılacak ve aynen maşukiye merkez caminde toplanılacak oradan tırmanışa geçilecek kartepe caddeden ,green park otel önünde bitiş,,şimdi baştan haldır haldır basılır ise 18 km otele tırmanış var aynen patlamaca olur,takdik aynen 18 km 'ye yavaş tempo ile gelirim

NUMARA DAĞITIM 01 Eylül Saat : 18.00 de Basın Toplantısı, Kesin Kayıt ve numara dağıtımı yapılacaktır

yav ben 2 'sinde orda olacam ,numara orda alırım ,birde lisansı yenileyeceğimde netten aynen dosya göndereceğim ,lisansın resmini gönderirim arkalı önlü

60 mastırda kim var acaba ,
rınat ahmetbekov ,mustafa sevinçel ersan kaçan ,bu dostlar 72 km 'de 30 ve üstü yapmış idi,valla sıkı adamlar bu dostlarım ,,haberi uçuracam mustafa dostuma orta kanaldan o gelir bak ,,

İstanbul'dan katılım fazla olursa yarışmayı organize eden dernek görüşerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden otobüs tahsis edebilir. Kitap Fuarı olduğunda İstanbul'dan gelecek kitapevleri için falan hep otobüsler gelip gidiyordu.

Kocaeli'de neden bisiklet yarışı organize edilmiyor diye merak ediyordum. Ben belki çıkamam ama lisans çıkartıp katılmak isterim :) ne zamandır lisans çıkarmak aklımdaydı. Yetişirmi bilmiyorum ama. Kocaeli Lions Kulübünün adını da ilk defa duymuş oldum bu vesileyle.

Sezon sonu yaklaşırken. Sabahları 5’te aydınlıkta sürerken 6’da artık hava hala aydınlanmamışken. Uzun kollu formalara geçmeden önce güzel bi yarış:) Sigorta olayını vurgulamaları şaşırttı açıkcası..

• Beğen
Tepkiler: kerem E
yarın ilk iş bana yakın vakıf bankasına parayı yatırmak,öğlende aynen üsküdara lisans süresini uzatacağım 31 aralık 2018 'e kadar uzatacağım,

Kudret abi kartepede beraberiz

@bahtiyar közen

bahtiyar program tamamdır saat 04.00 aynen çıkış bostancı nero kafe,saat 08.30 izmit atletizm stadın ora
sana orta kanaldan kayıt olayını anlatacağım

@Serkan Mıstınoğlu

IBAN TR 47 0001 5001 5800 7305 5860 09 - KEYAD

serkan ben buraya ödeme yaptım yahu

GARANTİ BANKASI
IBAN TR 89 0006 2000 2870 0006 6356 85 - Nihal İZLAL TEZGİDEN HESABINA YAPILACAKTIR.

yav biz vakıflara ödedik 80 lira havale 10 lira aldı türkiye iş bankası aynen keyad yazdım

@lealtad

sigorta kaza ile ilintili olsa gerek

çanakkale troyada arzu sağnak 'a arkadan biri vurunca arzu yere düştü omuzdan kırık ,şimdi tufan sağnak aynen doğru söylüyor ,peloton bilinci olmayan bir sürü adam gelir ise çanakkale troyaya olacağı budur ,bisiklet forum neden var neden burada peloton istanbulun idmanlarına katılıp bilgi veriyorum ,herkes olayın ne olduğunu aynen öğrenecek,peloton bilincinde kaç adet istanbulda çalışan performans ekip var yok tabi,sayı az bir kere

@Kudret Kurtcebe abi halka açık bi organizasyon bunlar. İsteyen insan gelir. Çünkü işleyiş böyle. Yarışın en başında bu belli. Herkesin katılması serbest. Oraya gidip o yarışa giren insanlar her türlü riski göze alıp kabullenmiş demektir. Sen oraya gidip o yarışa katılıyorsan herşey açık bi halde belli iken sonradan ‘senin burada ne işin var’, ‘sürmeyi bilmiyorsan neden geldin’ gibi şeyler söyleyemez. Böyle bi hakkı yok kimsenin(yarış kuralları ve görevlileri dışında).

O yarışlar bizim şahsımıza ait özel yarışlar değil, özel arazilerimizde yapılmıyor. Eğer oraya gidiyorsan herşeyi kabullenmiş demektir, her türlü riske razısındır ve susar oturursun. Beğenmiyorsan gitmezsin, katılmazsın olur biter;)

He kazadır olmasını elbette istemiyoruz hiçbirimiz:( Ama kaza sonrası verilen tepkininde bi dozu olmalı:)

@lealtad
ben size katılmıyorum...
amatör bir şekilde bisiklete biniyorum ve peletonda ne yapılması gerekir bilmiyorum...
benim o yarışa katılmam bildiğin saatli bombadır...
yarış günü bizim gibi amatörler için farklı bir start ile "tur" yapılabilir...
bu işin profesyonelleri veya lisanslı sporcuları ile bizim gibi amatörleri ayırmak gerek yarışlarda...
lisanssız sporcular yarışmasın anlamı çıkmasın... belirli bir seviyeye ulaşabilmeleri için daha kısa veya daha amatör yarışlar olabilir... kendilerini geliştirip peleton bilinci edinene kadar yarışmaya katılmaları ise hem kendileri hem de diğerleri için tehlikeli...

@lealtad

asla gerçeği değiştirmez malesef ,çalışan adamlar bellidir disiplin şarttır peloton demek disiplin demektir ve de yarışlara hazırlık aşaması demektir ,istanbulda tüm bisikletseverler yarışlara katılacak ise amatörde olsa peloton bilincini taşımak zorundadır
olan arzu sağnak 'a oldu ,hem mala geldi zarar hem de kendisine ,3 yarışta şunu gördüm aynen acemiler çok ,malesef bu acı bir gerçektir,
bu kartepede olacakları ben sana söyleyeyim kramp yiyenler olacak,baştan haldır haldır basan amatörler olacak ve 18 km eğimde aynen duvara toslayacaklar iş bilenin demişler
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır,

@Noldor

son derece doğru isabetli görüşler ,bu istanbulda amatör takımların çoğalması gerekecek özellikle klüp anlayışında
başlarındada bilinçli takım kaptanları neyin ne olduğunu bilecek eften püften takım kaptanı olmaz

@Noldor işte tam da mesele bu aslınfa;) karşıda ki insanın durumunu az çok biliyorsun. Tehlikeleri biliyorsun. Kesinlikle katılıyorum bazı şeyler ayrılmalı ve değişmeli ama o tarz bi arz yok, ilgi yok, katılımcı yahut organizasyon yok. Olması gereken ve olan farklıdır. Olması gerekene göre değil olana göre hareket etmemiz gerekli:)

• Beğen
Tepkiler: Noldor
@Noldor

yalnız her lisanslıda hata yapabilir,ceza puanları olması lazım herkese ,örnek arzu sağnak 'a çarpan arkadaşa ceza puanı yarıştan men ,ayrıca maddi hasar ödetilecek ,her lisanslı bir şey biliyorda değildir,
ayrıca yarışta makas atan lisanslı sporcu var bu ahlak dışıdır ,diğer yarışcının formasını çekmek ,yok efendim iki elini bırakmak peloton içinde bunlarda cahil lisanslılardır

@lealtad

evet burada haklısınız...
amatörlerden talep yok ya da organizatörler amatörler için organizasyon yapmıyor...
avrasya maratonundaki gibi, kısa ve uzun mesafe koşuları yanında halk koşusu yapılıyor...
yarış günleri daha amatörler için, o havayı soluyacak küçük bir etap olablir...
kartepe amatörleri çok zorlar, ama daha düz etaplarda etabın belirli kısımları (son 30km falan veya biraz zorlayacak yokuşları) diğer insanlara da açılabilir...

@Noldor

PG0awUFlyNHTUz3XDsnU3EP-kD-AuDofGBAt1Afg-EyWAua6nAc3XgyxtJY0PDbqYokBn0XLv4zDRY2KUnr5pTYcr9oZ-O_zzlAbcxFh4U1b717usuW8dSH3KMBYGoBU3L6c6jJ0Xw=w771-h514-no

örnek verirsek,
bu davranış yanlıştır bu arkadaş lisanslı olup 2017 marmara uzun etapta var oldu ,yaptığı bu hareket pelotonu tehlikeye düşürmektir, buna asla takım kaptanları idmanda izin vermez ,peloton demek askeri disiplin demektir bir nevi,,

Geri