Yol ayrımındaki ihmal sonucu sporcu karşı şeritte kalıyor, ve bu bir peloton. Arkasında kuvvetle muhtemel tek sıra oluştu o sporcunun. Videodan görebildiğimiz sadece bir sporcu. Ve ben bunu size alıntılayıp savunma yapın diye söylemiyorum, gördüğüm bir eksikliği, kaza riskini yazıyorum. Ve resmen bana cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz, kötü niyetli olduğumu ima ediyorsunuz. Olumsuz eleştirilere %100 kapalısınız ve duymak, okumak dahi istemiyorsunuz, foruma girmeyerek bu konuda amacınıza ulaşabilirsiniz evet

Gördüğüm bir eksikliği söylüyorum, siz bana "Bu organizasyonda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var, haksızlık ediyor, karamalaya çalışıyorsunuz" diyorsunuz. Tamamen kapalısınız organizasyon ile ilgili fikir ve önerilere.
Keşke başlığı açarken belirtseydiniz, "Arkadaşlar bu başlık altından lütfen organizasyonda fark ettiğiniz eksiklikleri bize söylemeyin, moralimiz bozuluyor ve kendimizi kötü hissediyoruz, anlayışınız için teşekkürler" diye.
Kibirlisiniz malesef. 3 tane örnek verdim, birisi dubaların arasına giren sporcular, diğeri karşı şeride geçen sizin deyiminizle "aptal" sporcular, diğeri de gidon numarasını sele borusuna takan "zeki" sporcular. Dikkat çektiğim bu noktalar sizi fazlasıyla rahatsız etti ve gerdi. "Bu ayrıntıları bizimle paylaştığınız için teşekkürler, değerlendireceğiz, yapılabilecek bir şey varsa yapacağız" demenizi bekliyorken ben, karşılaştığım tek şey organizasyona çamur atmakla suçlanışım, forumdan ayrılmakla beni cezalandırmaya çalışmanız ve katılımcıların zekalarını yorumlayarak cevap vermeye çalışmanız, sizin her türlü fikir ve görüşe kapalı olduğunuzu gösteriyor malesef. Dediğiniz gibi, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedim ben bu eksiklikleri tespit edip sizi bilgilendirerek. Tek amacım eksik, gedik aramak ve organizasyona çamur atıp gönüllü çalışanların tüm emeklerini hiçe saymaktı