Scudo Sports

Gürsu Adrenalin Park Tırmanma Yarışı 11 Temmuz 2021 Pazar

Scudo
@sadi imren hocam harikasınız. Organizasyonları hiç es geçmiyorsunuz maşallah. Yanlız @mariokaldato başkana dikkat buyurun. O mangalı duyunca iki kangal sucuk ve bir top kokoreçle yarışı trollemeye çalışabilir. Olmadık yerde mangal yakar ve milleti dumana verir. Sonra Uludağ'da dumanlar yükseliyor ve yanardağ faaliyete geçti diye haberler yayılır. Yarış ikinci plana düşer. Aman dikkat. :harika: :koptum:

@sadi imren hocam harikasınız. Organizasyonları hiç es geçmiyorsunuz maşallah. Yanlız @mariokaldato başkana dikkat buyurun. O mangalı duyunca iki kangal sucuk ve bir top kokoreçle yarışı trollemeye çalışabilir. Olmadık yerde mangal yakar ve milleti dumana verir. Sonra Uludağ'da dumanlar yükseliyor ve yanardağ faaliyete geçti diye haberler yayılır. Yarış ikinci plana düşer. Aman dikkat. :harika: :koptum:
Eyvallah Necmeddin Hocam elimizden geldiğince katılım sağlamaya çalışıyoruz. @mariokaldato Başkan bir şehir efsanesi aslı yok mangal değil Bimlerde bile kendisini göremiyoruz bırakın trollemeyi. Açık davetimize bile icabet etmedi.
48310086_303.jpg

Son düzenleme:
Bu yarış federasyonun sitesinde yer almadığı için haberim olmadı. Ücretli olan yarışları siteye ekliyorlar ama...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bu yarış federasyonun sitesinde yer almadığı için haberim olmadı. Ücretli olan yarışları siteye ekliyorlar ama...

Ön yargılısınız, dikkatinizden kaçmış olmalı ilk sayfanın en altında federasyonun linkini paylaşmıştım (link)

Eyvallah Necmeddin Hocam elimizden geldiğince katılım sağlamaya çalışıyoruz. @mariokaldato Başkan bir şehir efsanesi aslı yok mangal değil Bimlerde bile kendisini göremiyoruz bırakın trollemeyi. Açık davetimize bile icabet etmedi.
269233 dosyayı görüntüle
Sadicim kalbim seninle biliyorsun ben o sirada isyerimde elimde kahve, belgesel izliyordum canim :) ❤❤❤

Ön yargılısınız, dikkatinizden kaçmış olmalı ilk sayfanın en altında federasyonun linkini paylaşmıştım (link)
Evet linkten girince çıkıyor ama ana sayfada ya da haber ve duyuru listesinde çıkmıyor.

Kırk yasın üzerindekileri derleyip toplayıp aynı çuvalın icine koymanın sebebi mucibini anlamıs değilim. Su forumun ortalamasına bile baksan kırk üzeri cıkar. Forum bile polemikci dede ve baby boomerlar ile doluyken bu neyin kafası anlayabilmis değilim.

Kırk yasın üzerindekileri derleyip toplayıp aynı çuvalın icine koymanın sebebi mucibini anlamıs değilim. Su forumun ortalamasına bile baksan kırk üzeri cıkar. Forum bile polemikci dede ve baby boomerlar ile doluyken bu neyin kafası anlayabilmis değilim.

İhtiyarlara Yer Yok - No Country For Old Men :)

İkinci olması gereken arkadaşımın listede adı yok. Strava verilerinde çok açık şekilde belli ikem bu durum. Bari adını bir yerlere yaZsalardı. Hata mı yoksa adam mı kayırma insanın aklına farklı sorular geliyor.

İkinci olması gereken arkadaşımın listede adı yok. Strava verilerinde çok açık şekilde belli ikem bu durum. Bari adını bir yerlere yaZsalardı. Hata mı yoksa adam mı kayırma insanın aklına farklı sorular geliyor.

Bu yarışta zaman cipi kullanılmadı ücretsiz yarış olduğu için hatalar olabilir ancak isminin hiç olmaması ilginç. Benim madalya durumum olsa madalya töreninde gidip itiraz ederdim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Strava kayıtlarından bakınca belli oldu. Normalde sıralamama bakmak istedim izin vermediler. Fotoğrafta finish de iken arkamda 3 tane hakem görünüyor ama ben kan ter içinde iken gelip numaramı sordular. Derece bekliyordum numaramı yanlış yazdınız galiba dedim video kayıtlarına sonradan bakılır diyip geçiştirdiler.
Çok kişi itiraz etti ama sonuç alınamadı. Besbelli adam kayırdılar. İletişim için verilen numaralara yazdım ama hâlâ dönüş olmadı.

Ülkede güvenilir insan sayısında çok ciddi düşüş yaşandı. Son 20 yılda ne kadar ortak yaşar embesil varsa, korunur ve kayırılır oldular. 20 yıldır öyle bir doluyorum ik. Beyni olmayanlar işlerine geldiği zaman beyni olanlara güvenip, işlerine gelmediğinde kendi boş beyinlerini tercih ediyorlar. Göz göre göre hak yiyenler ve bunlara müsaade ederek garibanların ezilmesine göz yumanlar, Allah topunuzun belasını versin. :mad:

Strava kayıtlarından bakınca belli oldu. Normalde sıralamama bakmak istedim izin vermediler. Fotoğrafta finish de iken arkamda 3 tane hakem görünüyor ama ben kan ter içinde iken gelip numaramı sordular. Derece bekliyordum numaramı yanlış yazdınız galiba dedim video kayıtlarına sonradan bakılır diyip geçiştirdiler.
Çok kişi itiraz etti ama sonuç alınamadı. Besbelli adam kayırdılar. İletişim için verilen numaralara yazdım ama hâlâ dönüş olmadı.

"Besbelli adam kayırdılar" cümlesi yanlış olmuş. Yazdıklarınız böyle bir suçlamayı kanıtlamıyor. Sıralama hatasının, kötü niyetten önce aklımıza gelmeyen bir çok açıklaması olabilir. Hakemler de insan, hata yapabilirler.
Yarış numarasının okunmayacak şekilde takılması diskalifiye nedeni diye yazıyor. Size numaranızı sormuşlar, acaba bu yüzden diskalifiye olmuş olabilir misiniz?

Bir organizasyon yapıyorsan hakkını vereceksin. Yok şöyleydi,yok böyleydi, amalarla fakatlarla yaptığın işe zarar vermeyeceksin. Büyük organizasyonlara ev sahipliği de yapamıyoruz, yaptıklarımızda da başarısız oluyoruz.

Ben suç isnat ediyorum. Temiz olduklarını kanıtlamak onların borcu. Benim yanlış yaptıklarını ispatlamak gibi bir durumum yok. Video kayıtları fotoğraflar ile bunu açıklayabilirler. Derece var ya da yok ben sadece hakkaniyetli bir şekilde sonucu öğrenmek istiyorum. Onca emek harcadım ter döktüm kimse hakkında iyi niyetli olmak zorunda değilim. Herkes üstüne düşeni hakkıyla yapmalı. Şeffaf olmamaları,strava kayıtlarına aykırı kıyaslama yapmaları benim söylediklerimi doğruluyor.

Son iki organizasyon için Bursa ya yakışmayan durumlar oldu. Eleştirilere/Mağduriyetlere bir açıklama ve telafi edilecek adımlar bekliyoruz...

Son iki organizasyon için Bursa ya yakışmayan durumlar oldu. Eleştirilere/Mağduriyetlere bir açıklama ve telafi edilecek adımlar bekliyoruz...
Abi sadece olay Bursa olayı değil. Farklı düşünce veya farklı siyaset olayı da değil. Güzelim Anadolumun her tarafında, her ikliminde bu tarz haksızlıklar yaşanıyor. Arsız ve haksız olan hangi zihniyette veya görüşte olursa olsun , savunma olarak iftiraya uğradım veya bu şekilde karar aldık diyor.
En kıymetli kazanç olan, insan emeğini hiç edip çıkıyorlar. Böyleleri hayatın her yerinde. Hakkını arayana kulp takmaktan da kimse geri kalmıyor.
Şimdi finish çizgisi videoya alınmış bir yarışta, sen hangi kafayla haksızlık yaparsın. Hangi bahaneyi üreteceksin?

Ben somut bilgilere ve açıklamalara itibar ederek ve buna hakkımız olduğunu düşünerek, yetkililerden "lütfen" bir çift laf bekliyorum.
Üç maymunu oynayanlara sözüm..
@necmeddin kardeşim...

Geri