Scudo Sports

''ağustos ayına uzun yolcu aranıyor''

evet dostlar yarın herhangi bi olay yok akşam oldukça kalabalık bi gruba eşlik durumu ve de çümbüş var bu olay kaçmaz ben saat 18.30 da caddebostanda olurum ....ayın 21 inde bakalım durum ne eyler ama 28 ağustos polinez kesin ,,,,,

Scudo
28 ağustos,,,,,,,,
polinez ------100 artı 30 km ,,,,,,,,,,,,

güzergah,,,,,,,,,,
bostancı-üsküdar-kavacık-polinez-dudullu- bostancı,,,,,,,,,,,

1- kudret
2- salih
3- rıdvan
4- bahadır

saat 08.00 hareket -bostancı ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
4 eylüle hazırlık etabı,,,,,,,,,,,,,,,

davetli olanlar ,,,,

1- bahtiyar
2- erkan
3- ogün
4- mehmet
5- korsan hasan,,

Bu pazar bir plan olmayınca, sabah maltepe-tuzla deniz harp okulu-maltepe şeklinde turladım. mesafe 49 km, 2:03'te bitti. dün de 2:03'te bitmişti otomatiğe almışım kendimi.

haritaya bakıyorum; d-100 karayoluna çıkmadan çayırovaya darıcaya gidebilir miyim diye...

@Kudret Kurtcebe

28 ağustos,,,,,,,,
polinez ------100 artı 30 km ,,,,,,,,,,,,

güzergah,,,,,,,,,,
bostancı-üsküdar-kavacık-polinez-dudullu- bostancı,,,,,,,,,,,

1- kudret
2- salih
3- rıdvan
4- bahadır

saat 08.00 hareket -bostancı ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
4 eylüle hazırlık etabı,,,,,,,,,,,,,,,

davetli olanlar ,,,,

1- bahtiyar
2- erkan
3- ogün
4- mehmet
5- korsan hasan,,

dün memet ile konuştum ama oruç tuttuğu için sakıncalı gerçi hasanda oruç tutmakta ...bahtiyar ve erkanda oruç tutuyor ise onlar için sakıncalı çünki etap uzun su içmeden olmaz ogün burda olursa gelebilir ama tempoyu tek olarak sürdürür ....çünki hızlı ve durması onun için iyi olmaz,,evet biz 4 kişi çalışma yapacağız amacımız dört eylüle sıkı bi şekilde girmek ,,,

[QUOTE=haritaya bakıyorum; d-100 karayoluna çıkmadan çayırovaya darıcaya gidebilir miyim diye... Tuzla piyade okulundan sonra ya E-5 e yada köprünün üstünden yanyol güzergah ile şifa mahallesi yapabilirsin :)Alternatif yol yok :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
haklısın, şifa mahallesi iyi bir alternatif. çevreyoluna tek başıma çıkmak akıllıca gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
evet bahadır salih ve rıdvan dostlar polinezde durumu biraz hızlandırma yapacağız bunun nedeni 4 eylül etabıdır ayrıca salih ile konuştum bana söylediğine göre 28 ağustosa bisiklet yetişecekmiş bu iyi olur bostancıda saat 08.00 de oluruz su takviye şart arkadaşlar ona göre matara yüklemece bisiklete,,,

@Kudret Kurtcebe
Ağabey bu etaba, ben Dudullu'dan itibaren katılabilir miyim?

@Salih Dinçer

neden olmasın salih zati hep bundan sonra senle orda buluşuruz ordan polinez yaparız senle polinez yapmak için dudulluda buluşuyoruz ve hatta rıdvanda orda beklesin ,ben bahadır dostumla bostancıda saat 08.00 de buluşurum ve beraber geliriz bizim oraya gelmemiz bahadır dostumun temposuna göre olacağından bir saatte ordayız ..........

@Kudret Kurtcebe

22 ağustos'ta izne çıkıyorum. bir hafta boyunca başıbüyükte ve dragosta rampa çıkışları yapacağım, 28 ağustos'ta daha iyi bir performans görebilirsin.

@Bahadır Gürel

bahadır dostum en kısa zamanda 28 ağustosa kadar bi adet spd pedal almanız ve ayakkabısı ile beraber, bu işin rajonu budur,,,,,,,,,,,,salih ve rıdvanda spd ye geçerler ise bu iş kolay olacak spd demek rampada kar etmek demektir ,,,özellikle dragos arnavut kaldırımlı yolda spd şarttır ,,,,

@Rıdvan UĞUR

o.k rıdvan o zamana kadar ferdi olay yapabilirsin 28 ağustosa çok zaman var sabah erken çıkarsın .....sıcaklara kalma derim ,,,,,gerçi 28 ağustos artık dehşet sıcakların olacağı zaman olmayabilir ,,,,,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

bende bir çift mtb kilitli pedal var, shimano'nun. arkadaşım kron bisikletini sattığında bana da pedalları vermişti. ancak öğrendim ki mtb pedalları ile yol ayakkabısı uyumlu değilmiş. ikinci el de olsa bakacağım, yol için bulabilir miyim diye. hatırlattığın için sağol.

Decathlon'da türlü SPD ayakkabı ve pedalları görmüştüm. Adamlar sırf bir bölümü giyim üzerine yapmışlar. Hatta mağazanın geneline baktığımızda giyim ve çanta gibi (bunun içine dizlikleri falan da katın) şeyler ağırlıkta.

Mutlaka bir gün uğramakta fayda görüyorum. Bisikletlerin ve bir çok şeyin mağaza içerisinde sürülmesi de ayrı bir zevk doğrusu...:)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Bahadır Gürel

evet bahadır dostum ,,,şimdi uyum sağlamaz,pedala uyum sağlayan ayakkabı
lazım,

bahadır salih ve rıdvan dostum 28 ağustosda turun başlamasından 45 dakika sonra tempoyu hızlandıracağım ve rampalara hızlı gireceğim ve rampa bitiminde bekleyeceğim .. bunun nedeni hızlanma olayına soyunmak ve kendimizi geliştirmektir özellikle çavuşbaşına gelmeden ve çavuşbaşını geçtikten sonra iki yerde tehlikeli iniş vardır ikinci ise çok keskindir rıdvan biliyor orayı ,oraya çok dikkatli gireceğiz ..ikinci inişi bitirdikten sonra üst üste gelen rampaları alarak rampa bitiminde duracağız dönüşte aynı yerden olacaktır böylelikle iniş yaptığımız yerler bize rampa olarak gelecektir sona doğru tempoyu hızlandıracağım kendinize acımasız olacaksınız ama kontrollü bi şekilde olacak ,,, dizginleri asla bırakmayın ve yorulduğunuz an söyleyeceksiniz, söylemesenizde ben kesin anlarım, bu 28 olayında bayağı ter dökeceğiz ...

4 eylüle hazırlık aşaması ,,,,,etap polinez
tarih,,,28 ağustos,,,,
hareket tarihi,,,,,,saat 08.00 bostancı adalar iskele önü,,,

güzergah,,,,,,bostancı --iç erenköy dudullu ve çavuşbaşı polinez dönüş aynı yol ,,,,100 km ye bedel tur rampalar ile,,,,,

1-kudret
2- bahadır
3- salih
4- rıdvan

iç lastik
pompa şart,,,,,

turun başlamasından 45 dakika sonra tempo hızlanacak inişlerde ise kontrolü kaybetmeyeceğimiz iki yer vardır burda inişler uzun sürer,,,,
biri çavuşbaşına gelirken diğeri çavuşbaşı sapağından sonra ,,,

amaç 4 eylüle hazırlık ,,,,,,,,,,,,,,,

@Rıdvan UĞUR

bu pazar gene ufaktan şu başıbüyüke bi gitsek diyorum ,,,,06.00 çıkış gene kısa yapalım ama bu sefer aynı yeri dönelim çünki dönüşte rampa var nasılsa kısa mesafe motivasyon bozulmaz köpekler nasılsa bizi tanıdı artık biraz yemek alalım yanımıza ,onları besleyelim bisküvi v.s

Geri