Scudo Sports

Zwift

Evet sol üstte kadans ve güç çalışıyor. Orta beyaz alanda çalışmıyor
Kullanıcı hesabında bir resim ekledim ve rota seçtim. Böyle oldu.

Scudo
Evet sol üstte kadans ve güç çalışıyor. Orta beyaz alanda çalışmıyor
Kullanıcı hesabında bir resim ekledim ve rota seçtim. Böyle oldu.
En azindan mekanik/trainer hatasi degil, sadece Zwift problemi. Bug olabilir, sizin yerinizde olsam ekledigim fotoyu kaldirip, cikip tekrar giris yapardim. Hala problemli ise komple uygulamayi kaldirip tekrar yuklerdim ya da baska bilgisayardan/telefondan denerdim. Hala problemli ise mail atardim.

@geniusbjk buradan bakıp jant aldım kadansım bile arttı(abarttım tabii) ama fark ediyor.

@geniusbjk buradan bakıp jant aldım kadansım bile arttı(abarttım tabii) ama fark ediyor.

Evet farkediyor. Ben de bugun bisiklet aldim :) Az once surdum de hiz direk artti. Sectiginiz yol da onemli tabii bu durumda.

Tabii unutmamak gerek ki onemli olan kendi FTP'miz kac watt. Hedef hep onu artirmak, digerleri isin eglencesi.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Laptop için kesinlikle ant stick lazım değil mi?

Yine sorum var. İosta 45 tl ye çözülüyor. Arkadaşta hiç bir ios cihazı yok. Android de 15 dolar gördüğünü söyledi.androidde üyelik hakikaten o kadar mı?

Üyeliği nasıl duraklatacağız arkadaşlar. Malum ortalık gevşedi, dışarılara çıkıyoruz artık. iki üç aylığına durdursak diyorum üyeliği. Zwift foruma baktım, profilde ödeme bölümünde üyelik durdurma seçeneği varmış bazılarında. Bazılarında da ise durdurma yok, sadece iptal seçeneği var benim gibi. Var mı yolunu yordamını bilen?
Yine sorum var. İosta 45 tl ye çözülüyor. Arkadaşta hiç bir ios cihazı yok. Android de 15 dolar gördüğünü söyledi.androidde üyelik hakikaten o kadar mı?

Evet android ekosisteminde 15 dolar istiyor ne alakaysa. Ben üyeliğimi ios ile açıp ödemeyi apple üzerinden yaptım. Kullanımı ise android cihazdan veya pc'den login olarak yapıyorum, oluyor. Multi platform 49 liraya geliyor..

Evet android ekosisteminde 15 dolar istiyor ne alakaysa. Ben üyeliğimi ios ile açıp ödemeyi apple üzerinden yaptım. Kullanımı ise android cihazdan veya pc'den login olarak yapıyorum, oluyor. Multi platform 49 liraya geliyor..
IOS'da nasıl 49 tl'ye geliyor? Uygulama içi satın alarak mı? Mac ant+ görmüyor, android tel görüyor. Kaçırdığım birşey mi var?

IOS'da nasıl 49 tl'ye geliyor? Uygulama içi satın alarak mı? Mac ant+ görmüyor, android tel görüyor. Kaçırdığım birşey mi var?

Apple kullanıcıları gariban kitle olduğu için herhalde onlara yarı fiyatına yapmışlar :D Zwift uygulaması Apple Store'da 49₺ ye satılıyor: (link) Android ortamında google play'den satın alamıyorsun, web sitesinden almak istediğinde ise 14$. :naslyany:

Cihazların görüp görmemesi ayrı bir olay. İşin püf noktası şu, hesabınızı ios üzerinden açınız ve 49 lira ödeyiniz. Aylık ödemelerinizi de ios üzerinden devam ettiriniz. Programı ise dilediğiniz platformda kullanın onda bir kısıt yok. Gidin android cihazda oturum açın veya windows cihazda kullanın, veyahut ios cihazda. Nihayetinde ödemeler ios üzerinden oldukça nereden kullanırsanız kullanın aylık 49 lira ödeyeceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Ayri bir konu acmak istemedim ama genelde Zwift icin kullanilan tablet (telefon degil) tutacagi bilen/kullanananiz var mi? Tacx'in yurtdisi fiyati 40Euro gozukuyor (su link: (link)),

ancak ucuz birsey (gidona baglanan ya da stand'li) yeterli olacaktir. Tavsiyelerinizi beklerim.

Tesekkurler simdiden arkadaslar.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Ayri bir konu acmak istemedim ama genelde Zwift icin kullanilan tablet (telefon degil) tutacagi bilen/kullanananiz var mi? Tacx'in yurtdisi fiyati 40Euro gozukuyor (su link: (link)),

ancak ucuz birsey (gidona baglanan ya da stand'li) yeterli olacaktir. Tavsiyelerinizi beklerim.

Tesekkurler simdiden arkadaslar.
Nota sehpası kullanabilirsiniz, baya var öyle yapan

Sahibinden arda kalan zamanlarda ben bunu kullaniyorum.

(link)

Tacx tablet tutucu bana hediye geldi. Maalesef kur sebebiyle biraz pahalı duruyor. Bir dönem dekatlon mağazalarında da satıldığını gördüm.
Ancak ürün çok başarılı. ipad ile zwift bağlanıyorum, görsellerde suluk yeri olan kısma telefonumu koyuyorum, önüme de bilgisayardan bir yarış veya netflix açıyorum.
Eminim benzer bir ürünü düşünmüştür çinliler.

Nota sehpası da çok iyi fikir.

Tacx tablet tutucu bana hediye geldi. Maalesef kur sebebiyle biraz pahalı duruyor. Bir dönem dekatlon mağazalarında da satıldığını gördüm.
Ancak ürün çok başarılı. ipad ile zwift bağlanıyorum, görsellerde suluk yeri olan kısma telefonumu koyuyorum, önüme de bilgisayardan bir yarış veya netflix açıyorum.
Eminim benzer bir ürünü düşünmüştür çinliler.

Nota sehpası da çok iyi fikir.
Bana da hediye gelmisti guya (Vortex trainer ile birlikte) ama icinden en onemli (ana) parcasi cikmadi. Decathlon parca aylar sonra gelir dedi, geri versem trainer'i da vermem gerekiyordu. Tacx/Garmin'in buradaki distributoru ile iletisime gecip parcayi istedim. Ucreti karsiliginda yollariz dediler, yanlis parca yolladilar, geri yolladim, sonra da onlar da o parca yok dediler. Anlayacaginiz cok ugrastirdilar ama aylardir bir sonuc cikmadi. Pes ettim.

(link)
bunu kullanıyorum ek gidon uzatma ile
@geniusbjk

İyi günler dilerim.
Tacx Bluematic Trainer aldım. Çinden de 2 adet biri hız, biri kadans olmak üzere 2 magene sensör aldım. Laptopda bluetooth var. Sensörlerin her ikisinide eşleştirdim garmin 735XT saatim hibir zorluk yaşamadan sensörleri tanıdı. Laptopda bluetooth açık olmasına rağmen zwift programmında bluetooth kapalı gözüküyor. Tardımcı olabilir misiniz?

Dosyalar

• 1.png
    1.png
    21,4 KB · Okunma: 46
  • 2.png
    2.png
    7,8 KB · Okunma: 49
Geri