berkayyilmaz
Üye
- Tepki
- 0
En azindan mekanik/trainer hatasi degil, sadece Zwift problemi. Bug olabilir, sizin yerinizde olsam ekledigim fotoyu kaldirip, cikip tekrar giris yapardim. Hala problemli ise komple uygulamayi kaldirip tekrar yuklerdim ya da baska bilgisayardan/telefondan denerdim. Hala problemli ise mail atardim.Evet sol üstte kadans ve güç çalışıyor. Orta beyaz alanda çalışmıyor
Kullanıcı hesabında bir resim ekledim ve rota seçtim. Böyle oldu.
@geniusbjk buradan bakıp jant aldım kadansım bile arttı(abarttım tabii) ama fark ediyor.
@özgür duygu Bluetooth özelliği varsa ve Windows 10 yüklüyse (sensörler bluetooth özellikli olmalı) ant stick e gerek yok.
Yine sorum var. İosta 45 tl ye çözülüyor. Arkadaşta hiç bir ios cihazı yok. Android de 15 dolar gördüğünü söyledi.androidde üyelik hakikaten o kadar mı?
IOS'da nasıl 49 tl'ye geliyor? Uygulama içi satın alarak mı? Mac ant+ görmüyor, android tel görüyor. Kaçırdığım birşey mi var?Evet android ekosisteminde 15 dolar istiyor ne alakaysa. Ben üyeliğimi ios ile açıp ödemeyi apple üzerinden yaptım. Kullanımı ise android cihazdan veya pc'den login olarak yapıyorum, oluyor. Multi platform 49 liraya geliyor..
IOS'da nasıl 49 tl'ye geliyor? Uygulama içi satın alarak mı? Mac ant+ görmüyor, android tel görüyor. Kaçırdığım birşey mi var?
Nota sehpası kullanabilirsiniz, baya var öyle yapanAyri bir konu acmak istemedim ama genelde Zwift icin kullanilan tablet (telefon degil) tutacagi bilen/kullanananiz var mi? Tacx'in yurtdisi fiyati 40Euro gozukuyor (su link: (link)),
ancak ucuz birsey (gidona baglanan ya da stand'li) yeterli olacaktir. Tavsiyelerinizi beklerim.
Tesekkurler simdiden arkadaslar.
Oldukca iyi fikirmis, arastirayim.. Tesekkur.Nota sehpası kullanabilirsiniz, baya var öyle yapan
Bana da hediye gelmisti guya (Vortex trainer ile birlikte) ama icinden en onemli (ana) parcasi cikmadi. Decathlon parca aylar sonra gelir dedi, geri versem trainer'i da vermem gerekiyordu. Tacx/Garmin'in buradaki distributoru ile iletisime gecip parcayi istedim. Ucreti karsiliginda yollariz dediler, yanlis parca yolladilar, geri yolladim, sonra da onlar da o parca yok dediler. Anlayacaginiz cok ugrastirdilar ama aylardir bir sonuc cikmadi. Pes ettim.Tacx tablet tutucu bana hediye geldi. Maalesef kur sebebiyle biraz pahalı duruyor. Bir dönem dekatlon mağazalarında da satıldığını gördüm.
Ancak ürün çok başarılı. ipad ile zwift bağlanıyorum, görsellerde suluk yeri olan kısma telefonumu koyuyorum, önüme de bilgisayardan bir yarış veya netflix açıyorum.
Eminim benzer bir ürünü düşünmüştür çinliler.
Nota sehpası da çok iyi fikir.
Cok tesekkurler, bundan siparis verecegim sanirim