Scudo Sports

Zwift

Cevap için teşekkürler...

yalnız buradaki verilen ve sonuçların ters olması kafamı karıştırıyor...
kilolar aynı, yol bisikleti kullanıyoruz.. onun dışındaki özellikler yarışlarda geçerli olmuyor zaten...

ben zaten kendi hız veya performansım konusunda çok da iddialı değilim.yani amacım o kadar watt basıyorum neden geride kalıyorum değil...
sıkıntı, bir grup yakalıyorum startta, ve onlarla son birkaç km'ye kadar gidiyoruz... genelde son 1-2 km'de onlar tempo arttırıp kopuyor, ben biraz daha geride kalıyorum... (dediğim grup da 4-5 kişilik grup)
sürüş sonu değerlere bakıyorum, aynı kilodaki diğerlerinde w/kg oranı onlarda 2-2.5 civarı, bende 3'ün üzerinde gösteriyor... (ki benim değer sanki biraz fazla)
adamlar tempo arttırıp kopup gittiği halde son 2 dakikada, benim w/kg oranı onlara göre nasıl daha yüksek hesaplanıyor?

Son anlarda diyorsaniz PowerUps kullaniyor olabilirler mi? Siz kullanmiyorsaniz o fark yapiyor olabilir. Zwiftteki bisikletleriniz (ve ozellikleri) de ayniysa aklima baska birsey gelmiyor.

Scudo
power up kapalıydı...
tahminen dediğiniz gibi, bisiklet özellikleri sebebiyle olabilir...
ben sadece görsel olan tarafı kurcalamıştım...
az önce birkez daha kurcalayınca gördüm o bisiklet özelliklerini... çeşit çeşit bisiklet ve set seçilebiliyormuş...

power up kapalıydı...
tahminen dediğiniz gibi, bisiklet özellikleri sebebiyle olabilir...
ben sadece görsel olan tarafı kurcalamıştım...
az önce birkez daha kurcalayınca gördüm o bisiklet özelliklerini... çeşit çeşit bisiklet ve set seçilebiliyormuş...
evet onlar cok etkiliyor, bende seviyemden dolayi henuz tek acik olan Zwift MTB'yi kullaniyorum tabii ortalama yerlerde. Yol bisikletim gelince Zwift'te de yol secip attiracagim tozunu ortaligin 😎😛🙂

son yaptığım incelemeye göre, şu site dişli oranları, kadansa göre hız ve güç hesabı yapıyor...
benim sürüş bu değerlerle örtüşüyor...
yani benim trainerde ve uygulamada bi sıkıntı yok.. tek sıkıntı, yanlış bisiklet türü ve düşük seviye bisiklet frame ve jantları...

(link)

değerlerin böyle yüksek gibi çıkmasının sebebi de, kısa süreli ama çok tempolu bir sürüş olması...
25-30 dakika yüksek tempoda 3.1 çok da yüksek bir değer değil sanki...

Dün bir aydır yaptığım sürüşlerden biriken dropların bir kısmıyla Cervelo S3D kadro ile Zipp 808 jant seti aldım. Yine de hesapta 1m drop kaldı. Gerçek hayatta bunları satın almaya kalksam 40 bine yakın tutuyorlar. 1 ayda biriktirdiğim dropun %40'ı ile bunlar alınabiliyor. Şu dropları nakite dönüştürme de olsa keşke :D

@Abdülkadir Ergin Ayda 15 dolara sanal Tirreekk versin artık.

Bugün FTP test yaptım bana da verdi bir tirrekk. Demek workout yapana trek veriyorlar güzel işmiş valla :) dur şimdi yanlış hatırlıyo olabilirim tarmac mı verdiydi yoksa? Ammaan boşver, bedava pislet motorlu araçtan tatlıdır..

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bu arada düşük seviyedeyken jant alan var mı hiç. Yoksa bekleyip kadro mu almak mantıklı (level 7 8)

• Hahaha
Tepkiler: trainspotting35
Merhabalar Bir kaç gündür kullanıyordum. Rota değiştirttim start yapmıyor. Pedalı ceviriyorum hareket etmiyor. Eski durumu neydi hatırlamıyorum. Ne yapmam gerekiyor. Teşekkürler

Merhabalar Bir kaç gündür kullanıyordum. Rota değiştirttim start yapmıyor. Pedalı ceviriyorum hareket etmiyor. Eski durumu neydi hatırlamıyorum. Ne yapmam gerekiyor. Teşekkürler

Baglanti var ve tekerlekle temas halinde degil mi?

Baska bir uygulamada (kalbirasyon ayarinda mesela) degerler gozukuyor/calisiyor mu?

Bağlantıda problem yok rota değişikliğinden sonra oldu. Rotalar ücretlimi ondan mı. Bilmiyorum dune kadar gayet iyiydi. Bir rota belirleyelim dedik böyle oldu

Bağlantıda problem yok rota değişikliğinden sonra oldu. Rotalar ücretlimi ondan mı. Bilmiyorum dune kadar gayet iyiydi. Bir rota belirleyelim dedik böyle oldu
Rota ile alakasi yok, rotalar ucretli degil ama deneme surumu ise o da bitmis olabilir (gerci o durumda "Ride" kismina kadar gelmenize izin veriyor mu emin degilim). Ama rotadan degildir.

Geri