Scudo Sports

Zwift

Arkadaşlar merhaba.
Mesajıma cevap veren olmamış. Hala laptop ile Zwift uygulamasına magene sensörler ile bağlanamıyorum. Bugün Huawei P Smart 2019 cep telefonuma zwift uygulamasını indirdim. Magene sensörleri neredeyse 5"de tanıdı. 25 K'lık ücretsiz demo uygulasının 150 metresinide ayna kolu elle çevirerek gittim. Hem kilometre, hem kadans, hem wat olarak değerleri gözlemledim. Dışarıdaki sürüşlerde Garmin Forerunner 735xt saat hemen sensörleri kadans ve hız olarak tanıyor. Cep telefonundaki Zwift uygulaması hakeza hemen tanıyor.

Laptopta Zwift uygulamasına sensörleri bağlayamıyorum. Laptop ile sensörleri eleştirdim, bluetooth açık, Zwift uygulamasını açtım bluetooth kapalı diyor ama bluetooth hem açık, hemde sensörler eşleştirilmiş durumda. Bluetooth'u güncelledim, bir çok video izledim youtube'dan. Neredeyse bluetooth ile ilgili her şeyi yapmama rağmen olmuyor. Hala Zwift bluetooth kapalı uyarısı veriyor.

Scudo
Hocam gönderdiğiniz fotoğrafta ‘run’ kısmına girmişsiniz gibi görünüyor. O yüzden sensörleri görmüyor olabilir.

@onurguler Evet yanlışlıkla koşuyu fotoğraflamışım ama bisiklettede görmüyor. Şuan Zwift uygulamasını sildim yeniden yüklüyorum. Ne olacak bakalım.
Her şey tamam aslında, Windows 10 yüklü, son güncelleme var, sensörlerin blouetoothları laptop ile eşleştirildi. Gelin görünki olmuyor.

Bluetooth'unuz kapalı görünüyor yazısı çıktı. Laptopda bluetooth açık halbuki.Geçmiş mesajlarda laptop ile eşleştirmeleri silin yazıyordu. Sildim gene olmadı. :-()

Son düzenleme:
@onurguler Evet yanlışlıkla koşuyu fotoğraflamışım ama bisiklettede görmüyor. Şuan Zwift uygulamasını sildim yeniden yüklüyorum. Ne olacak bakalım.
Her şey tamam aslında, Windows 10 yüklü, son güncelleme var, sensörlerin blouetoothları laptop ile eşleştirildi. Gelin görünki olmuyor.

Bluetooth'unuz kapalı görünüyor yazısı çıktı. Laptopda bluetooth açık halbuki.Geçmiş mesajlarda laptop ile eşleştirmeleri silin yazıyordu. Sildim gene olmadı. :-()
benzer bir sorunla karşılaşan bir arkadaş daha vardı. Ona şunu yazmışlardı;

Bilgisayarın bluetooth ayarlarından polar speed sensörü kaldırın ve eşleştirmeyin. Sadece bilgisayarın bluetoothu açık olsun. Bu arada telefonun bluetoothu da kapalı olsun.Zwift kendisi görecektir.

@Noldor

Bende bluetooth kapalı gözüküyor ama açık. Anlayamadım. Şuan sensörlerin her ikisininde kaldırdım ancak bluetooth gene kapalı gözüküyor. Bulamadı. Cep telefonu ile buluyor ama bilgisayar ile bulamıyor zalım çıldırttı beni. :-(

Dosyalar

• IMG_20200714_154351.jpg
    IMG_20200714_154351.jpg
    1,6 MB · Okunma: 49
Zwift companion ile bağlanmayı deneyebilirsiniz

Bence de zwift Companion en doğrusu bende de laptopu Bluetooth ile bağlamak mümkün olmuyor ama zc ile sorun olmadan bağlanıyor

@Cüneyt TURAN
İyi günler. Bilmediğim için soruyorum, kusura bakmayın. Cep telefonumda yer alan Zwift uygulamasını silip Zwift Companion mu yüklemeliyim.

Bence zwift Companion indirmek ve oradan bağlanmak daha kolay PC de ekran olarak kullanırsınız

@Cüneyt TURAN
İyi günler. Bilmediğim için soruyorum, kusura bakmayın. Cep telefonumda yer alan Zwift uygulamasını silip Zwift Companion mu yüklemeliyim.
Silmenize gerek yok, companion da yükleyebilirsiniz. Zwift uygulaması ile ‘oyuna’ giriyorsunuz companion ile ayrıntıları görüyorsunuz gibi kısaca.

Bluetootht 4.0 destekliyor sanırım ... ara adaptor alarak deneye bilirsiniz

Iphone ile hala 50 TL mi ve apple cihazim hic yok nasil alabilirim var mi bir yolu ?
Sanal apple vs cihazi

Evet hala 50 TL . Apple kullanan herhangi birisi sizin adınıza üyelik açabilir.

• Beğen
Tepkiler: _Marrusia_
elite novo trainer alsam dağbisikleti ile kullanmak için zwifti. başka neye gerek var. en uygun nasıl çözebilirim. yardımcı olabilir misiniz? android telefon daha ekonomik oluyor sanırım.

elite novo trainer alsam dağbisikleti ile kullanmak için zwifti. başka neye gerek var. en uygun nasıl çözebilirim. yardımcı olabilir misiniz? android telefon daha ekonomik oluyor sanırım.

Bir de hız sensörüne ihtiyacınız var. Onun dışında kadans ve kalp atış sensörleri de tamamlayıcı olur. Uygulamaya iPhone ya da iPad üzerinden kayıt olursanız, aylık 50TL'ye üye olabiliyorsunuz. Onun dışındaki üyelikler aylık 14.99$ yani bugünün kuruyla 125TL'ye geliyor.

Bir de hız sensörüne ihtiyacınız var. Onun dışında kadans ve kalp atış sensörleri de tamamlayıcı olur. Uygulamaya iPhone ya da iPad üzerinden kayıt olursanız, aylık 50TL'ye üye olabiliyorsunuz. Onun dışındaki üyelikler aylık 14.99$ yani bugünün kuruyla 125TL'ye geliyor.
bu dediğim trainer harici (link) wahonun bu hız kadans sensörünü almam yeterli olurmu. veya daha uyguna nasıl getiririm. bu hız kadans sensrüyle bluetoot üzerinden telefona veya bilgisayara bağlanabilir miyim. ileride nabız kayışınıda alabilirim ilave ederim.
bilgisayara takılan usb stick almadan böylece halledebilir miyim yani . yardımcı olursanız sevinirim. yanlış yerlere para harcamayalım. tam bilgili olmadığım için soruyorum
bu dediğim trainer harici (link) wahonun bu hız kadans sensörünü almam yeterli olurmu. veya daha uyguna nasıl getiririm. bu hız kadans sensrüyle bluetoot üzerinden telefona veya bilgisayara bağlanabilir miyim. ileride nabız kayışınıda alabilirim ilave ederim.

bilgisayara takılan usb stick almadan böylece halledebilir miyim yani . yardımcı olursanız sevinirim. yanlış yerlere para harcamayalım. tam bilgili olmadığım için soruyorum
bilgisayarımdada bluetoot özelliği varmış bilgisayarada bağlayabilir miyim?

Son düzenleme:

bilgisayarımdada bluetoot özelliği varmış bilgisayarada bağlayabilir miyim?
Zwift companion ile pc baglanir bende mesela elah v2 var cinden almistim 4 sene once zwift onu goruyor.Denemek lazim yani net birsey soylemek zor

@mehmetsöylemez Windows sürümü ve sensörünüzün bluetooth özelliği olup olmaması ile alakalı olarak bağlanabilirsiniz. Zwift Companion uygulaması ile sensörleri bluettooh ile telefonunuza bağlayıp bilgisayarınız bluetooh uyumlu olmasa bile zwift kullanabilirsiniz. Usb stick ant protokolü kullanan sensörler için gerekli bir cihaz. 2 Adet magene sensör işinizi görecektir ilk etapta. Hatta 1 adet (Sadece hız) bile yeteli olur. Ben Zwifth te veriler biraz daha doğru olsun diye 3 sensör kullanıyorum. Aslında en sağlıklısı ama pahalısı powermetre .

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
@mehmetsöylemez Windows sürümü ve sensörünüzün bluetooth özelliği olup olmaması ile alakalı olarak bağlanabilirsiniz. Zwift Companion uygulaması ile sensörleri bluettooh ile telefonunuza bağlayıp bilgisayarınız bluetooh uyumlu olmasa bile zwift kullanabilirsiniz. Usb stick ant protokolü kullanan sensörler için gerekli bir cihaz. 2 Adet magene sensör işinizi görecektir ilk etapta. Hatta 1 adet (Sadece hız) bile yeteli olur. Ben Zwifth te veriler biraz daha doğru olsun diye 3 sensör kullanıyorum. Aslında en sağlıklısı ama pahalısı powermetre .
ant sensörüde aldım ama kafama takıldı. zwifte girdiğimde bluetotoottan bağlantı istiyor bilgisayardan girdiğimde ant olmadığı için. acaba bluetoot lada oluyorum kafama takıldı.

ant sensörüde aldım ama kafama takıldı. zwifte girdiğimde bluetotoottan bağlantı istiyor bilgisayardan girdiğimde ant olmadığı için. acaba bluetoot lada oluyorum kafama takıldı.

Çoğu sensörde hem Ant+ hem Bluetooth özelliği olur ama siz yine de bi sensörün kullanım kılavuzuna göz atıp Bluetooth özelliği var mı bakın.

Geri