Scudo Sports

Zwift

@mehmetsöylemez Hangi marka sensör aldınız resim atarsanız yardımcı olmaya çalışırım . Ant sensörü ise usb ant stick almanız gerekli.

Scudo
sahibinden üzeirnden bi arakdaştan ant ubsini , magnenin ıp67 nabız kemerini aldım ve coospo nun bk8 hız ve kadans sensörünü bunlar bluetoott ve ant uyumlu . ant sensörü boşyere aldım belkide. bilgisayarımda bluutott var çünki
@mehmetsöylemez Hangi marka sensör aldınız resim atarsanız yardımcı olmaya çalışırım . Ant sensörü ise usb ant stick almanız gerekli.
sahibinden üzeirnden bi arakdaştan ant ubsini , magnenin ıp67 nabız kemerini aldım ve coospo nun bk8 hız ve kadans sensörünü bunlar bluetoott ve ant uyumlu . ant sensörü boşyere aldım belkide. bilgisayarımda bluutott var çünki

ant sensörüde aldım ama kafama takıldı. zwifte girdiğimde bluetotoottan bağlantı istiyor bilgisayardan girdiğimde ant olmadığı için. acaba bluetoot lada oluyorum kafama takıldı.
bilgisayarın bluetooth u kulanacaksan zwift sensör bağlantı ekranında paired devices yazan yerde ayarı var. use built in bluetooth işaretlersen bilgisayardan doğrudan bağlantı kurabilirsin. bilgisayardaki bluetooth eskiyse desteklemeyebilir

• Beğen
Tepkiler: mehmetsöylemez
arkadaşlar sensör vs işlerini hallettim. kardeğimin iphone telefonundan zwifti yükledim. üye oldum ama nerden alacağız 50 tlye üyelik. safariden zwifte girdğimde shop-membershipe girdiğimde 14.99 dolar görünüyor. 50 tlye üyeliği adım adım nerden alacağız.

IMG_9425[1].PNG
IMG_9426[1].PNG
IMG_9427[1].PNG

Telefonunuzdan yada ipad ten girin bu aşamaları takip edince 3. resim sol tarafta bir yazı çıkacak ben abone olduğum için çıkmıyor oradan girip ödemeyi app store den yapmanız gerekli.

teşekkür ederim
aylık oyomatik mi çekiyor karttan mesela 4 ay kullandık nasıl iptal edebiliyoruz

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Iphone üzerinden aboneliği durdurup, başlatabilirsiniz.
Sırasıyla Ayarlar -> Apple Kimliği -> Abonelikler
Bu sayfada zwift aboneliği görünüyor.

Bir de wahoo blue sc sensör sormuşsunuz. Ben kullanıyorum, memnunum. Ant ve BT desteği var. (Ancak dikkat etmek gerek ilk modellerinde BT yok)
Telefon da görüyor, yol bilgisayarı da, bilgisayar da. Haliyle zwift de.
Ben bir dönem apple storelarda wahoo satılırken almıştım, piyasaya göre ucuzdu enteresan bir şekilde.

Iphone üzerinden aboneliği durdurup, başlatabilirsiniz.
Sırasıyla Ayarlar -> Apple Kimliği -> Abonelikler
Bu sayfada zwift aboneliği görünüyor.

Bir de wahoo blue sc sensör sormuşsunuz. Ben kullanıyorum, memnunum. Ant ve BT desteği var. (Ancak dikkat etmek gerek ilk modellerinde BT yok)
Telefon da görüyor, yol bilgisayarı da, bilgisayar da. Haliyle zwift de.
Ben bir dönem apple storelarda wahoo satılırken almıştım, piyasaya göre ucuzdu enteresan bir şekilde.
teşekkür ederim. sahibniden den bir arkadaştan coospo bk8, magne nabız kemeri ve ant stick aldım hepsini 550 tlye. monte ettim güzel çalışıyorlar. wahoo nun parasın 3ünü hallettim. yalnız ant sensörünü boşuna almış oldum bilgisayar bluutotttan görüyor.

son bir soru soracağım. appstoredan üyelik aldıktan sonra bilgisayardan girebiliyoruz değilmi

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Elite Suito trainer aldım. Zwifte üye oldum. Eski laptopa bağlayayım dedim, lakin iş o kadar kolay değilmiş.

Laptop Bluetooth 2.0 da kalmış. Windows 7 hemde 32 bit. Ayrıca Ram 2gb. Kaynar sular kafamdan aşağı döküldü.

Bilgisayarcıya gittim. Derdimi anlattım. 200 liraya Windows upgrade oldu + 64bite geçtim + ram 6 gb oldu.

Laptop'a Zwift, iPhone 6'ya da hem zwift hem companion'u yükledim. Herşey açıkken trainer'i önce telefona bağladım. Laptop'tan da zwifti çalıştırıp, ona da companion'dan bağlan kutucuğuna tıkladım. Bu şekilde sistem birkaç aydır çalışıyor.

Sorunlar:
1- Windows 7 ile iPhone 6 eşleştirilmeli. Olmuyorsa Yardımcı programlar var.
2- Bilgisayar ekranında bende veri yok. Veriler telefon ekranında.

Hayırlı işler, Hayırlı sürüşler. 😀

Elite Suito trainer aldım. Zwifte üye oldum. Eski laptopa bağlayayım dedim, lakin iş o kadar kolay değilmiş.

Laptop Bluetooth 2.0 da kalmış. Windows 7 hemde 32 bit. Ayrıca Ram 2gb. Kaynar sular kafamdan aşağı döküldü.

Bilgisayarcıya gittim. Derdimi anlattım. 200 liraya Windows upgrade oldu + 64bite geçtim + ram 6 gb oldu.

Laptop'a Zwift, iPhone 6'ya da hem zwift hem companion'u yükledim. Herşey açıkken trainer'i önce telefona bağladım. Laptop'tan da zwifti çalıştırıp, ona da companion'dan bağlan kutucuğuna tıkladım. Bu şekilde sistem birkaç aydır çalışıyor.

Sorunlar:
1- Windows 7 ile iPhone 6 eşleştirilmeli. Olmuyorsa Yardımcı programlar var.
2- Bilgisayar ekranında bende veri yok. Veriler telefon ekranında.

Hayırlı işler, Hayırlı sürüşler. 😀
40-50 liraya alacağın bluetooth 4.0 usb dongle la telefonu aradan çıkartıp doğrudan laptopa bağlanabilirsin. Dongle trust ve asus markalar sorunsuz çalışıyormuş markasız olanlar sıkıntılı

40-50 liraya alacağın bluetooth 4.0 usb dongle la telefonu aradan çıkartıp doğrudan laptopa bağlanabilirsin. Dongle trust ve asus markalar sorunsuz çalışıyormuş markasız olanlar sıkıntılı
Dostum araştırdım ama 40-50 liralık dongle ben bulamadım. Uygun fiyata bulmuş olsam bile 64bit 6gb ram olmayan bilgisayarda çalışmayacağını zwift söyler. 😒

Dostum araştırdım ama 40-50 liralık dongle ben bulamadım. Uygun fiyata bulmuş olsam bile 64bit 6gb ram olmayan bilgisayarda çalışmayacağını zwift söyler. 😒
(link)
haklısın 75 lira olmuş. sen zaten 64 bite geçmişsin bundan sonrası için dedim ben telefonu aradan çıkarmak istersen diye. 6 gb nereden çıktı? benim laptop 4 gb

• Beğen
Tepkiler: gezerfen
Merhaba,
Smart trainerım mevcut. Laptopta Bluetooth 4.0 mevcut . Garmin nabız bandımı eşleştirmek için yine de USB dongle mı almam gerekiyor.

@Runandbike ant bağlantısı gerekiyor eğer yeni nesil sensörse yani hem ant hem Bluetooth gerek yok.
Bu arada Zwift in ekmeğine taş koyayım Rouvy sensör desteği gelmiş.

bTwin inRide 100 trainerim var smart trainer olmadığı için hız sensörü ile beraber Zwift kullanabilir miyim?

bTwin inRide 100 trainerim var smart trainer olmadığı için hız sensörü ile beraber Zwift kullanabilir miyim?
Hız sensörü dediğiniz, mıknatıslı olup sadece size hız/mesafe değerini veren ölçüm aleti ise kullanamazsınız...
Garmin-Wahoo gibi bir yol bilgisayarı ise kullanabilirsiniz ama bazı özel etkinliklere girdiğinizde değerlerinizi kabul etmez...

• Beğen
Tepkiler: goldensnake
Kullanabilirsiniz. Trainer modelini doğru seçin zwiftte hıza göre sanal watt hesaplıyor. Ne kadar doğru hesaplar bilmem ama çok ta önemli değil.

• Beğen
Tepkiler: goldensnake
Hız sensörü dediğiniz, mıknatıslı olup sadece size hız/mesafe değerini veren ölçüm aleti ise kullanamazsınız...
Garmin-Wahoo gibi bir yol bilgisayarı ise kullanabilirsiniz ama bazı özel etkinliklere girdiğinizde değerlerinizi kabul etmez...
Yok hayır ant+ hız sensörüm var.

Geri