Bıyıkov
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.010
- İsim
- Ayhan Bıyıklıoğlu
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kışın kullanmak için alacağım zaten,mevsimi gelince DRY'a devam.Muc off wet lube kullaniyorum. Yagmurlu havalar nemli kosullar icin ideal. Kuru havada cok toz topak tutuyor ve zinciri karartiyor.
Link verdiğiniz ürünler vernik ve boya, bir yanlışlık olmasın?Merhaba arkadaşlar, (link) hakkında ne düşünüyorsunuz? Bisikletimi temizleyip yağlamak istiyorum, bunlarla halledebilir miyim sizce?
Link verdiğiniz ürünler vernik ve boya, bir yanlışlık olmasın?
@Fegikaya Boya ve vernikle anca zinciri kaskatı yaparsınız, hareketli parçaları hareket edemez hale getirirsiniz. Temizlik için gazyağı, mazot veya yağ çözücüleri kullanın. Yağlamak için ise zincir yağı kullanın.
@Fegikaya Balata spreyi temizlemede iyidir yağı kiri iyi akıtır ama pahalıya gelir. Yağlama için ise sıvı gres kullanmayın. Kışın zincirin hareketli kısımlarına yeteri kadar ulaşmaz soğukta kalınlaştığı için. Daha önce başka bir arkadaşa da cevap vermiştim aynı konuyla ilgili. 671 nolu mesaj. 34. sayfada. resmi inceleyinne demek istediğimi daha rahat anlarsınız
Bende ilk heyecanla balata spreyi almıştım. Dün ilk defa kullandım. Oraya sık, buraya sık derken tüp bitti 😆. Üstatlar boşuna mazot demiyorlarmış. 😌Anlıyorum teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için! İlk defa bakım yapacağım bisikletime o yüzden bulabildiğim her yerden fikir almaya çalışıyorum
Sizin öneriniz ne olur acaba temizlik ve yağlama için? Önerebileceğiniz bir ürün ya da set olarak ürünler var mı?
Bende ilk heyecanla balata spreyi almıştım. Dün ilk defa kullandım. Oraya sık, buraya sık derken tüp bitti 😆. Üstatlar boşuna mazot demiyorlarmış. 😌