Scudo Sports

yeni bisikletim (salcano city sport 21 vs)

@Tamer KAMIŞLI

karta taksit yaptırdım birde ben pek pazalık işini sevmediğim için sormadım bile adam ne yazdıysa verdim parasını :D

Scudo
@Kemal Çağlayan

iyi bir tercih artık şehirde spora giderken yada akşamları turlayacağım güzel bir bisikletim var umarım ilerde uzun yolda yapacağımm..

bende de 24 vs var cok memnunum bisikletimden daha hiç bi sorun yasamadım.Bu arada aynayı nerden aldığınızı sorabilirmiyim acaba ? ışık setı decathlon dan sanırım bende de ısık olarak aynısı var ama ayna satılmıyor bulalamdım ben .=)

@Berat Soner Çapin
Delta bisiklete bakın ordan aldim

Selam ben Hasan Tonbulun size bahsettiği salcano city sport alıcısıyım.Ankara da okuyorum.Mümkünse bisikletinizi görüp yakından incelemek isterim.Msn de ekledim isterseniz oradan görüşebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: badumania ve H.T
@Zihni Görkem KEVREK

pek msn kullanmıyorum dostum telden olaşabilirsin 05447699914 bir gün önceden ararsan sevinirim..

çok güzel maşallah kaza bela vermesin allah bu arada dikiz aynası hosuma gitti güzelmis güle güle KUllan

• Beğen
Tepkiler: badumania
Hayırlı olsun.Çok güzel bisiklet. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bayramınız mübarek olsun...

• Beğen
Tepkiler: badumania
Bir ara ben de VR düz maşalı modelini düşünmüştüm, mesajların tamamını okuyamadım ama ağırlığı hakkında bir bilginiz var mı?

@Kadir.Celik

tam olarak bir bilgim yok ancak 1-2 kg hafiftir muhtemelen..

1-2 kg farkın bir etkisi yoktur sürüşe ancak benim gibi 20 kglık bir bisikletten inip 12 kg lık bir bisiklete bindiğinizde ağırlığın sürüşe en az %50 etkisi olduğunu düşünmeden edemiyorsunuz :))

Geri