Scudo Sports

yeni bisikletim (salcano city sport 21 vs)

@Mustafa ÖZKARA

birde sonradan bagaj da eklenince .. millet bisiklet hafifletir ben ağırlaştırırım :D kas yapıyoruz abi :D

Scudo
Hayırlı olsun bisikletiniz çok güzel. Ne tarafta ikamet ediyosunuz? Bayramdan sonra şehir Turları yapabilriz.

• Beğen
Tepkiler: badumania
@orhan ertuğrul güçlü

teşekkür ederim Ankara Öveçler 2. cad. de siz ne tarafındasınız güzel olur

ben de çukurambardayım. Hem yakın olduğumuz için turlara başından sonuna beraber iştirak edebiliriz :) . Tabi bu civarlarda başka arkadaşlar varsa da katılabilir.

@orhan ertuğrul güçlü
yakınsınız abi turlara başlamalıyız en kısa zamanda size ne zaman müsait olursa haberleşelim tabi ben saat 14 : 00 da paydos yapıyorum.

GSM: 0544 769 99 14
İş : 0312 229 74 84

tekrar hayırlı uğurlu olsun.şehir tur bisikletlerini ilk kez kullanıyorum.bisikletimi çok sevdim city sport 21 vs.bu tarz bisikletleri kullanmış olanlara sorum kaldırımlara inip çıkarken bisikleti durdurup üzerinden inmem gerekirmi yoksa hafif kaldırımlardan atlayabilirmi bu bisikletler

• Beğen
@celalettin kabak

Teşekkür ederim orta karar yükseklikteki bir kaldırımdan yavaştan olsa iniyorum sıkıntı olmadı şu ana kadar

Hayırlı olsun güle güle kullanın, Ankaraya çok uygun bir bisiklet. Bu arada ben de arada geçiyorum Öveçler 2. caddeden ama bisikletle değil maalesef, o günler de gelecek inşallah.

• Beğen
aynısını yaklaşık 1 ay önce 600 tl'ye aldım.salcano igmandan geçiş yaptım gayet memnunum.

@mesut emin yarıcı

Anıttepe'de Red bisiklet var salcanonun çankaya sorumlusu 530 TL ye aldım ..

@Rana Süsal

inşallah şöyle ankarayı komple dolaşırız :D

@mesut emin yarıcı

Belki içinde bagaj vs gibi aksesuarlarda vardır. Peşin alacaksanız hemen hemen her yer %10 indirim yapıyor zaten, gerisi senin pazarlık yeteneğine kalmış.

Geri