Scudo Sports

yeni bisikletim (salcano city sport 21 vs)

@celalettin kabak

Ne kadar etkisi olur bilemem ama, MTB bisikletime düz maşa taktığımdan beri bende bir ağırlık takıntısı olmaya başladı. :)

• Beğen
Tepkiler: badumania
Scudo
@Kadir.Celik

Arkadaşlar selam;bu ayın 20'sinde salcano city sport 24 vs siparişi vereceğim,sizlerinde telkinlerinizle bu bisikletin bana en uygun olduğuna karar verdim.yinede acilen görüşlerinizi almak isterim,bir de arkaya çamurluk ve bagaj(oturak)taktırmak istiyorum ne dersiniz.Ben DENİZLİ'de oturuyorum ve muhtemelen internet üzerinden sipariş vereceğim.lütfen kullanan ve ilgilenen arkadaşlar görüşlerini belirtsin,şimdiden teşekkür ederim.

@2236

merhaba şimdiden hayırlı olsun bisikleti alırken mutlaka kontrol et bagaj vidası varmı yokmu diye bazı modellerinin kadrosunda yok haberin olsun.. ben TOPEAK marka bagajlık taktırdım raylı bir sistemi var ona göre özel çantaları var haberiniz olsun bisikletimden çok memnunum fiyatına oranla oldukça iyi bence..

@bhdr_dmn

Dostum teşekkür ederim verdiğin yardımcı bilgiler için,bagaj vidası görünen bir yerde mi?bu vida yoksa sorun yaratır mı?sende demi,cıty sport 24 vs var?

• Beğen
@2236

Sele borusu bitimindeki catalýn dýþa bakan tarafýnda vida giriþi için delik olmasý lazým dostum Bende 21 vs var.

Şimdi internet sitesine baktım varmis sendede

(link) biraz dikkatli bakın görürsünüz

@bhdr_dmn

sağol kardeşim ilgine.ayrıca benim boyum 1.70.genelde bu bisiklete sahip olanların boyları neredeyse 1.80'in üzerinde,sorun olur mu,sence?sen bahsettiğin TOPEAK marka bagajlığı nereden temin ettin,birde fiyatını yazarsan çok memnun olurum.tekrar teşekkür ederim.

Sorun olacağını sanmıyorum ben 180 im ama sele dikkat ettiyseniz çok yüksekte delta bisiklete girin netten birçok çeşit var fiyatlarada ordan ulaşırsınız

• Beğen
Tepkiler: 2236
Teşekkür ederim güzel yorumlariniz icin

hayırlı olsun..bende de salcano city sport 21vs var gayet (memnunum gidonu ve frenleri hariç):) ayrıca o dikiz aynasından ben de kullanıyorum gayet iyi oluyor yolda...çanakkaledeyim yaklaşık 1000 km yapmışımdır jantları biraz yamuldu frenler ses yapıyodu değiştirdim onun dışında pek bi masraf yapmadım...yine de memnunum bisikletimden..umarım sen de memnun kalırsın...

• Beğen
Tepkiler: 2236 ve badumania
@aydın ekşi

sayın Aydın;almayı düşündüğüm city sport 24 vs,sezon sonu olması itibariyle maalesef kalmamış.21 vs düşünüyorum ne dersiniz,siz neden gidonunu beğenmiyorsunuz,alırsam pişman olur muyum?

hayırlı olsun . güzel bisiklet. darısı benim basıma:). kazasız belasız turlar diliyorum.

• Beğen
@2236

ben biraz daha öne yatarak kullanmayı seviyorum onun için gidonu ters kullanıyorum o da çok kollarımı ağrıtıyor uzun yolda,onun için değiştirmek istiyorum...bisikletimden memnunum sadece frenleri beğenmedim değiştirdim yaklaşık 1000km yaptım herhangi bi sorun çıkmadı...o fiyata değer derim..umarım hayırlısı olur ;)

• Beğen
Tepkiler: 2236
Geri