Scudo Sports

Yeni bir proje ile karşınızdayım Single Speed

@enqinHLC tesekkur ederim valla bakalim jantlar orulunce ortaya ne cikacak

Sizin projenizide sabirsizlikla bekliyorum

Scudo
@Tahir Keskin evet buraz geldi jantlar orulsun haftaya alcam kismetse ... Ben bu projeyi kendim.yapmak istiyordum.ama sartlar pek elverdi bu sejilde oldu baska projeleri asim adim kendim yapicagim bu kesin

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@dincer_colak Projenin jant aşamalarını şuanda seda bisiklet mi yürütüyordu?

Evet butun asamalar suan onlarda engin acale etme guzel olucak diyorlar ama zor ya :)

@dincer_colak heyecanlanmamak elde değil. Bende jantları oradan temin edicem. Reflektör boyalı jant bulamıyorum. Mecbur düz olacak. Projen çok iyi gidiyor.

@dincer_colak

Göbek tel ve çember için hemen herşeyi konuştum. Bu gece parlayan neon boyayı sormadım. Onuda sorayım. :harika:

Sor bakayim belki vardir boyacisinda o boya bakalim sonucu merak ediyorum

@Bango tesekkur ederım beklıyoruz bakalım sonuc nasıl olucak

zinciri birbibnr birlestiren rahat takma ve cıkarmaya yarıyan adaptor varmı acaba

• Beğen
@dincer_colak Harici olarak sök tak için pratik çözüm şu olabilir. Bunda 10 lu sistem diyor fakat diğer sistemler içinde vardır.

(link)

@dincer_colak

Dinçer bey hayırlı olsun yeni malzemeler. Normalde zincirin yanında gelirdi adaptör. Hangi marka aldınız?

• Beğen
Tepkiler: dincer_colak
Aman abi. Single Speed'i ilk aldığımda üzerindeki zincir çin malıydı. Ayakta sürerken koptu, bana bir takım elbiseye mal oldu. :D

• Beğen
Tepkiler: dincer_colak
Çok severek takip ediyorum şu single/fixie projelerini. Çok hevesliyim bende bi tane toplamaya. Bakalım ekonomik olarak bi fırsat yakaladığım anda girişmeyi planlıyorum. Kolay gelsin

• Beğen
Geri