Scudo Sports

Yeni bir proje ile karşınızdayım Single Speed

@altughansinan tesekkur ediyorum yavas yavas dev ediyoruz bakalim sonuc ne olacak

Bayaz gidon ve yesil sargi uyum cok hosuma gitti ( sargiyi beceremedim duzgun sarmasini ama tekrardan saricam )

IMG_20160213_235239.jpg

Scudo
@dincer_colak

Enfes gözüküyor. Sanki ön jant siyah teller ile örülse çok daha farklı görüntüsü olabilirmiş. :)

• Beğen
Tepkiler: dincer_colak
@enqinHLC o ayrıntıyı dusunmedım evet daha ıyı olurdu ama artık gec func takımı nı da sıyah yerıne krom olsa cok daha ıyı olurdu ama bulamadık

Yanıyor yanıyor. :)

çok hoş duruyor gerçekten..

• Beğen
@dincer_colak

Haberim olsaydı keşke, bendeki furş takımının konik kapaklarını bisikletçime bıraktım, siyah aldım. Bugün arayıp soracağım hurduya atmadıysa alırım geriye. Polisaj yapılsa tam istediğin gibi olabilirdi. Bu arada senin sadece kadro muydu? Üzerinde aynakol falan var mıydı? Bana aynakolun sol ayağı lazım. Bendeki dün gece montajda farkettim farklıymış :mad:

@enqinHLC

engın sana zahmet sorsana uyarsa super olur ben parlatırım onu

evet benım sadece kadro ıdı ayna kol vs yok ıdı hatta masa da sonradan takıldı

@enqinHLC engın birol abiile konustum func takımı beldesanın kı olmuyormus cunku benım on teker 700x28 kalın oldugundan mecburen bu masa vedıler

@dincer_colak

Napalım sağlık olsun. Bu görüntüde çok güzel ama oda canlı parlak olsaydı bisiklette tokluk olmayacaktı. Araya azıcık siyah katmak yetiyor. :)

@dincer_colak

1.30 saate seda bisiklette olurum. Canlı görüntüsünü merak ediyorum. :)

• Beğen
@dincer_colak

Kargolanırsa ben yetişemem o halde kargo en geç 6 da alır bisikleti. Fotolardan görmeye devam :)

@dincer_colak
Usta anlatıyordu o anda aklıma gelmedi. Yalnız boya ışığa göre güzel parlıyor. Kapalı yerde baktığımda renk tonu saha koyuydu. Yarına göndericem dedi. Şanslısın çok güzel işçilik yapılmış. :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@enqinHLC aynen birol abi yarin yollarim dedi cuma gece ben bitirirm aksilik olmaz sa montaji yavas yavas sabirsizlikla bekliyorum

Hanimda cok beyendi onada kirmizisini yaoicam ama zamani var biraz :)

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@dincer_colak

Bende kızkardeşim için göz ucuyla kadro bakıyorum. Toz pembe bir vitesli olacak onunkisi ss kullanamaz henüz :)

• Beğen
Geri