Scudo Sports

Yaşadığım kaza ve sonrası (rehber niteliğinde)

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler şuan sinir harbi geçirmekteyim.Çok üstün derecedeki adaletimize lanet olsun.Bugün karar davası beklenirken icra işlemleriyle belki hala bitmesine 3-4 ay olan davayı,hakim tayine gidecek diyerek üstünede atli tatili bahane ederek 1 kasıma ertelediler.YAZIKLAR OLSUN sadece yazıklar olsun benim hakkımı almak istemem suçmu bana reva mı pes etmek istemiyorum ama bıktım artık ben o zamanda o bisikleti ne zorluklarla aldım ne kadar acı çektim şimdi milletin keyfine göre o kadın 1 yıl daha sefamı sürecek lanet olsun ağlıyorum şu an evde sinirimden üzüntümden Koskoca Türk Adaleti milletin keyfine mi kaldı kaldı ki yeni gelecek hakimde davadan bir haber olacak kimbilir nasıl kararlar verecek çok moralim bozuk

Allah belalarını versin ben bunları yaşamak zorundamıydım :( Gene bu yaz herkes gezerken ben çalışmak zorunda kalacağım çünkü tekrar öyle bir bisiklet almak için para gerekiyor bu yaşımda bunları yaşattılar bana allah hepisinin belasını versin spor hayatımın en verimli bölümünde çalışmam idman yapmam gerekirken ben neler yaşıyorum birde pişkin pişkin hala dolanıyor bu karı etrafta şerefsiz

Kaybettiğim günlerin hayatımdan çalınan bu zamanın hesabını kim nasıl verebilecek ülkemi o kadar sevdim sahiplendim her zaman atamın ilkeleri doğrultusunda yaşadım ama bu ülkede yaşanmaz çocuk tecavüzcüsü olsam daha çok hürmet görürdüm rüşvet alıp halkı soysaydım daha çok hürmet görürdüm itimadım olurdu demekki

Scudo
Gecikmiş adalet, adalet değildir.
Ülkemizdeki yasalar zaten adil değildir.
Adalet mülkün temelidir, rüşvet bulunca yemelidir.
Kısacası tüm kusur karşı tarafta da olsa seni tatmin edecek bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.

İşte bu durumlardan dolayı insanların hukuk sistemine, adalete güveni, her geçen gün azalıyor. Peki adaletin, güvenliğin ve temel insan haklarının eksik olduğu-umursanmadığı yerde yaşanır mı? Başka çaremiz görünmüyor ne yazık ki! Çok geçmiş olsun. Umarım dava kasımda lehine nihayet bulur.

Hiç üzülme, maneviyatını güçlü tut. Elbet bedelini şu yada bu şekilde ödeyecekler. Yeter ki dava lehinde sonuçlansın, faiziyle öderler tabi maddi kısmını. Dava günü sen de git söz al içindekileri basit-kısa-düzgün şekilde anlat. Kaybedecekleri kesin ise (sen haklısın yada değilsin diye değil aynı senin gibi adalet sistemine güvenim kalmadığından) hiç dert etme. Gençsin gider ucuz 2. el bisiklet bulursun, bir tanıdık verir ödünç birşeyler olur. Hiçbirşey olmasa da olsun sağ ve sağlıklı olmak, aç açıkta olmamak bile yeter. Bardağın dolu tarafına bakmaya çalış. Karşı taraf ta en az senin kadar belirsizlik nedeni ile huzursuzdur. Hakim şu yada bu şekilde bitti demeden bitmez.

@Erkin Kalender kardeşim geçmiş olsun. bu ülkede nice insanlar ne hayatlar yaşadı. Allah beterinden saklasın ne diyelim. Elden bir şey gelmiyor.

@Tasogare bu tipler çok pahalı fiyat ondan da fazla olabilir :)

çok çok geçmiş olsun, şükürler olsun canın sağ, en önemlisi bu, gerisi boş, Birde bayan şöförlere çok dikkat edelim, çünkü karıştıkları bu tür olaylara kaza denemiyor

@Erkin Kalender
Efendim. Size bir sorum var. “Lisans" derken neyi kastettiniz acaba? Aklımda birkaç tahmin var ama tutar mı bilmem. Çünkü bir amatörüm. Ve sizin gibi profesyonellerin yardımına çok ihtiyacım var da...

Geçmiş olsun, koskoca Türk adaleti derken birdaha düşün derim,geçenlerde bizimde bir davamızda hakime bu ay içinde davaları bitirirsen istediğin yere tayin demişler , haklı olduğumuz yerde geçiştirdiği için hakkımızı alamadık.O koca adalet falan yok artık.

• Beğen
Tepkiler: DDŞ
Sevgili kardesim malesef bu ulkede bir adliyeye bir de hastahaneye isin dusmesin. Surunduruyorlar adami.
Sorsan hepsi isini olmasi gerektigi gibi yapiyor ancak vatandasa baksan herkesin hali perisan.

Benzer bir durum 5-6 sene kadar once babam bir trafik kazasina karisti. Lise yillarimi gecirdigim ok gibi bir arabaydi. Bir cahil cuhela amelenin cahilligi yuzunden paket oldu canim araba. Annem hafif yarali atlatti kazayi. Araba hurda satildi. Bu surecte yapildi bir daha kaza yapti bir daha yapildi sonra satildi sonra alan adam öldü araba miras kaldi en son bir daha satiliktaydi. Yani koprunun altindan tonlarca su akti.
Bilirkisi raporlari sahitler aklina gelebilecek her sey bizim lehimize. Bu kadar surecte ne mi oldu? Kocaman bir SURUNCEME. Baska hic bir sey degil.
Avukata sorsan az kaldi az kaldi, baska avukata sorsan o avukat is bilmiyor iki dakikalik isi var. hepsi yalan dolan.. Hepsi hikaye..

Moralini bozmak umidini kirmak istemiyorum ama bu ulkede hak hukuk adalet malesef olmasi gerektigi gibi islemiyor. Gec gelen adalet, adalet degildir.

Gecmis olsun. Biz yine calisip didinip araba/bisiklet alacagiz. Bu surecte kaybedilen vakitte otobuse binecegiz..

@Erkin Kalender malesef ülkemizde adalet bir saray ismidir sözü coğu zaman kendini haklı çıkarttığı durumlardan birtanesi daha öncelikle geçmiş olsun yeni gördüm sana buradan verebileceğim nacizane 2 tavsiyem var
birincisi asla hayıflanma evet insanın uzun uğraşlar sonucu zarzor aldığı birşeyin birinin tarafından zarar görmesi ve o kışının de ceza çekmemesi gerçekten ağır bir durum ancak unutma ki o kazada olan sana da olabilirdi Allah seni ailen bağışlamış bunun için çok şanslısın
ikincisi her malın yeri dolar ancak sağlık gittimi bedlleri ağır oluyor oyuzden sinirlenip kızıp kendini heba etme elinde sonun da alıcaksın ha geç ha erken ama bu süre boyunca ne hayatını kötümser yap nede kötümser ol sonuna kadar savaş hakkın için güzel kardeşim ama savaşırken de hayatın devam ettiğini unutma ve mutlu olmayı ihmal etme
tekrardan çok geçmiş olsun.

@oktayakgoz
yok artık olamaz bence :)

(link)

bu da carbon sram red donanımlı olanı
(link)

İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkürler,sabrediyoruz mecbur artık,bekleyip göreceğiz..

1 kasımda güncelleyeceğim...

Geçmiş olsun. Sıkıntılı bir süreç Allah sabır versin.

Sen kendine bir uğraş bul gönlünü ferah tutmaya bak. İnan 10 sene sonra bu olayda ben niye kendimi bu kadar yıpratmışım ömrümden gittiğine değmezmiş dersin.

Bu arada merak ettim şuan yaş kaç ve bu olay ne zaman oldu 2015 Nisan'da mı?

---
Böyle bir konuda arkadaşın bisikletinin bedelinin tartışılmasını hoş bulmadığımı belirtmem gerekiyor. Hayat devam ediyor elbette, bizim de arkadaşımıza tavsiyemiz hayat devam ediyor kendini yıpratma yönünde ama yinede bu konu altında sadece fiyat konuşulan yorumlar yakışık olmamış.

@Erkin Kalender
Okudum yazdiklarini da benim babamin basina gelen olay geldi aklima. Babam da kaza gecirmisti 10-12 sene once, ölümden döndü, 11 gün yogun bakimda yatti. Kamyon arabasin.ustunden gecmisti sans eseri kurtuldu. 10 da 7 kamyon, 3 belediye suclu cikti. Babam 3 sene calisamadi ellerini hareket ettirmekte zorlandigi icin. Zaten kaza yaptigi haberini alan sirketin ayni gün kovdugunu ogrendik. Neyse dava bir iki aya sonuclanir diye bekliyordu herkes tam 6 sene sürdü inanir misin. Babamin.meslegi pazarlamaciydi eski mesleginden de geri kaldigi icin baska islere yoneldi. 3 sene calisamamanin, 10 gun yogun bakimin vs. Bedeli ne oldu biliyor musun? 7 bin lira! Saka gibi degil mi? 3 bini de avukata gitti zaten.

Yani lafin.kisasi bizim ulkede adalet boyle. Adi rüşvetçi insanlarin elinde olan adaletten kime fayda gelir. Allah belalarini versin. Umarim sana da böyle olmaz. Bu islerin temyiziydi osuydu busuydu birsuru seyi var. Resmen Suçluyu korumaya yönelik kanunlar.

@hsngrms 2015 nisanda oldu,16 idim,şuan 18e gireceğim 10 gün sonra.Hala bisiklet kullanıyorum,iyi Dilek'leriniz için teşekkür ederim

@Auron Sanchez Adalet Hakkı'nda yazdığınız her cümlenin altına imzamı atarım cidden çok doğru....Geçmiş olsun çok..

Allah belasını versin cidden çok sinirlendim
arkadan çarpmış bunun açıklaması olamaz 8/8 o kusurlu hasarın hepsini karşılamak zorunda kaskosu yokmuymuş?

Çok geçmiş olsun bisikletli küçük görülüyo bilmiyolarki zevk meselesi

Geri