Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler şuan sinir harbi geçirmekteyim.Çok üstün derecedeki adaletimize lanet olsun.Bugün karar davası beklenirken icra işlemleriyle belki hala bitmesine 3-4 ay olan davayı,hakim tayine gidecek diyerek üstünede atli tatili bahane ederek 1 kasıma ertelediler.YAZIKLAR OLSUN sadece yazıklar olsun benim hakkımı almak istemem suçmu bana reva mı pes etmek istemiyorum ama bıktım artık ben o zamanda o bisikleti ne zorluklarla aldım ne kadar acı çektim şimdi milletin keyfine göre o kadın 1 yıl daha sefamı sürecek lanet olsun ağlıyorum şu an evde sinirimden üzüntümden Koskoca Türk Adaleti milletin keyfine mi kaldı kaldı ki yeni gelecek hakimde davadan bir haber olacak kimbilir nasıl kararlar verecek çok moralim bozuk
Allah belalarını versin ben bunları yaşamak zorundamıydım
Gene bu yaz herkes gezerken ben çalışmak zorunda kalacağım çünkü tekrar öyle bir bisiklet almak için para gerekiyor bu yaşımda bunları yaşattılar bana allah hepisinin belasını versin spor hayatımın en verimli bölümünde çalışmam idman yapmam gerekirken ben neler yaşıyorum birde pişkin pişkin hala dolanıyor bu karı etrafta şerefsiz
Kaybettiğim günlerin hayatımdan çalınan bu zamanın hesabını kim nasıl verebilecek ülkemi o kadar sevdim sahiplendim her zaman atamın ilkeleri doğrultusunda yaşadım ama bu ülkede yaşanmaz çocuk tecavüzcüsü olsam daha çok hürmet görürdüm rüşvet alıp halkı soysaydım daha çok hürmet görürdüm itimadım olurdu demekki
Allah belalarını versin ben bunları yaşamak zorundamıydım
Kaybettiğim günlerin hayatımdan çalınan bu zamanın hesabını kim nasıl verebilecek ülkemi o kadar sevdim sahiplendim her zaman atamın ilkeleri doğrultusunda yaşadım ama bu ülkede yaşanmaz çocuk tecavüzcüsü olsam daha çok hürmet görürdüm rüşvet alıp halkı soysaydım daha çok hürmet görürdüm itimadım olurdu demekki