Scudo Sports

Yaşadığım kaza ve sonrası (rehber niteliğinde)

çok geçmiş olsun Allah korumus o insan müsvettesi sizide arabanın altına alabilirdi, yazık insanımız ne hale geldi hem suçlu hem güçlü valla o foto yu görünce abow dedim size bişi olmamış Allah tan.

Scudo
@Erkin Kalender öncelikle çok geçmiş olsun

anlamadıgım bır konu var bayan surucu barız sucllu yada degıl bır ınsanın bır gencın hayatına bılerek yada ıstemeyerek kastedıyosun sakat kalmasına yada bellı bor sure sakat kalmasına sebep oluyorsun bıde pesıne olayın gıdıp yan cızıyorsun bunun buyuk bır sebebı vıjdan ve ahlak yoksunu olmalarından kaynaklanıyor bırde kullandıgımız bısıkletlerın ınsan algısınının uzerınde olmasından kaynaklı bence sen bısıklet ıcın kadından zararımı karsılasın dıye 500-600 tl bır fıyat ısteseydın muhtamalen bu sekılde olmazdı (ulkemızde bır bısıklet nekadar ederkı olgusu cok yaygın 5000-6000 tl lik bisiklet gorduklerınde bıle hayretler ıcınde kalıyorlar ) bıraz da bunun sebebı var

davandan vazgecme bır sekılde zararını hepsını alamasanda bır kısmını alırsın umarım

en son olarak tabıkı en onemlısı saglık

Öncelikle geçmiş olsun dostum.
Sonra da Cana geleceğine mala gelsin demek istiyorum.
Bu ülke de bu tip şeyler maalesef standart vakalar oldu.
Kanun yasa vs. çıkmadan da düzelmez.Ha kanunu kim uygular o da ayrı.

Büyük geçmiş olsun dostum... Allah korumuş çok şükür ki daha ciddi daha büyük bir fiziksel hasar almamışsın.. Lastik alınır, jant alınır, bisiklet alınır... Ama sağlık.. Tekrar geçmiş olsun

Oncelikle gecmis olsun :) benim anlamadigim kadin bu kadar sikintili bir durumdayken nasil bu denli tehditkar olabiliyor? Bisikletin fiyati fazla geldide mi bu sekilde davrandi cok ilginc..

Abla bisikleti sadece süpermarketlerde gördüğü için 200-300 tlye yırtarım hesabıyla kaza anında zararını karşılarım dedi.Sonra muhtemelen pahalı bir bisiklet olduğunu öğrendi ve geri vites yaptı kaba tabirle.Geçmiş olsun kardeşim.

Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın.
Kazadır herkesin başına gelebilir, ama şurada insanların, yaşadığı kazadan sonraki olayları okudukça kan beynime sıçrıyor.
Memlekette bu kadar "kötü" insan olduğu sürece, daha da çok yaşayacağız gibi gözüküyor. Özellikle büyük şehirlerdeki insanların birbirine zerre kadar tahammülü kalmadı.
Allah hepimizi korusun...

• Beğen
Tepkiler: Number Pİ
Cok gecmis olsun yegenim . Kadin ksmi biraz merhametli ve adaletli olmasi lazim ama sen tam ZALIMA denk gelmisin. Birakma davani. Allah korumus dahada kotusu olabilirdi

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
Dostum gecmis olsun ... bisikletin icin eskisehir karbon tamir diye bi yer var face te sflari var arat bulirsun yaparlar ziyan olmasin bisikletin

Geçmiş olsun eskişehir halkı gençlere duyarlıdır sahip çıkarlar insanı aydındır...

Tazminat sonucu ne oldu ve gerçekten büyük geçmiş olsun

Ne mala zarar gelsin ne cana. Bu da ancak dikkat anlayış ve duyarlılıkla mümkün olabileceğinden ülkemizde haybeye yaşıyoruz.

Bütün bisikletli arkadaşların tutanak tutmayı bilmesi gerek. Resmi sayılabilmesi için tutanakta neler olması gerekiyor bilmemiz gerek. Siz hakkınızı arayıp almışsınız sakarlığıda atlatmışsınız çok şükür ki. Umarım başımıza böyle şeyler gelmez, gelirse de her hakkımızı alabiliriz inşallah.

Ehliyet konusunda da belirtmek gerekiyor ki, Türkiye'de aldığımız ehliyetler yurtdışında geçerli sayılmıyor orada araba kullanacaksanız onların kurallarına göre ehliyet alacaksınız yani. Siz düşünün gerisini.

Bide kadınlara özel araba kullanma eğitimi vermek lazım bir yıl kampa falan sokmak gerekiyor.

Cok geçmiş olsun :/ sinir bozucu trafik magandaları

@Sinan A. Bisikletle bu sekilde madsi ve yaralanmali kazalsrda tutulabilrcek bir tutanak varsa formda konu acip paylasilmali gerektiginde kullanilmasi icin

Geri