hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 35.894
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Mvdp farki burda ortaya cikiyor iste pogi kontrolu kaybettimi dusuyo kesin. Mvpd cyclocrosstan geldigi icin biseyler yapip kurtarıyor kendiniEğer bir gün siz de 260 kilometre Paris - Roubaix koşup bin türlü perişanlık atlatıp bunca profesyonelin arasından sıyrılıp yarış kazanacak pozisyonda olursanız, ve hatta bunu 3. kez yapacak olursanız böyle sevinç gösterileri yapmazsınızElleşmeyin adamlara rahat rahat sevinsinler, kaldı ki van der Poel kazanırken Pogi daha veledromda değildi.
Bu arada Pogi’nin düşeyazdığı virajda van der Poel de dönememiş, şimdi tekrar izleyince gördüm baya komik olmuş
Geçen sene Pogacar yaptı diye genelde duyuldu bu olay. Pigacar'da 2 kere denemiş. Visma, IPT gibi takımlarda kullanıyordu. Aerobic kapasiteyi arttırıyormuş.Yazacak yer bulamadım da buraya yazayım dedim.
Bu antrenman programlarına CO solumasının da dahil edilmesi (haftada 5 yapıyorlarmış bu arada) olayı UCI tarafından yasaklanmış, iyi güzel. Ancak kan yapısı değiştiğinden (çeviriden yana terimlerle ilgili hatam olabilir) EPO’ya benzer bi türde etki ettiği için WADA’nın da işe el atması gerektiğine inanılırken o tarafta bi hareket olmamış henüz. Bana biraz enteresan geldi, yani diğer sporlarda bu yöntem hala kullanılabilir durumda diye anlıyorum.
Fakir yapınca soba zehirlenmesi zengin yapınca CO soluma terapisiYazacak yer bulamadım da buraya yazayım dedim.
Bu antrenman programlarına CO solumasının da dahil edilmesi (haftada 5 yapıyorlarmış bu arada) olayı UCI tarafından yasaklanmış, iyi güzel. Ancak kan yapısı değiştiğinden (çeviriden yana terimlerle ilgili hatam olabilir) EPO’ya benzer bi türde etki ettiği için WADA’nın da işe el atması gerektiğine inanılırken o tarafta bi hareket olmamış henüz. Bana biraz enteresan geldi, yani diğer sporlarda bu yöntem hala kullanılabilir durumda diye anlıyorum.
Güzel aksiyon ama normalde UCI kural kitabında cezası var başka takım aracı veya başka takım sporcusundan yardım almanın, geçmişte örnekleri var, uygulandı mı bunda bilmiyorumŞu olayı görebileceğimiz pek bi spor dalı yoktur heralde di mi?
Yeni değil bu geçen sezon olmuştu ama halen iyi
Bence o da sonuca bakıyordur. Kazandığı için hiç bir şey umurunda değil şuanVan der Poel'e, Paris - Roubaix'de şişe fırlatan adam, kendini ihbar edip, polise teslim olmuş. Pişmanmış. Söylenene göre "adam öldürmeye teşebbüs" olarak görüyormuş MVDP. 50km ile gittiğini, şişenin dolu olduğunu, yüzünün ortasına geldiği için acıttığını söylemiş. Atan adam Belçikalı. Bir başkası da bira olduğu düşünülen sıvı fırlatmış.
İşin garip tarafı, Alpecin-Deceuninck'in menajeri olayı çok büyütülmeden kapanmasına dair açıklaması var. Dediğine göre, MVDP gibilerin çok takdir edildiğini gördüklerinde, bunları önemsemezlermiş.
MVDP, takım menajeri hakkında ne düşünüyor acaba? 😀
Aynen şöyle bir repörtaj verdi Aert.Van Aert’a neler oluyor anlamak mümkün değil..
“I had nothing left. Remco slowly killed me in the last hour. It was already hard to hang on in the last lap. I was actually already at the limit when we started the sprint."
Geçen hafta ümitliydim öne çıkacağından, adam hiç parlayamadı.Aert için essela vakti gibi![]()