oguz o
Üye
- Tepki
- 73
ne aptal saptal işler, f1 çinde de Ferrari pilotları alt kurşun plaka aşınmasına bağlı kilo olarak hafif çıkıp elendi. Dönel kavşak akp kavşağı mı düz normal mi acabaItzulia turunun bugünkü etabının sonunda (ilk dağ etabı) saçma bi olay yaşandı, takip etmeyenler için şöyle;
Peloton toplu şekilde finişe yaklaşırken son 1,5. kilometrede bir dönel kavşağa geliyor, yoldaki işaretler, bariyerler ve hakemler sola doğru yönlendiriyorken 1 kişi (Alex Aranburu) sağa doğru (trafiğin akış yönüne doğru) düz bi şekilde ilerliyor, yani peloton hemen hemen dönel kavşağın etrafını komple dönerken Aranburu diğerlerinden çok daha kestirme bi yoldan ilerleyip kavşaktan farkı açarak çıkıyor ve sonrasında da etabı kazanıyor.
Önce Aranburu diskalifiye edildi ve Romain Gregoire kazanan ilan edildi. Sonrasında da etaptan önce yayınlanan yol notlarında ilgili kavşakta Aranburu'nun izlediği yol doğru olarak gösterilmiş, sonradan değiştirilmiş ve zannediyorum takımlara bununla ilgili bilgi verilmemiş. Her ne kadar yönlendirmeler açık bi şekilde yerinde görünüyor olsa da sporcuların yolu bilmesi gerekliliği ve yapılan değişiklikle ilgili bilginin takımlara iletilmemiş olması ve Aranburu'nun bu kavşakta 1-2 saniyelik bi avantaj elde etmesine rağmen etabı daha büyük farkla kazanmış olması gibi durumlar (ve tabi Aranburu'nun İspanyol olması gibi belki de) göz önünde bulundurularak galibiyetinin iade edilmesine karar verildi.
Malesef yönlendirme yapanlarda insan ve onlarda hata yapıyor dolayısıyla %100 güvenilir değiller. Geçmişte çok gördük önde giden klavuz motorbisikletin yanlış yöne girmesi ile arkadaki sporcu yada sporcuların da yanlış yola sapmasını 😀Itzulia turunun bugünkü etabının sonunda (ilk dağ etabı) saçma bi olay yaşandı, takip etmeyenler için şöyle;
Peloton toplu şekilde finişe yaklaşırken son 1,5. kilometrede bir dönel kavşağa geliyor, yoldaki işaretler, bariyerler ve hakemler sola doğru yönlendiriyorken 1 kişi (Alex Aranburu) sağa doğru (trafiğin akış yönüne doğru) düz bi şekilde ilerliyor, yani peloton hemen hemen dönel kavşağın etrafını komple dönerken Aranburu diğerlerinden çok daha kestirme bi yoldan ilerleyip kavşaktan farkı açarak çıkıyor ve sonrasında da etabı kazanıyor.
Önce Aranburu diskalifiye edildi ve Romain Gregoire kazanan ilan edildi. Sonrasında da etaptan önce yayınlanan yol notlarında ilgili kavşakta Aranburu'nun izlediği yol doğru olarak gösterilmiş, sonradan değiştirilmiş ve zannediyorum takımlara bununla ilgili bilgi verilmemiş. Her ne kadar yönlendirmeler açık bi şekilde yerinde görünüyor olsa da sporcuların yolu bilmesi gerekliliği ve yapılan değişiklikle ilgili bilginin takımlara iletilmemiş olması ve Aranburu'nun bu kavşakta 1-2 saniyelik bi avantaj elde etmesine rağmen etabı daha büyük farkla kazanmış olması gibi durumlar (ve tabi Aranburu'nun İspanyol olması gibi belki de) göz önünde bulundurularak galibiyetinin iade edilmesine karar verildi.
Erkekler yarışında favorilerin biribirinden kaçmasını anlayamıyorum, mümkün olduğunca aynı yarışa denk gelmemeye çalışıyolar. Tour de France'a helen hemen hepsi katılırken diğerlerini seçmece veya katılan yarışcıya göre seçiyolarRoubaix Roubaix olalı böyle ilgisizlik görmedi..
Nerede kediler, mühendisler, haşortmanlı pedalşörler ?...😀
Noyon'u geçtiler. Şu gittikleri yolun sağ tarafı buralara göre dağlık alan diyebiliriz. 😁Roubaix Roubaix olalı böyle ilgisizlik görmedi..
Güneşli havayı gören @hamlet2006 kedisinin kanepede mayıştığını düşünüyorum. Taşlı sektörler başlayana kadar keyif uykusu çekiyordur.Roubaix Roubaix olalı böyle ilgisizlik görmedi..
Takımların hazırladığı yarış programına ve sezon içindeki hedeflerine göre katılıyorlar. A kişisi katılıyor ben katılmayayım diye birşey yok, ayrıca her rota her yarışçıya uygunda değil.. Proların hepsi Pogaçar değil ki her rotada yarışsınErkekler yarışında favorilerin biribirinden kaçmasını anlayamıyorum, mümkün olduğunca aynı yarışa denk gelmemeye çalışıyolar. Tour de France'a helen hemen hepsi katılırken diğerlerini seçmece veya katılan yarışcıya göre seçiyolar
Türk bayraklı sn Cemal fotoğrafı gelirmi? ekrana kilitlendik yarış bahaneDün akşam yağışlıydı. Umarım kaza falan yaşamazlar. 25 km falan kaldı bana gelmelerine. 😁
Gizliden izlediğine yemin edebilirm ama ıspatlayamamGüneşli havayı gören @hamlet2006 kedisinin kanepede mayıştığını düşünüyorum. Taşlı sektörler başlayana kadar keyif uykusu çekiyordur.
Sanırm yoldaki pave sarsıntılardan dolayı saat kolunu kanatmış poğaçanın,vaybe kan desen var acı desen zaten var,yarış adının hakkını veriyor.Bu Poğaça fazla yağlı yahu. Her yerden kayıp çıkıyor. 😒