Scudo Sports

Yarış gündemi

Arpası fazla geldi yine Pogi’nin :)

• Hahaha
Tepkiler: TOOL
Scudo
Tam kim ne yazmış okuyordum ki Pogi virajı alamadı, Van Der Poel için arayı açma fırsatı

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Ah be pogi, üzümlü kekim...
Van der poel de bisiklet değiştirdi, poginin 1 alacağı kaldı

• Hahaha
Bir suikast olmazsa bence bu yarışı MvdP kazandı.

Sanırm yoldaki pave sarsıntılardan dolayı saat kolunu kanatmış poğaçanın,vaybe kan desen var acı desen zaten var,yarış adının hakkını veriyor.
dün bunu düşünmüştüm reklam diye Richard miller takıyor ama rahatsız eder demiştim izlerken

Acaba kaza olmasaydı ne olurdu
Poel neler hissediyodur acaba

• Beğen
Acaba kaza olmasaydı ne olurdu
Poel neler hissediyodur acaba
Aynı soru benimde aklıma geldi. MvdP'ün tekeri patladı. O sorunda olmasa belirsizlik olurdu bence. MvdP'de boş değil sonuçta. Poğaça orayı dönebilse acayip bir çekişme olurdu diye düşünüyorum.

Spikerlerin goygoyuna bayılıyorum ya 😀 poele suluk atılınca " amcaoğullarımı çağırıp birader sen hayırdır derim " dedi adam 😀😀

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Spikerlerin goygoyuna bayılıyorum ya 😀 poele suluk atılınca " amcaoğullarımı çağırıp birader sen hayırdır derim " dedi adam 😀😀
Elin adamlarında linç kültürü yok, orada biz olsak matara fırlatan adama neler yapardık kim bilir :D

Elin adamlarında linç kültürü yok, orada biz olsak matara fırlatan adama neler yapardık kim bilir :D
Biraz sporla da ilgili Futbol taraftarları olsa farklı olurdu iş

• Beğen
Tepkiler: lrfan ve MakRo
Bence bu finiş anlarındaki şopar hareketlere :ssrtcbya: UCI bir sınırlama getirilmeli. Sonuçta veledromda bir tur daha atacak adamlar var. Sen orada yok telefon kapatma (Remco) yok bisikleti kaldırma (MVDP) gibi kutlama yapacaksın, arkandakiler de o sırada 3. ve ya 4. lük için yaldır yaldır geliyorlar.😀Ne kadar güzel duruyor gibi gözükse de rakiplere saygısızlık.

Sen orada yok telefon kapatma (Remco) yok bisikleti kaldırma (MVDP) gibi kutlama yapacaksın, arkandakiler de o sırada 3. ve ya 4. lük için yaldır yal
En azından yoldan çekilip yapabilirler sevinç gösterilerini. 🙄

Bence bu finiş anlarındaki şopar hareketlere :ssrtcbya: UCI bir sınırlama getirilmeli. Sonuçta veledromda bir tur daha atacak adamlar var. Sen orada yok telefon kapatma (Remco) yok bisikleti kaldırma (MVDP) gibi kutlama yapacaksın, arkandakiler de o sırada 3. ve ya 4. lük için yaldır yaldır geliyorlar.😀Ne kadar güzel duruyor gibi gözükse de rakiplere saygısızlık.
Eğer bir gün siz de 260 kilometre Paris - Roubaix koşup bin türlü perişanlık atlatıp bunca profesyonelin arasından sıyrılıp yarış kazanacak pozisyonda olursanız, ve hatta bunu 3. kez yapacak olursanız böyle sevinç gösterileri yapmazsınız :) Elleşmeyin adamlara rahat rahat sevinsinler, kaldı ki van der Poel kazanırken Pogi daha veledromda değildi.

Bu arada Pogi’nin düşeyazdığı virajda van der Poel de dönememiş, şimdi tekrar izleyince gördüm baya komik olmuş :)

Geri