Kesin Pogacar hayranı birisi. Adam orada düşse, seyircilerin yerinde olsam yumruğu çakardım.Mathieu'nun kafasına suluk fırlatan denyoya o suluğu monte etmek lazım. 🤬
Kek değil, "üzümlü Poğaça'm" deseniz tam olurdu. 🤣Ah be pogi, üzümlü kekim...
İsim şakası nedense yapamıyorum 😀Kek değil, "üzümlü Poğaça'm" deseniz tam olurdu. 🤣
Virajı dönmeyi beceremedi, onun alacağı olmazAh be pogi, üzümlü kekim...
Van der poel de bisiklet değiştirdi, poginin 1 alacağı kaldı
Hayli yaklaşmıştı. 😌
dün bunu düşünmüştüm reklam diye Richard miller takıyor ama rahatsız eder demiştim izlerkenSanırm yoldaki pave sarsıntılardan dolayı saat kolunu kanatmış poğaçanın,vaybe kan desen var acı desen zaten var,yarış adının hakkını veriyor.
Aynı soru benimde aklıma geldi. MvdP'ün tekeri patladı. O sorunda olmasa belirsizlik olurdu bence. MvdP'de boş değil sonuçta. Poğaça orayı dönebilse acayip bir çekişme olurdu diye düşünüyorum.Acaba kaza olmasaydı ne olurdu
Poel neler hissediyodur acaba
Elin adamlarında linç kültürü yok, orada biz olsak matara fırlatan adama neler yapardık kim bilirSpikerlerin goygoyuna bayılıyorum ya 😀 poele suluk atılınca " amcaoğullarımı çağırıp birader sen hayırdır derim " dedi adam 😀😀
Biraz sporla da ilgili Futbol taraftarları olsa farklı olurdu işElin adamlarında linç kültürü yok, orada biz olsak matara fırlatan adama neler yapardık kim bilir![]()
Bence bu finiş anlarındaki şopar hareketlere
En azından yoldan çekilip yapabilirler sevinç gösterilerini. 🙄Sen orada yok telefon kapatma (Remco) yok bisikleti kaldırma (MVDP) gibi kutlama yapacaksın, arkandakiler de o sırada 3. ve ya 4. lük için yaldır yal
Eğer bir gün siz de 260 kilometre Paris - Roubaix koşup bin türlü perişanlık atlatıp bunca profesyonelin arasından sıyrılıp yarış kazanacak pozisyonda olursanız, ve hatta bunu 3. kez yapacak olursanız böyle sevinç gösterileri yapmazsınızBence bu finiş anlarındaki şopar hareketlereUCI bir sınırlama getirilmeli. Sonuçta veledromda bir tur daha atacak adamlar var. Sen orada yok telefon kapatma (Remco) yok bisikleti kaldırma (MVDP) gibi kutlama yapacaksın, arkandakiler de o sırada 3. ve ya 4. lük için yaldır yaldır geliyorlar.😀Ne kadar güzel duruyor gibi gözükse de rakiplere saygısızlık.