Scudo Sports

Yalvarıyorum sigarayı bırakın!

@Eroseros
Zaten içmiyo gibi bişeysin sen gel şunuda bırakta kurtul gitsin şu illetten..

Scudo
Beni etkilemiyor. Yokuşları sigara içerek de inebiliyorum :p

• Beğen
Tepkiler: Kunget ve A.l.t...
Ya çıkarken.

@bhr42

Nasıl içmiyo gibi? Bir tane sigara dahi zararlı. Nikotini vücuda girer girmez damarlar daralıyor. Bu anlamda bir tane ile on tane fark etmiyor.

sigarayı bırakalı 6 yıl oldu birde geç saatte yemek yemeyi ve çayı bırakmaya uğraşıyorum midenin asitli kalması istenmeyen sonuçlar doğuruyor

@bhr42 tesekkur ederim..abi valla o zamanlar birde sagligimin bozuldugunu anlamaya basladim..keske daha erken biraksaydim neyse

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
Hayatımda hiç sigara içmedim, tek çöp bile. Hatta bir fırt bile çekmedim hatta ağzıma yanmamış sigara bile koymadım. Ama sağlık açısından uzun yaşayacağıma dair derin şüphelerim var. Bakıyorumda sigarayı ağzından düşürmeyen, galon galon alkol tüketen bacanak benden sağlıklı görünüyor. Şuna kani oldumki herşey bir ölçüde kafada bitiyor. Kafada herşeyi bitirmiş adamların savunma hatlarıda çok güçlü. Yani hiç sigara içmemiş biri olarak bir ironide yaşamak istemiyorum.

Bende aynı şekilde,bide benim işim polisaj cigerlerimiz metal tozu doluyo zaten üstüne bide sigara sonu kanser..! Çok şükür daha ağzıma sürmem..

Bende sürekli aklımda bir bırakma şeyi ama hiçbir zaman ciddi bir şekilde faaliyete geçirmedim. Bende @Aryel gibi buraya yazıyorum. Bugünden sonra sigara almıyorum

@Kunget Selam Emre. Ben buralardayım, hala içmedim, sen de içme. Ne zamandır bende senin gibi düşünüyordum sadece ama dün yapabildim. Sende yapabilirsin. Hem çok gençsin, hayalimdeki yaştasın. Senin atcağın pedalın yanında bizimki ağır çekimde kalır, bırak kurtul bu zehirden..

@Aryel tıkanma yaşamasam bile erkenden kurtulmak en iyisi. Çok aşırı olmadığı için fark etmiyorumdur belkide. Zamanla yokuşlarda belli olur. Bu arada bende ağır çekim takılıyorum :D

Dosyalar

• E0B4E587-4BD4-4758-BF3E-950745889F2D.png
    E0B4E587-4BD4-4758-BF3E-950745889F2D.png
    46,7 KB · Okunma: 45
@Kunget inş daha iyi tabloları da görürüz. sen bırak mutlaka bu aşamaya kadar gelmişsin :)

• Beğen
Tepkiler: Kunget
18 yıl içtim. Günde en az 1 paket içiyordum. O kadar seviyordum ki sigarayı bırakmayı hayal bile edemezdim =) Allah'ın yardımı ile bir anda bıraktım. 8 aydır ne sigara ne nargile ağzıma sürmedim. Bıraktıktan sonra 3 ayda sadece az yiyerek 10 kilo verdim. Sonra bisiklete binmeye başladım. Fakat bu öyle pis bir şey ki yıllar sonra bile olsa 1 tane yaksa insan, sanki bırakmamış gibi fosur fosur içmeye devam eder. O yüzden ölene kadar mücadele =) Bırakmak isteyenlerin Allah yardımcısı olsun.

09.03.2022 Sevgili babamı kaybetmenin verdiği acıyı yaşıyorum. Akciğer kanseri ile 3 yıl mücadele etti. Hep yanında idik ,hiç
yalnız bırakmadık ama o bizi bırakıp gitti. Lütfen sağlığınıza dikkat edin ,değerini bilin. Sevdiklerinizi erkenden bırakıp gitmeyin.
Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin. Sağlıcakla kalın. Saygılar...

09.03.2022 Sevgili babamı kaybetmenin verdiği acıyı yaşıyorum. Akciğer kanseri ile 3 yıl mücadele etti. Hep yanında idik ,hiç
yalnız bırakmadık ama o bizi bırakıp gitti. Lütfen sağlığınıza dikkat edin ,değerini bilin. Sevdiklerinizi erkenden bırakıp gitmeyin.
Başınız sağolsun.Işıklar içinde uyusun.Aynen hocam kesinlikle bırakılmalı.İnsanlar bir rahatsızlıkla karşılaşmayana kadar sigaranın ne kadar tehlikeli olduğunun farkına varamıyorlar.Ben de içen arkadaşlara mutlaka bırakın diyorum bahane üretmeden son verin sigaraya.

Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin...

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, sabırlar dilerim.

• Beğen
Başınız sağ olsun. Allah sabır versin.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.

• Beğen
Geri