A.l.t...
Daimi Üye
- Tepki
- 357
- İsim
- BUHARİ A.
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Başınız sağolsun.Işıklar içinde uyusun.Aynen hocam kesinlikle bırakılmalı.İnsanlar bir rahatsızlıkla karşılaşmayana kadar sigaranın ne kadar tehlikeli olduğunun farkına varamıyorlar.Ben de içen arkadaşlara mutlaka bırakın diyorum bahane üretmeden son verin sigaraya.09.03.2022 Sevgili babamı kaybetmenin verdiği acıyı yaşıyorum. Akciğer kanseri ile 3 yıl mücadele etti. Hep yanında idik ,hiç
yalnız bırakmadık ama o bizi bırakıp gitti. Lütfen sağlığınıza dikkat edin ,değerini bilin. Sevdiklerinizi erkenden bırakıp gitmeyin.
Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin. Sağlıcakla kalın. Saygılar...
Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin...09.03.2022 Sevgili babamı kaybetmenin verdiği acıyı yaşıyorum. Akciğer kanseri ile 3 yıl mücadele etti. Hep yanında idik ,hiç
yalnız bırakmadık ama o bizi bırakıp gitti. Lütfen sağlığınıza dikkat edin ,değerini bilin. Sevdiklerinizi erkenden bırakıp gitmeyin.
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, sabırlar dilerim.09.03.2022 Sevgili babamı kaybetmenin verdiği acıyı yaşıyorum. Akciğer kanseri ile 3 yıl mücadele etti. Hep yanında idik ,hiç
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.09.03.2022 Sevgili babamı kaybetmenin verdiği acıyı yaşıyorum. Akciğer kanseri ile 3 yıl mücadele etti. Hep yanında idik ,hiç