Scudo Sports

İnceleme (Xiaomi) Huami Amazfit Pace 2 (Stratos) GPS'li Akıllı Sporcu Saati

demek ki türkiyede kendi kayışı ile bulmak zor, ayrıca kayış satın alabileceğimi biliyorum da neden kendi orijinali varken fazladan para vereyim

Scudo
@Çetin ŞAHİNÖZTürkiyede pace ve pace 2 satılıyor sadece
Deri kayış pace 2s modelinde var
Pace 2s modeli resmi olarak satılmıyor
Spor amaçlı kullanımda deri kayış konforlu olmayacaktır

pace 2s olan stratos ise birçok internet sitesinde yanlış bilgi veriliyor o zaman

(link)

Hatta pace 2s in camı bile pace 2 den farklı pace 2 sadece sertleştirilmiş cam iken
pace2s sapphire 2.5d kullanılmış. Yani özellik olarak bie satış sitelerinde bilerek yada bilmeyerek yanıltma mevcut o zaman dediğiniz gibi türkiyede 2s satılmıyor ise.

incelemeyi yapan arkadaşın yazısını aynen aşağıya kopyaladım;

İki versiyon arasındaki farka gelecek olursak, Pace 2 ve Pace 2S arasında 2 fark var. Bunlardan biri pace 2 modelinde yine Pace modelinde olduğu gibi silikon bir kordon kullanılırken Pace 2S modelinde deri ve bence çok güzel görünen bir kordon kullanmışlar. Tabi bu kordonları beğenmezsiniz 22mm genişliğinde herhangi bir saat kordonu da takıp saatinizi kişiselleştirebilirsiniz. Bir diğer değişiklik ise 2 modelde kullanılan camlar. Pace 2'de sertleştirilmiş cam panel kullanılırken Pace 2S'de 2.5D Sapphire cam panel kullanılmış.

1 amper ise mantıklı aslında en güzeli bilgisayarların usb sini kullanmak
Amper değeri ne kadar az ise o kadar iyi
Yüksek hızda şarj eden şarj aletlerini kullanmayın

@Çetin ŞAHİNÖZPaylaştığınız doğru ancak pace 2s bırakın Türkiyrfe yurdışında bulmak bile zor gearbestte 2s modelini 333 dolara buldum

• Beğen
Tepkiler: Çetin ŞAHİNÖZ
internette stratos satıyoruz diye milleti iyi kandırıyorlar demek.

Yok pace 2 lerin hepsi stratos zaten
Pace 2 stratos
Pace 2s stratos olarak 2 versiyon var

(link)

bu mu?

Arkadaşlar yaptığım detaylı araştırmalar sonucunda, samsung gear sport piyasada 900-1000 tl arasında mevcut iken bu saatin bu rakama alınmasını pek mantıklı bulmadım.

@Çetin ŞAHİNÖZDediğiniz saat şu an 1200 tl lere çıktı
Ayrıca suya dayanımı olmadığı için yüzerken kullanamıyorsunuz yani xiaomi gibi multispor bir saat değil
Alırken kıyasladım ama beklentime göre xiaomi daha iyiydi

gear sport mil-std 810g ve 50 metreye dayanıklıdır.
(link)

(link)

(link)

Ya iyi incelemediniz yada atlamış olabilirsiniz samsung özellikle sitesine yüzme için tavsiye ediyor hatta speedo nun özel uygulaması var yüzme için.

sitesinde xiaomi de samsung da bir özellik yazsa hangisine daha çok güvenirsiniz.

samsung gear sport mu amazfit pace 2 mi öneririsiniz?

Gear sport u halihazırda garmin saatim varken hevesle aldım. Kolumda saat olsun ekranı civcivli olsun mesaj falan yazabileyim diye alacaksanız düşünmeden alabilirsiniz. Ama ben bir spor saati almak istiyorum diyorsanız, sakın almayın sakın. Garmin saatimin daire çizdiği yerleri bildiğin üçgen olarak çiziyor. Bende ki 15 km den sonra açık alanda GPS e bağlanma sıkıntısı yaşıyordu. Sakın almayın. Paranızı çöpe atarsınız

• Beğen
Tepkiler: Çetin ŞAHİNÖZ
@notforheaven Ben henüz saati almadım, almayı düşünüyorum ve bu forumda GEAR SPORT incelemesi eksik olduğu için elime gelince detaylı bir inceleme yapacağım artısı ve eksisi ile. Böylece ilgilenenlerin almadan önce üründen emin olup parasını hak ettiğini düşünerek almasına bir faydam olur belki.
Ama bu arada GARMIN ile hele de GPS konusunda karşılaştırma hiç adil değil. GARMIN hepimizin bildiği üzere bu konuda uzman ve çok farklı çözümleri olan bir firma. Şimdi bisiklet forumundayız; SALCANO nun bir modeli ile aynı kullanım kategorisinde bir MERIDA yada GHOST-CUBE karşılaştırmak ne kadar anlamlı olur.

• Beğen
Tepkiler: notforheaven
@Çetin ŞAHİNÖZ sizde deneyim edin saati. Fakat gerçekten kötü . Ortalama hızı sürekli olarak göstermiyor . Sizin ayarladığınız belli aralıklarla kısa süreliğine gösteriyor . Yani ortalama hızınızı öğrenmek için o belirlediğiniz mesafenin gelmesini bekliyorsunuz. Ben 1 km olarak ayarlamıştım . Kaçırırsanız 1 km daha beklemek zorundasınız. Sırf ortalama hızı öğrenmek için bu çile çekilirmi

@notforheavenSamsung da kadans ve hız sensörü desteği varsa bu sorun göz ardı edilebilir ancak xiaomi sürekli ortalama hız veriyor

@notforheaven ^Henüz bu noktayı denememiş olmakla beraber, eğer gear sport için yazdıysanız ortalama hızı kendi sigma bisiklet bilgisayarımda bile bakmıyorum. Anlık hızıma bile en sık 5 3-4 dk aralıklar ile bakarım.
Başka biziklet kullanıcıları için anlık hız değil de ortalama hız bu kadar önemli mi gerçekten ?

Birde bu başlıktan çok kendi GEAR SPORT başlığına yazmalıyım ama, hiçbir cihaz için tüm ihtiyaçlarımı kusursuzca çözsün arayışında olmadım. Yapmasını beklediğim şeyleri en azından yüksek bir yüzde ile yapabiliyorsa bana yeter. Tabii herkesin parası aynı kıymette değil. belki ben az beklentiye giriyorum.

• Beğen
Tepkiler: notforheaven
Geri