Scudo Sports

İnceleme (Xiaomi) Huami Amazfit Pace 2 (Stratos) GPS'li Akıllı Sporcu Saati

@SEL PER3d modu nerede?

Scudo
@Şeffaf
Sports....run...settings...more settings...3D Data

@SEL PER3d data
93fa02c41bf26bf515d27b5f4cad7a5b.jpg

Saati bir aydan fazla oldu kullanıyorum bazı hataları var ama iade edemedim çünkü çok pratik aktivite başlat ara ver kaydet stravaya at.

Sorunlar
hemen hemen her şürüşümde nabız ölçümü konusunda sıkıntı yaşıyorum 3-4 dakikalık sonra düzeliyor

2 ayda bir kez dondu kaldı

Yükselti konusunda da saçmaladığına şahidim

@Yoldaki SoloTürkYaklasik 5 aydir kullaniyorum ben de gayet memnunum ama ben hic donma yasamadim hangi islemi yaparken dondu acaba saat? Anlik olarak yuksekligi pek takip etmiyorum ama yaptigim turlarda baslangic ve bitis noktasi ayni oldugu halde irtifa kazanci ile kaybi arasinda 4 m kadar fark vardi ben de fark etmistim bu sayede fakat benim icin cokta onemli degil acikcasi daha oncesinde telefonla kaydettigimde cok daha kotu cizgiler elde ediyordum

@furkanbr

Sürüşü tamamladığımda kaydetme esnasında dondu sürekli olan bişey değil ama 60km lik bi sürüşü kaydetmeden donarsa üzer.
Önceki mesajım
@Yoldaki SoloTürk

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
@Alptriatlon
selam
saat telefondaki Amazfit uygulamasına sürekli olarak bağlı kalıyor ve kalp ölçümü modu "sürekli ölçüm" pozisyonundaysa şarjı bu hızşa bitebilir diye düşünüyorum.

Son güncellemeyle "Cycling" disiplininin adı "Outdoor cycling" olarak değişti. "Jump rope" adı altında ip atlamanın da eklendiğini gördüm. Menüye "Location" başlığı geldi. Anladığım kadarıyla bu sayede sık kullandığımız bazı konumları kaydederek bir dahaki spor etkinliğinde burayı hedef belirleyip rota oluşturabiliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
Güncelleştirmeyi yaptım
Yazılana göre herşeyi iyileştirmişler
Yükseklik ölçümü dahil ama hala kadans ve hız sensörünü ekleyemediler

Bu arada Türkiye satış fiyatını da güncellemişler

Güncelleme sonrası rom versiyonum 2.3.6

Nabız sensörü daha kararlı çalışıyor sanki. Yüksekliğe denemedim merak ediyorum.

Yükseklikte bir fark görmedim ben. Ama şarjı daha çok tüketiyor gibi

@SEL PER Şarj konusuna katılıyorum. Yoğun kullanım olmaksızın bir günde yüzde 50'ye düştü.

Bluetooth nabiz bandi kullaninca sarj tuketimi ciddi anlamda degisiyor bence en buyuk sebebi de optik sensorun nabiz bandi kullanirken kapanmamasi olabilir , maraton yarisinda nabiz bandi ile 4 saat dayanir mi diye dusunuyorum sahsen

@furkanbrDayanır bence nabız bandı ile ama denemek lazım

Şu an gündelik kullanımda nabız ölçer çalışmıyor çünkü sürekli ölçer modda değil ancak nabız bandı takınca ve bisiklete binerken bilekten ölçümde yapmaya devam ediyor
Yapılması gereken iyileştirmeler
Hız ve kadans sensörü eklenmesi(kullanım süresini düşürecektir)
Birde bilek sensörünün açılıp kapatılmasını sağlamak

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
Saati aldık kullanıyoruz ama benim gözüm hala igs618 tarzı cihazlarda maalesef

Geri