Scudo Sports

İnceleme (Xiaomi) Huami Amazfit Pace 2 (Stratos) GPS'li Akıllı Sporcu Saati

Bisiklet antremanında nabız değerim 150 civarındayken, birden 70 - 80 civarı nabız göstermeye başlıyor. Kendisi tekrar doğru nabız değerimi 150 - 160 a dönene kadar, bazen yarım saatten fazla böyle devam ediyor. Haliyle tüm antrenman değerleri "nabız, kalori vs." çöp oluyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu ?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
@Alptriatlon Nabız verisi için ekstradan nabız bandı kullanmayıp saatin optik sensörü ile ölçüm alıyorsanız bu gibi durumlar normal malesef. Çünkü bu tip saatlerde optik sensör ile nabız ölçümü çok verimli çalışmıyor. Bende amazfit pace kullanıcısıyım oradan biliyorum :harika:

iyi günler,bende stratos kullanıcısıyım. Bugün yaptığım bir sürüşü strava'ya aktarmadı. Geçmiş kayıtları manuel olarak aktarmanın bir yolu var mıdır ?
Gpx dosyası üzerinden eklemeye çalıştığımda, zaman verisi yok diyor.

Saati bilgisayara baglayip icinden baktiniz mi?

Evet, saatin içindeki dosyaları inceledim. Egzersiz verilerine ulaşamadım. App üzerinden gpx verisini alıp onu yüklemeye çalıştım olmadı. Bir siteden gpx dosyası üzerine zaman verisi entegre etmeye çalıştım o da segmentlerde saçma veriler verdi.
sorun halloldu, gpx export'u app den değil de direk saatten yapınca stravada sorun çıkmadı.

Son düzenleme:
Bir arkadaşımdan denemek için amazfit bip aldım. En ucuz gps li akıllı saat sanırım. Hız ve mesafe konusunda pek bir sıkıntısı yok. ama Yükseklik konusunda ciddi fark var. Telefon üzerinden strava ile 114 m irtifa gösteren yolda 200 küsür metre irtifa gösteriyor. Saat hava basıncına göre ölçüyormuş. Bu yüzden farklı bir veri elde ediyor olabilir mi? Ayrıca GPS de pek sağlıklı çalışmıyor. Verileri stravaya atınca da bazı değişiklikler oluyor. Max hız vs biraz değişiyor.

Yarın da başka bir arkadaşımdan amazfit pace alacağım yine denemek için. Farkları yine yazarım buraya.

Geri