Scudo Sports

İnceleme (Xiaomi) Huami Amazfit Pace 2 (Stratos) GPS'li Akıllı Sporcu Saati

Garmin alamayanlar için güzel bir alternatif :)
9e59d8236890ed9d1eaf0e952349a8d7.jpg
738896e572d17e353d7ed212da2753cf.jpg

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Scudo
@mertgulkokanSayfalrdan anlasilan kadans sensoru pek mumkun gozukmuyor sayfa icerigi degistirilebiliyor mu

Maalesef tüm veriler açık
Ekstra data açamıyorum bunlardan başka
Hız kadans olmaması kötü oldu

@mertgulkokanEkranda bulunan nabiz kendi sensoru mu yoksa hr bant ile mi olcum yaptiniz? Birinin instagram paylasiminda gormustum cadence degerini fakat kosu mu bisiklet miydi acik olan ekran bilmiyorum malesef

Dün bir türlü bağlayamadım nabız bandımı ama sensör olarak desrsklediği yazılıyor denemelere devam edeceğim

@furkanbrBisiklet menüsünden harici kalp ritmi bağalyabildim
Koşuda cadence var ama oda dakikada attığın adımı gösteriyormuş

An itibari ile ilk kez bisiklette kullandım çok ama çok memnun kaldım
Öncelikle cihaza harici bluetoohlu nabız bandı bağladım ancak hız ve kadans sensörü bağlanmıyor
Bağlanamaması hiç önemli değil çünkü gps ile yapılan hız ölçümünden oldukça memnun kaldım
Sürüş esnasında başka bir ekranda anlık olarak bulunduğunuz yüksekliği görebilmek çok keyifli rotayı önceden yaptıysanız ve yüksekliği biliyorsanız zrveye ne kadar kaldığını az çok tahmin edebilirsiniz
Çizdiğiniz gps rotası ekranda gözüküyor
Aynı zamanda katılacağınız yarışın rotasını saate yüklerseniz doğru yolda olduğunuzuda takip edebilirsiniz
Sürüş sonrası aldığım datalar
1c0922eced13cb7846ce0143b39f9f87.jpg
eefb6f15ac7a57346671c929b4b104ef.jpg
5ebc3e18bf56c24666c688ad69c13e92.jpg
1350b67f8ba513e22ecea3e8f4f2dbbd.jpg
c3aeb4302c2e53bcc2b3157eed5212a8.jpg
25e4f898ed12088a86ef5869e7e90fcb.jpg
9145c2d14b8b7b93f3dc0c59e0ada605.jpg

@samurusov

Buradan alan arkadaş var mı? Gönderim ve gelen ürün olarak herhangi bir sorun olur mu?

@Ömer ÇOLAK
Ben tamamen tesadüfi buldum, herhangibir bilgim yok. Alan eden varsa bilgilendirsin hakkaten.

@mertgulkokanSaati bagladiginiz aparati nereden temin edebilirim?

@furkanbr
(link)

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
Stratos ile az once yaptigim yolun kaydini stravaya aktardigimda soyle bisey dikkatimi cekti , ortalama 28 max 59 kadans cevirdigim gozukuyor fakat cihaz herhangi bir kadans sensorune bagli degil , bisiklette bagli sensor var fakat stratos zaten baglanamiyor diye biliyorum , baglansa bile normalde cok yuksek kadans kullanan birisiyim 90 kadansin altina hic dusmuyorum neredeyse o yuzden bilgilerin dogru olmasi da mumkun degil bu degerler nereden geliyor bilen var mi?
ee35296198563abe771450068561516f.jpg

Saate yeni güncelleştirme geldi
Saati telefon ile eşleştirip amazfit uygulamasını açınca uyarı verdi yükle diye.
Tabi telefonun interneti kullanıpta indiremedim nedense. İlla ki modem bağlantısı istiyor wifi den(telefonu paylaşıma açmama rağmen yemedi)
Update sonrası ekrana yansıyan bu şekilde
921a5050e2323bd61f0b3aa2170fe896.jpg

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@mertgulkokanAyni guncellemeyi ben de yaptim ama ben saati telefona baglayarak yapabiliyorum mobil veriyi yayarak. Sadece baglanirken amazfit uygulamasi uzerinden wifi sifresini yazmami istiyor yaziyorum direk baglaniyor. Yurtta kaldigim icin baska sansim da yok zaten bu durumda oturum acma sayfasi icin.

@mertgulkokan @furkanbr

Paylaşımlarınız için teşekkürler. Bu saatlerle kadans verisini doğru bir şekilde alma imkanımız var mı ya da herhangi bir kadans sensörünü eşleştirip kullanma durumu var mıdır? Bunun cevabını net olarak bulamadım.

@HegeraCihaz sensor olarak sadece nabiz bandi destekliyor suan ileride guncellemeyle degisir umarim

• Beğen
Tepkiler: Hegera
Hız ve kadans sensörü desteklemeyen bir saatin, menüsüne "indoor cycling" koyması ne kadar mantıklı ?
Trainer ile yapılan bisiklet antremanı verilerini, sanırım sadece; "kilo, süre ve nabız" ile hesaplıyor. üreten mühendisleri bizzat tebrik etmek isterdim.
Ayrıca koşu yada bisiklet antremanlarında "auto pause" var mı ? yoksa her duraklamada ortalama sürati mi eritiyor ?
Gündüz uyunan süreleri de, sanırım uykudan saymıyor :)

Malesef ülkemizde böyle sporcu saatlerini doğru düzgün inceleyen yok. hangi inceleme videosunu açsam, "saat kaç gram, pili ne kadar gidiyor, görüntüsü güzel mi, menülerinde ne yazıyor vs." muhabbetleri dönüyor.

Koşarken nabzı doğru ölçüyor mu, yüzerken kulaçları doğru sayıyor mu, spor sonrası dataları nasıl sunuyor vs. gibi konularla ilgilenen "belki de anlayan" malesef yok !

Başka işi olmayan, inceleme videosu çekebilecek kişiler ise; Utanmasalar "yeni sponsor buldum" diyerek, heyecanla bebek bezi vs. tanıtımı yapacaklar.

İstiyorlar ki; işi gücü bırakalım, herşeyi biz anlatalım, her eksiği biz düzeltelim.

Geri