@berkay özyürek
Veri bir kere elde edildiğinde, onunla istediğiniz hesaplamayı yapmak mümkün oluyor, yani kulaç sayınızı öğrendiğinizde, kulaç mesafenizi kendiniz bulabilirsiniz, dakikada kaç kulaç attığınızı hesaplayabilirsiniz, swolf değerinizi de bu yolla görmüş olursunuz.
Sorunuza gelecek olursak, havuzda yüzme konusunda sanki garmin ile aynı sistemi kullanıyorlar gibi geldi bana, çünkü tüm değerler neredeyse eşit çıktı, garmin de nabız bandı vardı, stratos da nabız olmamasına rağmen, yaktığım kalori konusunda çok yakın değerler çıktı.
Birde garminin bilgiyi saatten bilgiyi alıp telefon ekranından sunumu daha şık, stratos bu konuda henüz emekleme aşamasında, 1 km yaptığınız antremanın her 25 metresini bile garmin de ayrı ayrı görebiliyorken, stratos da bunu nasıl yapabilirim bulamadım "bilen varsa yazsın öğrenelim"
Çok profesyonel değilseniz, günde saatlerce yüzmüyorsanız, swim nabız bandı gereksiz, alın bir stratos gönül rahatlığıyla havuz idmanı yapın.
@uslsy
Bence vazgeçmeyin, saat fiyat performans olarak şu anda 1 numara, bizim yazdıklarımız, aslında şaşırdıklarımız, saatin sessörlerle olan şiddetli geçimsizliği, birkaç arkadaş sensör vs.eleştirimiz için bize kızmış. Şöyle düşünün 50 - 100 liralık bisiklet sayaçları bile, hızı ve kadansı kablosuz okuyorken, dünyanın en büyük teknoloji firması tarafından üretilen, sporcu saatinin okuyamaması ne kadar mantıklı ? ayrıca saate iç mekan ve dış mekan diye 2 ayrı bisiklet sporu koymuşlar, sormak isterim, dünyada neredeyse tüm bisikletçiler hız ve kadans sensörü kullanıyor ve zaten bisikletlerinde ve trainerlarında sensörler mevcut, al sana piyasa... benim evde antreman yaptığım trainerim tacx, üzerinde gelen sensörleri garmin saatim tanıyor, iç mekan antremanımda ne kadar hız yaptım, toplam kaç km gittim, bunu kaç kadans ile yaptım görebiliyorum. aynı iç mekan bisiklet antremanımı stratos ile yaparsam, starta basıyorum, bitince stopa basıyorum, aradaki süreyi söylüyor, bide nabzımı söylüyor. kaç km bindin, hangi hızlara çıktın, kadansın nerelerde gezmiş haberin bile olmuyor. Bu saçmalığı söyleyince biz suçlu oluyoruz, insanlar mı garipleşti, biz mi düzgün anlatamıyoruz bilemiyorum.