Scudo Sports

İnceleme (Xiaomi) Huami Amazfit Pace 2 (Stratos) GPS'li Akıllı Sporcu Saati

Turkiyeye gelsed Fiyat cok fahis olur bence
Gearbest Fiyat olarak uygun olabilir digerlerine gore

Scudo
İmceleme çok güzel teşekkürler. Her iki imcelenenizide okudum.
Ben akıllı saat alma arefesimdeyim ve karar vermek çok zor.
Tam pace içşn f/p ürünü diue düşünürken pace 2 yi gördüm ama ülkemizde henüz satışı yok maalesef.
Ben ağırloklı olarak fitness ve gündelik kullanıyorum. İhtiyacımı bu doğrultuda seçmeliyim.
Şuanda poların hr bandlı eski bir ürününü kullanıyorum ve antreman sırasındaki nabzımı ve harcadığım kaloriyi takip edebiliyorum.
Poların yeni ürünleri çok pahalı ve vaad ettikleri ise çok sınırlı. Hem gps nedeniyle batarya süreleri hemde mutlaka telefon bağlantısı istemesi bence dezavantaj.
Fitbit ionic radarımda ve çok şık tasarlanmış bir model. Üstelik suyada dayanıklı.
Açıkcası şuan xiaomi ve fitbit arasındayım.
Şunu sormak istiyorum pace yada pace2 modeli fitnes için yani kapalı spor salonumda ağırlık çalışması veya o türlü sporlar için doğru sonuç verirmi?

• Beğen
Tepkiler: semçanta
Urunun ingilizce versiyonu satisa cikti sanirim sensor baglantisi hakkinda net bir bilgiye ulasabilen oldu mu? Bisiklette nabiz bandi ve kadans sensoru ile kullanmayi dusunuyorum

Xiaomi amazfit pace vardi bende. Surekli kosu yapiyorum. GPS bulma surecinin uzun olmasi cok canimi sikiyordu. Saat uzerinde kosuya basla butonuna tikladigimda en az 1 dakika gps eslesmesi icin bekliyordum. Bu yuzden Garmin alma maksadiyla saati sattim.

Sunu farkettim ki Garminlerin cogunda muzik yukleme ve dinleme olayi yok. Yani muzik dinlemek icin kosarken telefonu yanima almak zorundayim ki en sevmedigim olay kosarken telefonu tasimak. Arti telefonu yanimda tasiyacaksam , Garmin saate ihtiyacim yok cunku telefonda kosu kaydi yapiyor zaten.

Bu dusuncelerle bu amazfiti alcagima Fenix 2, 3 alirim diyenler olmus, bence amazfit her yonuyle garmin lerden daha iyi, Garminlerde de GPS eslesmesi baya uzun suruyor.

Simdi Amazfit 2 alma dusuncesindeyim.

Aynı anda kaç bluetooth sensör bağlanabilir ?
Hem nabız hemde hız kadans sensörü olabilir mi mesela

Ben bisiklet için kullanıyorum birebir strava ile ilişkili ve Gps i süper ölçümlüyor yani hiç bir ölçümlerde sapma görmedim kişiselleştireyosunuz. Müzik atıp dinleyebiliyorsunuz. Ben telefonuma saat bağl iken bluetooth kulaklığımı saate bağlayıp müzik dinliyorum.F/P olarak başaralı bir cihaz

Satın aldım arkadaşlar yarın teslim olacak
Hepsiburada dan 939 tl ye mal oldu
24 tl de ekran koruyucu film aldım
Bisiklette kullanacağım
Detayları sonra yazarım

Hocam çok yükselmiş fiyatı keşke temiz ikinci el baksaydınız 10 gün önce 1 haftalık amazfit aldım çok uyguna 2. Eli çok uygun hb den aldıysanız 15 gün iade hakkınızda var bence piyasada temiz araştırın bulursanız alın bunuda iade edin bence ama tabi bütçe mevzusu değişir şahsen öğrenci olduğum için hep 2. El piyasasını yoklarım :)

@mertgulkokanRica etsem elinize ulastiktan sonra bluetooth sensor konusunu bi deneyebilir misiniz?

@mertgulkokanEger elinizde varsa cok iyi olur cunku hicbiyerde sensorler hakkinda net biseye ulasamadim , hiz-kadans ve nabiz bandiyla kullanmayi dusunuyorum

@mertgulkokan
Hocam gearbestten direk yari fiyatina alabilirdiniz
Neyse hayirli olsun

@mertgulkokan ona dikkat etmemişim ozaman gayet makul bir fiyat :) hayırlı olsun

5eafe8accce38b0787e2b38a0448c9bc.jpg
b47fa0664460c8ad995996e2f7fab0e5.jpg
9721d91615016463965d49485ab82943.jpg

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Saatin dili İngilizce arkadaşlar
Türkçe olmuyor
Benim için sorun değil ama sonra ah vah demeyin

Geri