Scudo Sports

Wiggle

Benim tam 45 gün önce verdiğim sipariş bugün Ankara ya geldi:) Merak etmeyin er ya da geç geliyor:)

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Scudo
Benim tam 45 gün önce verdiğim sipariş bugün Ankara ya geldi:) Merak etmeyin er ya da geç geliyor:)
Gözünüz aydın, ama çok olmus sizin. Ayakkabı var benim siparişte, bisiklet geldi gelecek; ayakkabı 1 ay sonra gelse moralim bozulur. Neyse spd-sl pedalı taktırmayayım ben her ihtimale karşı.

Gözünüz aydın, ama çok olmus sizin. Ayakkabı var benim siparişte, bisiklet geldi gelecek; ayakkabı 1 ay sonra gelse moralim bozulur. Neyse spd-sl pedalı taktırmayayım ben her ihtimale karşı.
Benim kargo bugün gümrüğe girmiş. Vergilendirilmiş. Çarşamba günü elimde olur muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
Selamlar,

Wiggle'in dagitim sirketi sanirim SkyNet'ten Ingilizce/Turkce bir mail gelmis. Vergiyi kabul ettigime dair bir onay istiyor, yoksa hic yollamayalim bosuna diyor :D

Size de geliyor mu/geldi mi boyle bir mail? Sanirim direk maile cevap verecegim? Ama bir de vergi numarasi istemis, benim vergi numaram var midir ya da nedir onu bile bilmiyorum :/

Ayni durumla karsilasan kesin vardir diye dusundum. Var mi?

Selamlar,

Wiggle'in dagitim sirketi sanirim SkyNet'ten Ingilizce/Turkce bir mail gelmis. Vergiyi kabul ettigime dair bir onay istiyor, yoksa hic yollamayalim bosuna diyor :D

Size de geliyor mu/geldi mi boyle bir mail? Sanirim direk maile cevap verecegim? Ama bir de vergi numarasi istemis, benim vergi numaram var midir ya da nedir onu bile bilmiyorum :/

Ayni durumla karsilasan kesin vardir diye dusundum. Var mi?
Aynısı bana gelmişti sadece "Hi, I confirm that I agree to pay the charges." yazmıştım her hangi bir sıkıntı da çıkmadı. Skynet ile gelen ürünüm ptt ile gelene göre çok daha çabuk elime ulaşmıştı. PTT ile katlanır duranolar gelmişti. Postanedeki adam sırf saat 5 oldu diye, kutu diye belirtmeme rağmen mektuplara bakıyordu. Arkamda da bana hınçla bakan 10 kişi falan vardı. :)

• Beğen
Tepkiler: geniusbjk
Aynısı bana gelmişti sadece "Hi, I confirm that I agree to pay the charges." yazmıştım her hangi bir sıkıntı da çıkmadı. Skynet ile gelen ürünüm ptt ile gelene göre çok daha çabuk elime ulaşmıştı. PTT ile katlanır duranolar gelmişti. Postanedeki adam sırf saat 5 oldu diye, kutu diye belirtmeme rağmen mektuplara bakıyordu. Arkamda da bana hınçla bakan 10 kişi falan vardı. :)
Vergi numarasi kafami karistirdi. Tamamdir cok tesekkurler :harika:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Neler alıyorsunuz arkadaşlar bari onları da yazın.

wiggle ile son siparişim ortalıkta yok. 450 dolarlık kargoyu kaybetmiş zalımlar. Bugün mail geldi kurye ekibi incelemede bulunacakmış. İnceleme 1 hafta kadar sürebilirmiş. Bu sıralar alışveriş yapmanızı önermem.

Wiggle gene iyi. Wiggle hava yoluyla yolluyor. Alman sitesi bike-components.de den alış veriş yaptım, DHL ile en adi şekilde yollamışlar, 52 günde geldi. Bir diğer Alman sitesi Bobshop.com dan alış veriş yaptım 17 gün oldu, paket nerde belirsiz. Yazlık forma aldıydım. Yaz bitmeden gelir inşallah...
Bu ara fabrikaların çoğunun kapalı olması nedeniyle sizin aldığınız ürün eğer son kalan 1 tane ise, ürün "temin edilemiyor" a düşüyor. Bir forma alacaktım, acelesi yok deyip erteledim. Dün baktım bitmiş. Muhtemel temin zamanı olarak 17 Temmuz yazmışlar... :) Bişey almayı düşünüyorsanız fazla da düşünmeyin...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Az önce mail aldım. Ürünler kargoda kaybolmuş. Yeniden sipariş vermek için kod istedim. Hesabıma tanımlanınca yeniden sipariş vereceğim. Aldığım ürünler Türkiye'de yok maalesef ikinci defa riske atacağım.

Wiggle gene iyi. Wiggle hava yoluyla yolluyor. Alman sitesi bike-components.de den alış veriş yaptım, DHL ile en adi şekilde yollamışlar, 52 günde geldi. Bir diğer Alman sitesi Bobshop.com dan alış veriş yaptım 17 gün oldu, paket nerde belirsiz. Yazlık forma aldıydım. Yaz bitmeden gelir inşallah...
Bu ara fabrikaların çoğunun kapalı olması nedeniyle sizin aldığınız ürün eğer son kalan 1 tane ise, ürün "temin edilemiyor" a düşüyor. Bir forma alacaktım, acelesi yok deyip erteledim. Dün baktım bitmiş. Muhtemel temin zamanı olarak 17 Temmuz yazmışlar... :) Bişey almayı düşünüyorsanız fazla da düşünmeyin...

Bende bike-components den ilk defa alışeriş yaptım , 3 haftada kargoya zor verdiler , şuan 15 gün oldu yurtdışına postalananı hala haber yok , birde 19.5 euro kargo parası alıyorlar. ilk ve son alışverişim olacak asla almam bir daha. Wiggle'ın gözünü seviyim en azından siparişten 15 gün sonra elimde oluyor ve kargo ücreti çok ucuz.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
Benim lastikelrde geldi, 19 nisan da verdiğim 35,50 USD sipariş 20 mayısta bana ulaştı 43,80 TL ücret ile teslim aldım.

Böyle bir durum ilk defa oluyor, paylaşayım istedim: Wiggle benim paketi hazırlamış "Alınmayı bekliyor" diyor.. Geçen hafta verdiğim sipariş, pazartesi gününden beri 3 gündür paketlenmiş olarak Royal Post tarafından wiggle' dan teslim alınmayı bekliyor. Ondan sonra seyahatine başlayacak...

@thieft3000 Merhaba, KDV hala %18 mi acaba? Son ilave gümrük vergileri sonrası bir degisim oldu mu?

%18+8tl+0.80tl.. sipariş tutarına göre gümrüğe sunma ücreti değişebilir. Benim 25$ lık siparişe de 8 tl 250$lık siparişime de 8 tl aldılar..

• Beğen
Tepkiler: ToroMir ve MakRo
20 mayıs ürün stoklara girdi ve sipariş verildi. (27.32$)

Son düzenleme:
Geri