Scudo Sports

Wiggle

@ToroMir o iş sanırım gümrük memurunun insiyatifinde ben 80 TL civarı hesaplamıştım 43,80 TL çıktı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ToroMir
Scudo
Yakın zamanda wiggle üzerinden gres yağı, chamois krem gibi bir ürün alan oldu mu acaba? Gümrükte sıkıntı çıktı mı?

Arkadaşlar başıma tuhaf bir şey geldi tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. 5 Mayısta verdiğim bir siparişim kargoda sorun olunca wiggle tarafından iptal edildi ve tarafıma tutarı kadar wiggle kodu verildi. Ben de kodu kullanarak yeni bir alışveriş yaptım. Yeni verdiğim sipraiş bugün kargoya verildi ve skynet tarafından vergi kabulü için mail geldi. Ben de tc no ile kabul ettiğimi bildirdim. Aradan bir saat geçti gelen maili tekrar kontol ettim. Gelen mail önceki siparişime aitmiş. Yani wiggle tarafından iptal edilip tarafıma para iadesi yapılan gönderi için onay vermişim. Wiggle ile iletişime geçtim fakat bu sıralar maillere 4-5 gün sonra cevap geliyor. Skynet'e aynı mail üzerinden yazdım yapabileceğimiz bir şey yok wiggle ile görüş dediler. Ne yapacağım bu durumda? Bu ürünler gümrüğe girince bir de vergisi istenecek. Ne yapmamı önerirsiniz? En kısa yoldan bu sipariş gelmeden nasıl iptal edilebilir?

Benimki pek fikir vermek değilde İptal edilen ürünleri göndermişlerse ödeme vergisini boşver 6 ay ile 1 yıl sonra gümrükteki sahipsiz malları açık artırma ile satıyorlar nasıl olsa :D

@thieft3000
amacım ürünleri bir şekilde iade etmek. gümrük vergisi ödeyip geri gönderirsem acaba ne olur merak ediyorum.
Gümrük ödeyip iade ederseniz sizin sipariş tutarını hesabınıza iade ederler. Vergi ve iade posta miktarını ödediğiniz para cebinizden çıkar. Wiggle dan cevap bekleyin ve onların dediğini yapın bence. Bazı durumlarda iade kargo bedelini ödedikleri oluyor.

@ZirZop Hocam az önce canlı chat kısmından yazdım. Düzgünce izah ettim. Dedim ki bu kargoyu londradan çıkmadan falan bir şekilde iptal edin. Eleman sipariş numarasını aldı. 3 dk bekletti. Sistemlerimizde yaşanan aksilikten dolayı ürün bizden çıkmış. Dilerseniz teslim amayın deyip direk chati kapattı. Hiç umurlarında bile değil sanırım. Onların umrunda değilse benim de değil.

@ZirZop Hocam az önce canlı chat kısmından yazdım. Düzgünce izah ettim. Dedim ki bu kargoyu londradan çıkmadan falan bir şekilde iptal edin. Eleman sipariş numarasını aldı. 3 dk bekletti. Sistemlerimizde yaşanan aksilikten dolayı ürün bizden çıkmış. Dilerseniz teslim amayın deyip direk chati kapattı. Hiç umurlarında bile değil sanırım. Onların umrunda değilse benim de değil.
Siz elinizden geleni yapmışsınız hocam. Kalanı onların problemi.

Bu ara bir garabet var. Ben son siparişimi yaklaşık 8 gün önce teslim aldım. Ancak wiggle da kargo hala teslim edilemedi görünüyordu. Kısa bir mail yazıp: "Ben kargomu teslim aldım, takip adımında teslim edildi şeklinde değiştirebilirsiniz" dedim. Aradan 4 gün geçti hala teslim edilmedi görünüyor. Sanırım sistem biraz saldım çayıra havasında gidiyor. Sizin söylediklerinizi de pek takmıyorlar. Karşınızda ilgili ir kişi bulamıyorsunuz.

Bu ara bir garabet var. Ben son siparişimi yaklaşık 8 gün önce teslim aldım. Ancak wiggle da kargo hala teslim edilemedi görünüyordu. Kısa bir mail yazıp: "Ben kargomu teslim aldım, takip adımında teslim edildi şeklinde değiştirebilirsiniz" dedim. Aradan 4 gün geçti hala teslim edilmedi görünüyor. Sanırım sistem biraz saldım çayıra havasında gidiyor. Sizin söylediklerinizi de pek takmıyorlar. Karşınızda ilgili ir kişi bulamıyorsunuz.
Sizinki yine iyitmis. Bende kargoyu teslim almadığım halde teslim aldı diye gözüktü. Akla karayı seçtim kargo gelene kadar. Anlatamayız da derdimizi kimseye bu günlerde..

@Yegah Sizin yaşadığınız duruma benzer bir olay yaşayan vardı. Aldığı jant gelmediği için iletişime geçip tekrar sipariş veriyor o ara diğeri geliyor tarzı bir şeydi. Yine bu konu içerisinde kaçıncı sayfa ve kimdi hatırlayamıyorum, bir geçmişe dönük bakın isterseniz.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
@asibol hocam sizin de başınıza aynı şey gelmiş. Siz ne yaptınız ben ne yapmalıyım? Kendimi hırısız gibi hissediyorum. Gerçekten rahatsız oldum

Ben bahsetmiştim benzer durumdan.. siparişin üzerinden 15 gün geçip te ürün kargolanmayınca mail attım. Sipariş kaybolmuş dediler hediye çeki verdiler. Bire bir aynı siparişi verdim ve o siparişim geldi. Aradan 1 ay geçti kaybolan sipariş new yorktan çıktı:) sonra döndü dolaştı türkiye ye geldi. Şimdi 170 lira vergisini ödedim bir de geri göndermek için masrafını karşılasam siparişin tutarına gelecek. Hiç uğraşamam..

Ben bahsetmiştim benzer durumdan.. siparişin üzerinden 15 gün geçip te ürün kargolanmayınca mail attım. Sipariş kaybolmuş dediler hediye çeki verdiler. Bire bir aynı siparişi verdim ve o siparişim geldi. Aradan 1 ay geçti kaybolan sipariş new yorktan çıktı:) sonra döndü dolaştı türkiye ye geldi. Şimdi 170 lira vergisini ödedim bir de geri göndermek için masrafını karşılasam siparişin tutarına gelecek. Hiç uğraşamam..
Vergisini ödemeden bıraksanız daha iyi olurdu. Wiggle vergiyi karşılamıyor, dönüş kargosunu karşılıyor bu durumda. Size teslim edilmeyen ürün bir süre sonra dönüyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Ptt kuryeyle kapıya getiriyor. Kabul etmeme şansımız oluyormu?

Bi mail atarız bakalım ne diyecekler..
Sipariş tutarını gönderirim olmazsa. Tekrar kargo göndermeyle uğraşamam

Bi mail atarız bakalım ne diyecekler..
Sipariş tutarını gönderirim olmazsa. Tekrar kargo göndermeyle uğraşamam
Zaten vergiyi iade etmezler hocam. Sıkıntı olur size. Ürün tutarını ödemeyi de kabul etmeyeceklerdir zannımca. Çünkü yasalari sert, vergi kaçırmış pozisyonuna düşüyorlar fatura vs kesmedikleri için. Siz konuşun onlar uygun bir yol bulur. En iyi ihtimalle ürünü hediye ederler. İçiniz rahat olur en azından.

Geri