thieft3000
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 428
- İsim
- tolga
- Bisiklet
- Mosso
Sakın krem, jel, yağ vs alma... hepsi takılıyor gümrüğe...Yakın zamanda wiggle üzerinden gres yağı, chamois krem gibi bir ürün alan oldu mu acaba? Gümrükte sıkıntı çıktı mı?
Yağ aldım muc off takılmadı şans mı acabaSakın krem, jel, yağ vs alma... hepsi takılıyor gümrüğe...
Gümrük ödeyip iade ederseniz sizin sipariş tutarını hesabınıza iade ederler. Vergi ve iade posta miktarını ödediğiniz para cebinizden çıkar. Wiggle dan cevap bekleyin ve onların dediğini yapın bence. Bazı durumlarda iade kargo bedelini ödedikleri oluyor.@thieft3000
amacım ürünleri bir şekilde iade etmek. gümrük vergisi ödeyip geri gönderirsem acaba ne olur merak ediyorum.
Siz elinizden geleni yapmışsınız hocam. Kalanı onların problemi.@ZirZop Hocam az önce canlı chat kısmından yazdım. Düzgünce izah ettim. Dedim ki bu kargoyu londradan çıkmadan falan bir şekilde iptal edin. Eleman sipariş numarasını aldı. 3 dk bekletti. Sistemlerimizde yaşanan aksilikten dolayı ürün bizden çıkmış. Dilerseniz teslim amayın deyip direk chati kapattı. Hiç umurlarında bile değil sanırım. Onların umrunda değilse benim de değil.
Sizinki yine iyitmis. Bende kargoyu teslim almadığım halde teslim aldı diye gözüktü. Akla karayı seçtim kargo gelene kadar. Anlatamayız da derdimizi kimseye bu günlerde..Bu ara bir garabet var. Ben son siparişimi yaklaşık 8 gün önce teslim aldım. Ancak wiggle da kargo hala teslim edilemedi görünüyordu. Kısa bir mail yazıp: "Ben kargomu teslim aldım, takip adımında teslim edildi şeklinde değiştirebilirsiniz" dedim. Aradan 4 gün geçti hala teslim edilmedi görünüyor. Sanırım sistem biraz saldım çayıra havasında gidiyor. Sizin söylediklerinizi de pek takmıyorlar. Karşınızda ilgili ir kişi bulamıyorsunuz.
Vergisini ödemeden bıraksanız daha iyi olurdu. Wiggle vergiyi karşılamıyor, dönüş kargosunu karşılıyor bu durumda. Size teslim edilmeyen ürün bir süre sonra dönüyor diye biliyorum.Ben bahsetmiştim benzer durumdan.. siparişin üzerinden 15 gün geçip te ürün kargolanmayınca mail attım. Sipariş kaybolmuş dediler hediye çeki verdiler. Bire bir aynı siparişi verdim ve o siparişim geldi. Aradan 1 ay geçti kaybolan sipariş new yorktan çıktısonra döndü dolaştı türkiye ye geldi. Şimdi 170 lira vergisini ödedim bir de geri göndermek için masrafını karşılasam siparişin tutarına gelecek. Hiç uğraşamam..
Tabiki hocam. Almıyorum dersiniz geri götürürler. Göndericiye teslim edilir geri.Ptt kuryeyle kapıya getiriyor. Kabul etmeme şansımız oluyormu?
Zaten vergiyi iade etmezler hocam. Sıkıntı olur size. Ürün tutarını ödemeyi de kabul etmeyeceklerdir zannımca. Çünkü yasalari sert, vergi kaçırmış pozisyonuna düşüyorlar fatura vs kesmedikleri için. Siz konuşun onlar uygun bir yol bulur. En iyi ihtimalle ürünü hediye ederler. İçiniz rahat olur en azından.Bi mail atarız bakalım ne diyecekler..
Sipariş tutarını gönderirim olmazsa. Tekrar kargo göndermeyle uğraşamam