Scudo Sports

Wiggle

Zaten vergiyi iade etmezler hocam. Sıkıntı olur size. Ürün tutarını ödemeyi de kabul etmeyeceklerdir zannımca. Çünkü yasalari sert, vergi kaçırmış pozisyonuna düşüyorlar fatura vs kesmedikleri için. Siz konuşun onlar uygun bir yol bulur. En iyi ihtimalle ürünü hediye ederler. İçiniz rahat olur en azından.

Dediğiniz gibi bilgilendirmekte fayda var. Bu da bana ders oldu. Siparişin kaybolması gibi bir durum pek olmuyor. Bir şekilde geliyor geç te olsa. İyice emin olmadan işlem yapmamak lazım..

Scudo
Sakın krem, jel, yağ vs alma... hepsi takılıyor gümrüğe...
Daha önce zincir yağı, gres yağı almıştım hatta yakın zamanda zincir yağı ve tubeless sıvısı ile birlikte almayı düşünüyordum. Yani yakın zamanda bunları alan var mı? Ayrıca gümrüğe takılınca ne oluyor bunlar bizi mi çağırıyorlar yoksa direk geri mi gönderiyorlar?

@sotsun daha önce hidrolik yağı, gres yağı ve zincir yağı aldım geldi. Hepsi ayrı paketlerdeydi. Şuan yolda olan tubeless sıvısı var. Gelirse buraya yazarım

Daha önce zincir yağı, gres yağı almıştım hatta yakın zamanda zincir yağı ve tubeless sıvısı ile birlikte almayı düşünüyordum. Yani yakın zamanda bunları alan var mı? Ayrıca gümrüğe takılınca ne oluyor bunlar bizi mi çağırıyorlar yoksa direk geri mi gönderiyorlar?
Bazı kargoların kutularını açıyorlar. Eğer açtıklarında krem, jel, yağ gibi şey görürlerse bunlara el koyuyorlar. Bazı kargolarda ise sadece fatura tutarına bakıp, içini kurcalamadan vergisini hesaplayıp geçiriyorlar. Bu durumda iş biraz şansa kalıyor. Daha önce bu sayfalarda paylaşıldı, pek çok kişinin jel, krem vs ürünleri gümrüğü geçememiş. Aynı paketin içindeki, pedal, giysi vs geçmiş. Bu durumda gümrük kontrolunu yapan kişinin haleti ruhiyesi de önem kazanıyor sanırım. Kafası iyise bırakıyor, aksiliği tutarsa gümrüğe takabiliyor. İçeriği ve tutarı aynı olan iki ayrı siparişim oldu. Birinde 18 TL, 2 ay sonraki siparişimde ise 180 TL gümrük aldılar. Sebebini bilemedim. Şu ara korona var diye paketleri fazla açıp kurcalamadan gönderiyorlar. Daha 2-3 ay önce kontol için falçatayla koli açma modası vardı. Falçatayla koli açılırken forması kesilen, yada yırtık koliden ürünü kaybolanlar oldu.

@sotsun daha önce hidrolik yağı, gres yağı ve zincir yağı aldım geldi. Hepsi ayrı paketlerdeydi. Şuan yolda olan tubeless sıvısı var. Gelirse buraya yazarım
Teşekkür ederim. Haberinizi bekliyorum
Bazı kargoların kutularını açıyorlar. Eğer açtıklarında krem, jel, yağ gibi şey görürlerse bunlara el koyuyorlar. Bazı kargolarda ise sadece fatura tutarına bakıp, içini kurcalamadan vergisini hesaplayıp geçiriyorlar. Bu durumda iş biraz şansa kalıyor. Daha önce bu sayfalarda paylaşıldı, pek çok kişinin jel, krem vs ürünleri gümrüğü geçememiş. Aynı paketin içindeki, pedal, giysi vs geçmiş. Bu durumda gümrük kontrolunu yapan kişinin haleti ruhiyesi de önem kazanıyor sanırım. Kafası iyise bırakıyor, aksiliği tutarsa gümrüğe takabiliyor. İçeriği ve tutarı aynı olan iki ayrı siparişim oldu. Birinde 18 TL, 2 ay sonraki siparişimde ise 180 TL gümrük aldılar. Sebebini bilemedim. Şu ara korona var diye paketleri fazla açıp kurcalamadan gönderiyorlar. Daha 2-3 ay önce kontol için falçatayla koli açma modası vardı. Falçatayla koli açılırken forması kesilen, yada yırtık koliden ürünü kaybolanlar oldu.
Evet biraz kişiye lansa göre değişiyor. zincir yağını buradan halledilir ama tubeless sıvısı burada aşırı derecede pahalı. Olmadı artık bir şekilde şansımızı deneyeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
Benim paketi de falçatayla deşmişlerdi ama içindeki sıvı yine de geldi demek ki kıyak memura denk gelmiş
@sotsun hocam benden haber bekleyin 950ml sıvı yolda. Gelirse bölüşürüz ya da almak isterseniz hepsini vereyim. Bende var çünkü. Stans no tubes markalı

wiggle'dan degil ama Chainreaction'dan 19 nisan'da gecmis oldugum siparis 20 mayis'ta elime ulasti. Pedal ve ayakkabi almistim ve gumruk %18 olarak yansidi, herhangi bir artis yok yani

Benim paketi de falçatayla deşmişlerdi ama içindeki sıvı yine de geldi demek ki kıyak memura denk gelmiş
@sotsun hocam benden haber bekleyin 950ml sıvı yolda. Gelirse bölüşürüz ya da almak isterseniz hepsini vereyim. Bende var çünkü. Stans no tubes markalı
Çok teşekkür ederim. Haberinizi bekliyorum. Bir de hangi siteden aldınız onu sorabilir miyim? Teklifiniz için de ayrıca teşekkür ederim.

dün cesaret edip hem wiggle hem bikeinn hem de bike24 ten sipariş verdim , bakalım hangisi kazanacak 😃

Rica ederim wiggle dan aldım gugün yola çıktı. 15 güne gelir diye ümit ediyorum.
umarım kısa sürede problemsiz gelir.
dün cesaret edip hem wiggle hem bikeinn hem de bike24 ten sipariş verdim , bakalım hangisi kazanacak 😃
bike24 ü ben de merak ediyorum oradan almak istediklerim var. salgın nedeniyle tereddüt etmiştim.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Geçtiğimiz pazar günü 17 Mayıs itibariyle verdiğim sipariş 5 gündür Londra'da sürtüyor. Hala yurtdışı çıkışı yapılmamış, bekliyormuş... Aceleye gerek yok :)

abcd (2).jpg

@asibol hocam sizin de başınıza aynı şey gelmiş. Siz ne yaptınız ben ne yapmalıyım? Kendimi hırısız gibi hissediyorum. Gerçekten rahatsız oldum
Benim yaşadığım olay biraz farklı. Jaan sipariş ettim trye gelince gümrük vergisi de ödedim. Ama jant elime ulaşmadı. Kargo firması kaybetmiş. Benim jant kargoda kaybolunca sigortalı olan ürün yüzünden wiggle yeni bir ücret talep etmeden jant gönderdi. Yeni jantın gümrük vergisini hatayı yapan kargo firması çekti.
Aradan 15 gün geçti ve kaybolduğu söylenen jant da geldi.
Ben de gelen ürün ile ilgili iade işlemi başlatıp iade ettim.

Siz bence görevinizi yapmışsınız. Hata sizin değil. Gelecek ürün için vergi ödemeyin. Hata sizin olmadığından vicdanen rahat olabilirsiniz.

Skynet ile gelen Wiggle gonderimimde

28 May 2012:45Turkey Other - TURKEYOn Hold - Consignee to Pay Charges

asamasina geldim, ve 2. bir mail geldi (ilkinde sadece vergiyi odeyecegime dair onay istemislerdi). Mail'de (skynetturkey.com.tr diye bir hesaptan?) bir hesap numarasi vermis ve vergi ucretini odememi istemis. Sistemde de yukardaki yaziyor. Direk skynet'ten degil de 'skynetturkey.com.tr' gibi ne oldugu belirsiz bir domain'den gelmesi biraz killandirdi. Burada yazilanlardan vergi tutarini kapida odeyecegimi dusunmustum? Bu boyle midir, normal midir?

Tesekkurler simdiden..

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
Merhaba wiggledan zzyzx karbon gidon almayı düşünüyorum? Tavsiye eder misiniz? Arkadaşlar acil aero gidona ihtiyacım var lütfen yardımcı olun :d

Son düzenleme:

asamasina geldim, ve 2. bir mail geldi (ilkinde sadece vergiyi odeyecegime dair onay istemislerdi). Mail'de (skynetturkey.com.tr diye bir hesaptan?) bir hesap numarasi vermis ve vergi ucretini odememi istemis. Sistemde de yukardaki yaziyor. Direk skynet'ten degil de 'skynetturkey.com.tr' gibi ne oldugu belirsiz bir domain'den gelmesi biraz killandirdi. Burada yazilanlardan vergi tutarini kapida odeyecegimi dusunmustum? Bu boyle midir, normal midir?

Tesekkurler simdiden..
Size iban numarası gelmesi lazım. O numaraya belirtilen miktarı eft yapıp dekontu verilen email hesabınıza göndereceksiniz. Sonra da paket size gelecek...

Size iban numarası gelmesi lazım. O numaraya belirtilen miktarı eft yapıp dekontu verilen email hesabınıza göndereceksiniz. Sonra da paket size gelecek...

Derdim ne kadar guvenilir olduguydu ama eft'yi yaptim ve e-maili yolladim. Tesekkurler.

• Beğen

Tesekkurler simdiden..
wiggle ın bazı siparişleri evet skynet üzerinden gerçekleşir bazıları royal mail sadece skynet üzerinden olanlar skynetin türkiye ofisi üzerinden size mail gelerek bilgilendirmeli olarak gümrük bedeli talep edilir telefonla arayıp resmi kişiyle görüşürsünüz onlar kargonuzu ptt kargoya vermezler geçen yaz benim öyle oldu sürat kargoya verdiler kargoya ek ücret ödemeden gittim aldım ama diğer kargo şirketleri ptt kargo üzerinden çalışır mesela royal mail zaten kargo takip nosu verdiğinde bir link ile yerel partner olarak ptt kargoya yönlendirir umarım açıklayıcı olmuştur

wiggle ın bazı siparişleri evet skynet üzerinden gerçekleşir bazıları royal mail sadece skynet üzerinden olanlar skynetin türkiye ofisi üzerinden size mail gelerek bilgilendirmeli olarak gümrük bedeli talep edilir telefonla arayıp resmi kişiyle görüşürsünüz onlar kargonuzu ptt kargoya vermezler geçen yaz benim öyle oldu sürat kargoya verdiler kargoya ek ücret ödemeden gittim aldım ama diğer kargo şirketleri ptt kargo üzerinden çalışır mesela royal mail zaten kargo takip nosu verdiğinde bir link ile yerel partner olarak ptt kargoya yönlendirir umarım açıklayıcı olmuştur
Cok tesekkurler :harika:

• Beğen
Gümrük kontrolunda falçatalı abi gene iş başında... Dün PTT' den teslim aldığım paketin üzerinde 12 dilde "Gümrük kontrolu için buradan açabilirsiniz" yazmasına ve o bölümünde kolayca açılıp kapanır kapak olmasına rağmen, ters tarafından falçata ile açan abi formanın içinde olduğu torbayı da kesmis. Ama şans eseri olarak forma kesilmemiş. Eğer forma kesilseydi derdimi wiggle' a nasıl anlatırdım bilemiyorum. Bu nasıl hoyratlıktır anlayamıyorum. Paketin üzerinde içinde ne olduğunu gösteren resmi fatura kopyası da var. Ne bulmayı umuyorlar acaba...

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ronin45
Geri