Scudo Sports

Wiggle

Scudo
Wiggle' dan bu aralar alış verip yapmayı düşünenlerin bilgisine... 22 Nisan tarihinde sipariş verdim. 30 Nisan itibariyle "Londra merkez postanesinde yurt dışına sevk bekliyor" 8 günde İngiltere' den çıkamadığına göre Türkiye' ye 2 ayda zor gelir. :)

Wiggle' dan bu aralar alış verip yapmayı düşünenlerin bilgisine... 22 Nisan tarihinde sipariş verdim. 30 Nisan itibariyle "Londra merkez postanesinde yurt dışına sevk bekliyor" 8 günde İngiltere' den çıkamadığına göre Türkiye' ye 2 ayda zor gelir. :)
Hangi kargo ile geliyor? Royal mail ile mi?

4 nisan da verdiğim sipariş 14 nisanda elimdeydi. 16 nisanda verdiğim sipariş bugün geldi.. 29 mart ta verdiğim sipariş bir karışıklık olmuş Amerikaya gitmiş :) Bu aralar gecikmeler çok normal. Royal mail genelde 2 3 gün içinde gönderir. sizin şansınıza sanırım.. Ekstrem bi durum olmazsa en geç 15 gün sürer.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
benim de 19 nisanda yurtdışı edildi yazan gönderim henüz Türkiye'ye giriş yapmadı ,sanırım biraz daha bekliycez :(

Bendeki talihde 15 nisanda verdiğim 35 USD lik siparişin daha bana ulaşmaması :agla:

Bendeki talihde 15 nisanda verdiğim 35 USD lik siparişin daha bana ulaşmaması :agla:
Tamamen şans işi hocam. Gümrükte bekleme süresi çok değişken. Bir siparişim 10 günde gelirken, diğer 1.5 ay bekledi. Bir tanesini hiç gelmedi. Nasip...

Uçaklar çalışmıyor. Kargo uçuşları da çok azaldı. Uzun sürecektir siparişin ulaşması. Ingiltere içindeki kargolarda gecikme görmedim . Hatta yollar sokaklar boş olduğu için daha bile hızlı dağıtım yapıldığını düşünüyorum. Şu an uluslar siparişlerden mümkün olduğunca kaçınmak gerek.

Uçaklar çalışmıyor. Kargo uçuşları da çok azaldı. Uzun sürecektir siparişin ulaşması. Ingiltere içindeki kargolarda gecikme görmedim . Hatta yollar sokaklar boş olduğu için daha bile hızlı dağıtım yapıldığını düşünüyorum. Şu an uluslar siparişlerden mümkün olduğunca kaçınmak gerek.
kesinlikle katılmıyorum. herhangi bir deneyim yaşamadan, sadece tahmin ile buradaki insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. salgın süreci içerisinde 3 ayrı yurt dışı siparişim oldu. 2 tanesi ingiltere, 1 tanesi almanya. 3 paket de normalde gelmesi gereken sürede elime ulaştı. hatta wiggle'dan olan 1 nisan tarihindeki siparişim 8 nisan'da elimdeydi.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@kumulus Yanlış biliyorsunuz sadece ilk sipariş süresinden sonra bir kaç günlük gecikme oluyor kargoya verme konusunda bunun sebebi ise salgın olduğu için az personel çalışması. Onun haricinde başka bir sıkıntı yada sorun yok.

@kumulus Yanlış biliyorsunuz sadece ilk sipariş süresinden sonra bir kaç günlük gecikme oluyor kargoya verme konusunda bunun sebebi ise salgın olduğu için az personel çalışması. Onun haricinde başka bir sıkıntı yada sorun yok.
Türkiye Gümrük te de vardiyalı çalışıyorlar. Ama kargo çok fazla olmadığı için süre pek farketmiyor şansa bağlı olarak.

Ben Merlin'den bir kask sipariş ettim 48 saat sonra elime ulaştı. Wiggle'da eleman sıkıntısı olabilir dediginiz gibi. Salgın var sonuçta

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Almak istediğim şey Wiggle'da kalmamıştı. Chain Reaction Cycles da hızlı çalışıyormuş. Nisan ayının son günü verdiğim siparişi aynı gün kargoya verdiler. Bugün gümrük işlemleri yapıldı. Yarın ya da çarşamba elimde olur sanırım. Tek sıkıntısı kargo ücreti iki katı Wiggle'a göre.

arkadaşlar aldığınız ürünlerde gümrük öderken tutarın 0,18 ile çarpıldıktan sonra birde gümrüğe sunma ıvır zıvır ücretleri oluyorya hani onlarda böyle afaki astronomik bir artış varmı son siparişleri alanlar özellikle soruyorum aşağı yukarı ne kadar gümrük öderiz en son kasım 2019 da bir alış verişim olmuştu o günden bu güne bir aşırı bir artma oldumu ne kadar alıyorlar onu merak ediyorum ona göre bende bir sipariş vericem de

Arkadaşlar, bobshop.com diye bir site var. Özellikle bisiklet formaları ve giyimi satışı yapıyor. Burdan alış veriş yapan oldu mu? İzlenimleriniz nelerdir?

Firma müşteri memnuniyeti konusunda çok iyi. Geçen aylarda geçtiğimiz yaz aldığım Schwalbe Durano dd lastikte bombe farketmiş firmaya yazmıştım. İnceleme için göndermemi istediler. Posta ücretini karşılayacaklarını da eklediler. Gönderdim, özür dileyip hem lastik bedelini hem posta ücretini iade ettiler. Bu yabancı firmalardan (Çin dahil) çıkan sorunlarıma karşı salağa yatanı yamuk yapanına hiç denk gelmedim. Bizim kul hakkı diye tanımladığımız duruma inanılmaz riayet ediyorlar. Bizim buralarda ise çook nadir cevap alabiliyorum. Misal şehir bisikletime yerli bir satıcıdan rubena lastik almıştım, ilk kullanımımda park ederken durduk yere yan tarafından gürültülü bir şekilde patlayıp yarılmıştı. Aldığım yer cevap bile vermedi. Bunun gibi kaç kere olumsuz vaka geldi başıma. Buda böyle bir anımdır.

Firma müşteri memnuniyeti konusunda çok iyi. Geçen aylarda geçtiğimiz yaz aldığım Schwalbe Durano dd lastikte bombe farketmiş firmaya yazmıştım. İnceleme için göndermemi istediler. Posta ücretini karşılayacaklarını da eklediler. Gönderdim, özür dileyip hem lastik bedelini hem posta ücretini iade ettiler. Bu yabancı firmalardan (Çin dahil) çıkan sorunlarıma karşı salağa yatanı yamuk yapanına hiç denk gelmedim. Bizim kul hakkı diye tanımladığımız duruma inanılmaz riayet ediyorlar. Bizim buralarda ise çook nadir cevap alabiliyorum. Misal şehir bisikletime yerli bir satıcıdan rubena lastik almıştım, ilk kullanımımda park ederken durduk yere yan tarafından gürültülü bir şekilde patlayıp yarılmıştı. Aldığım yer cevap bile vermedi. Bunun gibi kaç kere olumsuz vaka geldi başıma. Buda böyle bir anımdır.
Firma müşteri memnuniyeti konusunda çok iyi dediğiniz Bobshop.com mu?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Geri