Gözünüz aydın, ama çok olmus sizin. Ayakkabı var benim siparişte, bisiklet geldi gelecek; ayakkabı 1 ay sonra gelse moralim bozulur. Neyse spd-sl pedalı taktırmayayım ben her ihtimale karşı.Benim tam 45 gün önce verdiğim sipariş bugün Ankara ya geldiMerak etmeyin er ya da geç geliyor
![]()
Benim kargo bugün gümrüğe girmiş. Vergilendirilmiş. Çarşamba günü elimde olur muhtemelen.Gözünüz aydın, ama çok olmus sizin. Ayakkabı var benim siparişte, bisiklet geldi gelecek; ayakkabı 1 ay sonra gelse moralim bozulur. Neyse spd-sl pedalı taktırmayayım ben her ihtimale karşı.
Aynısı bana gelmişti sadece "Hi, I confirm that I agree to pay the charges." yazmıştım her hangi bir sıkıntı da çıkmadı. Skynet ile gelen ürünüm ptt ile gelene göre çok daha çabuk elime ulaşmıştı. PTT ile katlanır duranolar gelmişti. Postanedeki adam sırf saat 5 oldu diye, kutu diye belirtmeme rağmen mektuplara bakıyordu. Arkamda da bana hınçla bakan 10 kişi falan vardı.Selamlar,
Wiggle'in dagitim sirketi sanirim SkyNet'ten Ingilizce/Turkce bir mail gelmis. Vergiyi kabul ettigime dair bir onay istiyor, yoksa hic yollamayalim bosuna diyor
Size de geliyor mu/geldi mi boyle bir mail? Sanirim direk maile cevap verecegim? Ama bir de vergi numarasi istemis, benim vergi numaram var midir ya da nedir onu bile bilmiyorum :/
Ayni durumla karsilasan kesin vardir diye dusundum. Var mi?
Vergi numarasi kafami karistirdi. Tamamdir cok tesekkurlerAynısı bana gelmişti sadece "Hi, I confirm that I agree to pay the charges." yazmıştım her hangi bir sıkıntı da çıkmadı. Skynet ile gelen ürünüm ptt ile gelene göre çok daha çabuk elime ulaşmıştı. PTT ile katlanır duranolar gelmişti. Postanedeki adam sırf saat 5 oldu diye, kutu diye belirtmeme rağmen mektuplara bakıyordu. Arkamda da bana hınçla bakan 10 kişi falan vardı.![]()
wahoo kadans + hiz sensorleri.. 10$ indirimle 51$ oldu. Tabii 10$ da yine vergiye gidecek ayni paraya gelmis oldu.Neler alıyorsunuz arkadaşlar bari onları da yazın.
Wiggle gene iyi. Wiggle hava yoluyla yolluyor. Alman sitesi bike-components.de den alış veriş yaptım, DHL ile en adi şekilde yollamışlar, 52 günde geldi. Bir diğer Alman sitesi Bobshop.com dan alış veriş yaptım 17 gün oldu, paket nerde belirsiz. Yazlık forma aldıydım. Yaz bitmeden gelir inşallah...
Bu ara fabrikaların çoğunun kapalı olması nedeniyle sizin aldığınız ürün eğer son kalan 1 tane ise, ürün "temin edilemiyor" a düşüyor. Bir forma alacaktım, acelesi yok deyip erteledim. Dün baktım bitmiş. Muhtemel temin zamanı olarak 17 Temmuz yazmışlar...Bişey almayı düşünüyorsanız fazla da düşünmeyin...
Vergi numaranız yoksa vergi numaranız kimlik numaranızdırVergi numarasi kafami karistirdi. Tamamdir cok tesekkurler![]()
%18, son ilave gümrük kuralları sizi ilgilendirmez. Avrupa ülkelerinden alış veriş bu kararnameden muaf.@thieft3000 Merhaba, KDV hala %18 mi acaba? Son ilave gümrük vergileri sonrası bir degisim oldu mu?