Scudo Sports

Vittoria lastikler

Katılıyorum sana bu hafta aldım tanesi 42 lira, geçen seneki fiyatıyla karşılaştırılırsa zammı abartmışlar..

Scudo
Vittoria Randonneur 26x1.50 çok iyi bir dış lastik.Aypg de abilerim sağolsun tavsiye ettiler ve tavsiyeleri üzerine lastiklerimi vittoria 1.50 ile değiştirdim.Yol tutuşu muhteşem,lastikler inanılmaz sağlam.Örnek vereyim defalarca kırık şişe,kırık camın üstunden gectım hiçbir sıkıntı olmadı.Hız konusundada çok çok fark oldu.Sanki lastikler kendi gidiyor :D Şiddetle tavsiye ederim.
Yalnız decathlonla fiyatı talep gördüğü için 42,90 tl ye yükseltilmiş bende bu fiyata aldım.Decathlondaki taktik neye talep olursa fiyatını hemen arttırıyorlar.

1 yıldır kullanıyorum bu lastikleri, forumdan bir arkadaştan almıştım, akıcı ve etkili bir lastik, herhangi bir sıkıntı yaşatmadı, önceki lastiğim daha ince olmasına rağman bu lastik daha akıcı gerçekten, herkese tavsiye ediyorum..

Sire Vittoria
700x35 C Adventure
kullan var mı akıcılık ve patlamaya karşı Randonneur kadar iyimidir?

Bu lastiği bu gün kullanmaya başladım, ilk dikkatimi çeken lastiğin yumuşaklığı oldu. 80 psi hava basmama rağmen çok yumuşak konforlu bir lastik. Darbe emişi muhteşem, süspansiyonu kilitleyerek yaptığım denemelerde ne kadar yumuşak ve konforlu bir lastik olduğunu ıspatladı. 6 yıldır schwable maraton kullanıyorum maratonlar çok sağlam çıktı en son ne zaman lastik patladı hatırlamıyorum. İç lastik nerdeyse kaynamış dış lastiğe zor söktüm. Umarım marathon kadar sağlam çıkar. Yanlız çok yumuşak olması süspansiyon etkisi yapıyor ve esneme fazlaca enerji emiyor gibi geldi. Yola fazla yapıştığı içinde marathonlar kadar akıcı değil malesef

• Beğen
Tepkiler: tayfundemirler
@ozansefer

Merhaba,
Ben de denemek istiyordum ama bulamayınca geçen hafta schwalbe marathon green guard aldım. İçim rahat olsa da maliyet açısından aklım bu lastiklerde kalmıştı. Nereden ve ne kadara aldınız acaba?

HTC Sensation XL with Beats Audio X315e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@r.ezk

Yarım seneden beri yaz kış kullanıyorum, sıfır patlak ve muhteşem yol tutuş. Kesinlikle öneririm.

Dechatlından aldım. 45 falan teki. Marathon aldıysan aklın kalmasın. Bundan önce 6 sene kullandım beni yarı yolda bırakmadı ayrıca yuvarlanma direnci de daha düşük. Vittoria yere çok yapışıyor yumuşak olduğu için, yol tutuşu iyi oluyor ama surtunme biraz daha fazla sanki. Bana gelen lastikler 720 gr ağırlığında ve double shield yazıyor kenarında bakalım marathon kadar dikenlere karşı koyabilecekmi. Ömür olarak marathona yetişemez gibi kullandıkça göreceğiz. Ama tekrar belirteyim yola yapıştığı için sanki rayda gidiyorum yol tutuş harika

@ozansefer

Teşekkür ettim. Bayadır stoklarda gözükmüyordu girmiş demek ki. Schwalbe'ye dair hiç kaygım yok ama onun yarı fiyatına hatta daha da ucuza onun kadar olmasa da sağlam ve tutuşu iyi bir lastiğe tavdım ama olmadı şimdilik. Eyvallah.

@Abdullah Cimis

Fiyattan ziyade stok sorunu olur. Decathlon'un stok sistemini halen çözebilmiş değilim. Savsakladıkları için mi yoksa gerçekten de yetişemiyorlar anlamadım. Talebin arzdan kat kat fazla olduğu ürünlere abanamadılar bir türlü.

Çok iyi marka.
Vittoria Randenour 26X1,5 20.000 km'yi aştı.

3 patlakla devam.

F/P oranı müthiş.
Islak yol tutuş harika.
Toprak yola rahatlıkla giriyor.

:alkis:

@apeironur
Ben aynı şekilde son aydır aradığım kadro koruyucu kauçuk 4'lüyü bulamıyorum. Shimano m520 pedallar bittiğinde hemen getirdiler sıkıntı yaşanmadı ; ama bazı ürünlerde öyle değil. Bekliyoruz hala gelmedi koruyucular bakalım.

@Nuri Alper Ulupınar

Hey maşallah... 20000 km'ye 3 patlak düşüyorsa boşuna para verdik schwalbe'ye yahu :) Alıp kenara koyup stoklasak mı ki? :)

@apeironur

Bu sadece bende değil gruptaki diğer arkadaşlarda da aynı durum sözkonusu.

Herkes çok memnun.
Şu anda yol bisikletinde vittoria zafiro'yu kullanıyorum.
O da hiç fena çıkmadı. Çifti 54 Tl idi.

Şu an 2000 kmyi aştım. Patlak yok.
Teste devam.. :)

@Abdullah Cimis

Bir ara mağaza görevlilerinden çok stok takibi yapıyordum. Bisikleti ilk aldığınız ve her şeyinizin eksik olduğu günler vardır ya... Bir hevesle günde 2-3 kez. Sonra baktım olmuyor denk gelirse artık ne yapalım.

Nuri Bey Zaffiro katlanmıyor değil mi?

@Nuri Alper Ulupınar

Ben tek sürüşte 3 patlak görmüştüm. Slime'dan sonra hiç patlamadı ancak patlak konusunda şanslıymışsınız doğrusu.

az önce çıktım decathlon'dan. pronun tanesinin 130 TL olduğunu görünce zaffirodan başka seçenek kalmadı, şimdilik. hala aklımda deli sorular, ama alacağım sanırım. sapanca turu için, triban'ın kendi lastiklerinden daha iyi olacaklardır.

Geri