Scudo Sports

Videolarımızı burada toplayalım

hızla gelen tirenin önüne atlıyor tirenin şöförüne nanik yapıyor sonra kaçıyor izleyin benim içim gitti

(link)

Scudo
Yorumsuz..

(link)

Aynı video yu Triathlon bölümünede ekledim..

Merhabalar geçtiğimiz aylarda yapılan çevre haftası etkinleri kapsamında yapılan boğazdan geçti bisiklet etkinliğini kendimce kask kamerası kullanarak çekip neden bisiklet sorusu altında bir kurgu yapıp montajladım izlemek isteyen link' den buyursun.. . Yüksek çözünürlükte dvd formatında bu görüntüleri arşivine almak isteyenler özel msj atarak iletişime geçe bilirler....

(link)

(link)

yazın yaptığımız gezilerden derledim. umarım beğenirsiniz.

Arkadaşlar Black Design Style/Sanal Tuning Türkiye sitesinde düzenlenen karakalem yarışmasına katıldım.3.oldum.Sitenin karakalem yöneticisi olduğum içinde bu konu ile ben ilgileniyorum.Çizimlerimi zaten biliyorsunuz.Yarışmanın sonucunu video olarak hazırladım.İzlemenizi rica ediyorum...

(link)

Merhaba arkadaşlar... Sanırım geçtiğimiz yıl büyükada Türkiye Mtb Kupasının yarışlarının yapıldığı etapta Bora Tirki kaptanımızın rehberlik ettiği antrenman ve keşif turu sırasında, parmak ve kask kamerası kullanarak çekim yapmış olduğum videolardan kısa bir bölümünü montajlayıp aşağıdaki link' e yayına verdim.İyi seyirler... Kazasız,belasız,sağlıklı ve trafik cezasız bol pedallı günler

(link)

Videodaki arkadaşlarada güzel kareler verdikleri için teşşekkürler güzel bir gündü....

• Beğen
Tepkiler: bicylerace
bi kaç yıl önce bi bisiklet videosu vardı. İki tane bisikletçi dağdan aşağı çok hızlı iniyolardı, biz arkadaki sürücünün gözünden izliyoduk. yolda başka bisikletçiler de oluyodu, bu adamlar onlara milimetrik geçiyodu hatta bi tanesini az kalsın uçurumdan aşağı düşürüyolardı filan

Not : Şu videodan bahsetmiyorum
(link)

(link)

bu arkadaşı tanıyanınız varmı ? :D

kamyon deryarine girmiş nasıl da gidiyor öle :) helal olsun

@Furkan_26

burada sürekli kamyonlar etki eder mi diye tartışılıyodu o arkadaşlara cevap olsun :D

peki kamyon ani fren yaparsa nolucak ?

@Furkan_26

arkadaş baya iyi gidiyor kamyon sert fren yaparsa kurtuluşu olacagını sanmıyorum

Geri