Ben www.ihs.com.tr'i kullanıyorum. Adınızı fatura kesip adresinize bile yolluyor. Üstelik çok güzel özellikleri var. Türkçe kullanım paneli mevcut, domain süresinizin bitmesine yakın mail aracılığıyla ve cep telefonunuza mesaj yöntemiyle bilgilendirme yapıyor. Fiyatlar uygun. Ben tavsiye ederim. Bir araştırın isterseniz. Şimdiden hayırlı olsun. Yalnız isim alırken şu yazacaklarımı dikkate almanızı tavsiye ederim.
- İsminizin mümkün olduğu kadar kısa olmasına özen gösterin.
- İsmin kolay akılda kalacak şekilde olmasına özen gösterin.
- Mümkün mertebe 2 -3 heceli en fazla 4 heceli isim olmasına özen gösterin. Daha fazlasından uzak durmaya çalışın. (mesela soneryen.com 3 kelime )
- Alacağınızın isimde türkçe karakter varsa ve onun yerine (mesela tarım yerine tarim.com yada, çiçek yerine cicek ) almaktansa direk türkçe karakteri olmayan türkçe kelimelerden bulmaya özen gösterin.
- Bir defa alındıktan sonra tekrar ismin düzeltilemeyeceğinden acele etmeyin önünüze bir kağıt kalem alıp aklınıza gelen bütün isimleri oraya yazdıktan sonra arkadaşlarınızla eleyerek bir tanesini seçin.
bu örnekler çoğaltılabilir. Şimdilik benim aklıma gelenler bunlar. Başka bir şey aklıma gelirse tekrar yazarım.