Scudo Sports

Restorasyon, Bianchi Rekord 935 Fakir restorasyonu

Scudo
@kabardey1864 sele ve gidon bandı beyaz olsun taraftarıyım lastiklerle uyum yakalar bence.

Beyaz gidon bandı çabuk kirlenir hocam, resimde ki deri rengi enfes:harika:

Kendim ayriyetten deri işiyle hobi olarak uğraştığım için deri gidon sargısını kendi el dikişimle yapmayı planlıyorum bu diğer bisikletime ait resimdeki gibi bir demo yapmıştım.
7a31c14c4d3ff69a8e884ed802d56857.jpg
74b7d440c76b4afa96859c9c1987bc61.jpg
e077ff0c1ec10b05bdabf756558a86de.jpg
1a09659c2d29de82d02c022b565f8ad1.jpg

HTC U11 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Görüşleriniz için çok teşekkür ederim diğer yorumlarda olduğu gibi beyaz gidon bandı kısa sürede kiri belli ettiğinden tercih etme şansım düşük [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Tebrik ederim güzel bir çalışma olmuş umarım kısa sürede tamamlarsın

Teşekkür ederim inşallah yavaştan ilerliyoruz [emoji106]

Teşekkür ederim [emoji106][emoji106]

hocam çok güzel görünüyor takipteyiz , başarılarınızın devamını dilerim, ayrıca gidon sargısı çok hoş duruyor eminim istiyenler olucaktır bence :harika:

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Teşekkür ederim, umarım temiz bir şekilde halledebilirim gidon sargısı konusunda da elimden geldiğince isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım tabi :)

Değerli arkadaşlar ön aktarıcı konusunda şöyle bir sıkıntıyla karşılaştım bu konuda yardımcı olabilecek yetkin kişiler var mıdır acaba. Aktarıcı kelepçesi değişebilir mi daha geniş aktarıcı kelepçeleri mevcut mudur acaba ?

IMAG0238.jpg IMAG0239.jpg

Değerli arkadaşlarım ve abilerim bulmakta zorlandığım gidon boynu ve jant seti konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa mesaj ile ulaşırsa sevinirim birkaç gündür bunları araştırıp bulamıyorum.
800px-Classic_road_quill_stem.JPG

@kabardey1864
Sahibindende buna benzer bir gidon bogazi gordum ilgilenirsen atayım linkini. Kelepce konusunda da illa vardir daha.genis kelepceler

Graupner pantolu olan boyunu diyorsan onu bende de gördüm Raşit abi, aynı zamanda şu anda bütçemi aşıyor fiyatı gereksiz pahalı ama başka gördüysen linkini gönderirsen sevinirim :)

@kabardey1864
1 " degil mi senin boyun olcun?eski tip incelerden yani? Evet onu diyordum resimdekine cok benziyor. Baska denk gelirsem paslarim tabi

Benim dedigim urun suydu; Kayseri'de kendisi

(link)

• Beğen
Tepkiler: hodor
İlgili ilan bana ait abi :) gidon içine geçmiyor daha geniş olanı gerekli olduğundan Kalloyu ilana koydum.

• Beğen
@kabardey1864
Sana kac capli bogaz lazim 25.4 mu 31.8 olculu zaten cok zor gbi eskilerde

Aynen abi bana 25.4 lazım bu Elimdeki kalloyu ölçme şansım olmadı ama daha sar sanırım Elimde iki adet gidon var Birisi SR Sakae diğeri 3ttt Forma ikisi de olmadı.

• Beğen
@kabardey1864

Cok uclu bir bilinmeyenmis olay.
Nasil bir capi var o boynunda 25.4girmiyor valla baya enteresan dostum :D

Bende bir tane bu tip boyun var ama alin borusuna giren.kisim.22.2 mi yoksa 25.4 mu bilemiyorum , birde asiri tipsiz diye.kullanmadim :D

Abi bu boyun Kalloy Ky 80 Şehir bisikletlerinde daha çok kullanılan tipte ve daha ince genellikle kalitesi düşük çelik gidonlar kullanılırdı :) Örnek Beldesan Rabbit zaten beldesandan çıkma. O yüzden bizdeki standart Gidonlar içine geçmiyor. Benim Bassodaki İTM eclypse 25.4 Kalloy tahminimce 1.mm daha dar.

• Beğen
Aynakolu Kozmetiği iyi olsa da daha iyi olabileceğini düşünerek sanayide yaptırdığım 100gr jant boyası ile yeniden boyadım ve vernik attım görüntü benim için gayet iyi :)
c31556de4c17261f464bc149d41b9089.jpg
70cf0e01142d479445da0b745b81f315.jpg

Geri