Scudo Sports

Aranıza yeni katıldım, yardım istiyorum.

Ön vitesi ile ben de kron tx150 28 v de sorun yaşıyorum.
Ayarlayamadım gitti. 3 e atınca tel o kadar geriliyor ki 2 ye atarken takılı kalıyor değiştirici. Sürtme de ayrı bir sorun. 1 de sürtme yok, 3 te sürtme yok 2 de arka ne olursa olsun sürtüyor
Halbuki 1 e atınca olan tel boşluğunun haddi hesabı yok. Arkadaşın bisikleti, karizmayı çizdirdik :) yarın bisikletçiye gidiyoruz :)

Scudo
kron xc150 27,5 jant 24 vites dağ bisikleti aldım.
Bisikleti hem dağ bisikleti olarak hemde şehir bisikleti olarak kullanmak istiyorum.
Sizce mümkünmü?
Mümkün ise örneğin kron tx150 nin jant+lastiği olurmu?
istediğim zaman kolaylıkla değiştirebilirmiyim?
Bulunduğum ilde doğru düzgün bisikletçi olmadığından sizlere danışmak istedim.

@ufukzeybek hocam ben de yazmıştım, ilk zamanlarda felaket oluyor, hatta neticeyi hissetmiyorsunuz. Bir ara bayağı tahriş oldu filan. O sıralarda mola verip bekleyeceksiniz mecburen. Zamanla vücud alışıyor. Fakat jel, jelli pad ile filan da desteklemek lazım. Ben tek koltuğa alıştım. Kıyafet işini aksattığımdan pedli şort içliği daha dün geldi. Deneyemedim fakat tahminimce çok rahatlık verecek.

@yokgibi sanırım bu seviye bisiklet ve üstündeki parçalarla bu kadar oluyor adamların da dediği gibi. Önemli olan kadroyu almak yine dedikleri gibi. Sonra bilgisayar gibi sürekli update ve upgradelerle sistemi ssğlam ve hazır tutmak gerekecek. Upgrade yaparken en iyisini almaya çalışmak lazım tabi, sonradan uğraşmamak için.

• Beğen
Tepkiler: ufukzeybek
@yokgibi
Hocam gidondaki vites kablolarını vites koluna bağlayan somun var. On vites 2 deyken(sürten viteste) onu biraz gevşetin on arttırıcınin hafif kaydığini göreceksiniz. Telin gevsemesinsen dolayı. Sürtmeyecek kadar gevşetin sorununuz çözülür. Fazla kurcalamayin sadece yeterli ihtiyacınız kadar.

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
@legendrapi
Aynen, ben de kışın, ya da mtb bisikletlerin kullanıldığı yerlerde lastik değiştirip devam edebilir miyim? Ya da başka ekleme çıkarma yapmak mı gerekir?

Geri